στην χαζο-Αλβανίδα Λάουρα Κωνσταντινουπόλεως 92, πεταμένα λεφτά, αλβανίδα σε όλα, δηλαδή κάτσε στο κρεβάτι, υπερβολική χρήση χεριού για να τελειώσω γρήγορα, μακριά! και δεν φτάνουν αυτά, μετά από μένα συζητάει με άλλον πελάτη τι έγινε με μένα!!!!!!!ΕΛΕΟΣ, και η τσατσά κρυμμένη πίσω από το κουρτινάκι, μαύρο από μένα
Το οτι συνεχιζεις να ανφερεσαιστην Λαουρα με τον χαρακτηρισμο χαζο-Αλβανιδα, εκτος απο εμπαθεια και προκαταληψη δειχνει και ρατσισμο.....
θα μπορουσες να εξεφραζες διαφορετικα την δικιολογμενη να δεχτω αγανακτηση σου.
Η συναντηση σου εγινε στις 19/9 και παρολα αυτα μετα απο τοσο καιρο, χωρις καν να αναφερθειο καπου το ονομα της Λοαυρας επιτιθεσαι με τους ιδιους χαρακτηρισμους.
Ετσι (πιστευω) και το οποιο δικαιο εχεις το χανεις.
Ξαναδιαβασα την κριτικη σου, την οποια παραθετω και εχω καποιες ενστασεις :
[size=9pt]Λάουρα η ξανθιά-κουτοπονηριά
9 στους 25 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Μας έβγαλε ο δρόμος και από εδώ. Συνεννόηση με την τσατσά για 1 πρόγραμμα με λίγα δεσίματα-σφαλιαρίτσες..
Έρχεται η Λάουρα. Εμφάνιση καλή-αλλά δυστυχώς στα studio επικρατεί μια κουτοπονηριά, και εξηγούμαι.
Δεν βγάζει σουτιέν (ενώ της το ζήτησα από την αρχή-λέει σε λίγο, αν ήταν έτσι τι έδωσα τα λεφτά μου?), έπειτα 2 ενώ είχε φέρει ένα βαλιτσάκι μου λέει δονητή δεν χρησιμοποιεί αυτή (της λέω έστω λίγο να με φτιάξει αλλά δεν). Αρκετή χρήση χεριού (για να γλιτώσει χρόνο προφανώς). 3. Α για να την δέσω εγώ ούτε λόγος (τελοσπάντων δεν με έννοιαξε τόσο αυτό). Επίσης ενώ μπορούσε να κάνει λίγο κανένα παιχνιδάκι δεν έκανε (παρά μόνο όταν της το είπα να μου δώσει κανένα φιλάκι σε λαιμό-στήθος). Με λίγο λόγια 4/10 επιεικώς. Καθαρό δωμάτιο (αν και έλειπε κανένα αντισηπτικό μαντηλάκι ή λίγο Dettol). A και το κερασάκι στην τούρτα, της λέω 4 να με κάνει μπάνιο στο τέλος και κουτοπόνηρα απαντά έχω πελάτη. Λέω οκ, άλλωστε δεν περιλαμβάνεται στις υπηρεσίες. Βέβαια αυτό που με χάλασε ήταν το ψέμα, καθώς κανένα δωμάτιο δεν είχε πελάτη (όλα ορθάνοικτες πόρτες). Δεν ξέρω τι πιστεύουν και κάνουν αυτά τα χαζο-αλβανίστικα κουτοπόνηρα τους
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης 19-09-2012
Όνομα κοπέλας Λάουρα
Προκαταρκτικά Όχι
Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια) [/size]
1. προγραμμα με δεσιματα -σφαλιαριτσες σε ολα τα studio προσφερεται ΑΠΟ την κοπελα στον επισκεπτη και οχι αναποδα. Προφανως παρανοησες και ηθελες να την "χτυπησεις" εσυ κατι που δεν "παιζει" πουθενα
2. Οταν η κοπελα φαιρνει μαζι της στο δωματιο βαλιτσακι σημαινει οτι εχει "πληρωθει" για αυταρχικο προγραμμα.
3.Να δεσει ο πελατης την κοπελα δεν υπαρχει στα studio τουλαχιστον. Και ειδικα με πελατη που συναντιεται πρωτη φορα.
4. Που το εχεις ξαναδει παλι αυτο. Να κανεται μαζι μπανιο, μπορει να γινει, αλλα να σε κανει μπανιο η κοπελα...........
Εν ολιγοις απο την αρχη η συναντηση σου "καηκε" μαις και αλλα -τουλαχιστον απο τα γραφομεννα σου- ειχες στο μυαλο σου και αλλα εγιναν.
Λογικο να εχεις απογοηυτευτει. Ομως το αν επανερχεσαι μετα απο 7 μηνες και με τετοιο τροπο νομιζω οτι χανεις και το οποιο δικιο σου.
Σταματαω εδω, γιατι αρκετα το κουρασαμε.