Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (4 μέλη και 49 επισκέπτες)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Kάτι  από την περιγραφή μου κάνει  ότι αυτή  μπορεί να ειναι μια Αλεξάνδρα   που εκεί πέρσι  τα είχε ( βαμμένα)
ξανθοκάστανα και [size=10pt]συστηνότανε  ακριβώς με τον ίδιο τρόπο[/size][size=14pt][/size] .
αν είναι αυτή..  μακρυά

Οι περισσοτερες εκει, οπως και στη Λεμπεση, ειναι ετσι δασκαλεμενες να εμφανιζονται στο σαλονι.
Πολλοι ντροπαλοι ενδιδουν.

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Kάτι  από την περιγραφή μου κάνει  ότι αυτή  μπορεί να ειναι μια Αλεξάνδρα   που εκεί πέρσι  τα είχε ( βαμμένα)
ξανθοκάστανα και συστηνότανε  ακριβώς με τον ίδιο τρόπο .
αν είναι αυτή..  μακρυά
Η περιγραφή του φίλου kalvinos στην πρόσφατη κριτική του ταιριάζει με αυτή που είδα. Η κριτική είναι καλή και θα την επέλεγα αν δεν είχα κώλλυμα με το βυζί

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ πάντως με την Αλεξάνδρα είχα περάσει πολύ καλά (πρίν κανένα τρίμηνο γιατί μετά χάθηκε). Έκατσα γύρω στο 20λεπτο μέσα και δεν μου χάλασε κανένα χατήρι.
Εμφανισιακά δεν εντυπωσιάζει.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Αφού πέρασα μια βόλτα από Μελετίου για να γνωρίσω την περιβότη Καρολίνα, μη εντυπωσιασμένος από τα κάλλη της Τσέχας κινήθηκα προς Κεφαληνίας 75.
Υπάρχουν κάποιες μικρές και σπάνιες στιγμές στη ζωή του ταλαίπωρου ποδογυριστή που έρχεται αντιμέτωπος με μια γυναίκα που συμπυκνώνει στο παρουσιαστικό της ό,τι θα ήθελε να γαμεύσει. Αυτή είναι η περίπτωση της Εμμανουέλας. Ξανθό ρωσιδάκι πανέμορφο (όχι η Κατερίνα που προαναφέρθηκε ούτε η αυθάδης τσατσά, αλλά η ευγενής ομοιάζουσα με ζάκι), τακούνες και διχτυ-καλσόν, διχτυωτό τοπ με τα βυζάκια (μικρά και αγαλματένια με τη ρόγα τέντα) να ξεχύνονται. Στο κρεβάτι μην περιμένετε παπάδες, δεν γλείφει @@, αλλά φωνάζει προστυχόλογα και το ζει, αλλάζει στάσεις και εν τέλει γαμάς ένα φοβερό νιμού. Μόνο για το ντύσιμο αξίζουν συγχαρητήρια. Η χαρά του φετι-χυστή.

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Αφού πέρασα μια βόλτα από Μελετίου για να γνωρίσω την περιβότη Καρολίνα, μη εντυπωσιασμένος από τα κάλλη της Τσέχας κινήθηκα προς Κεφαληνίας 75.
Υπάρχουν κάποιες μικρές και σπάνιες στιγμές στη ζωή του ταλαίπωρου ποδογυριστή που έρχεται αντιμέτωπος με μια γυναίκα που συμπυκνώνει στο παρουσιαστικό της ό,τι θα ήθελε να γαμεύσει. Αυτή είναι η περίπτωση της Εμμανουέλας. Ξανθό ρωσιδάκι πανέμορφο (όχι η Κατερίνα που προαναφέρθηκε ούτε η αυθάδης τσατσά, αλλά η ευγενής ομοιάζουσα με ζάκι), τακούνες και διχτυ-καλσόν, διχτυωτό τοπ με τα βυζάκια (μικρά και αγαλματένια με τη ρόγα τέντα) να ξεχύνονται. Στο κρεβάτι μην περιμένετε παπάδες, δεν γλείφει @@, αλλά φωνάζει προστυχόλογα και το ζει, αλλάζει στάσεις και εν τέλει γαμάς ένα φοβερό νιμού. Μόνο για το ντύσιμο αξίζουν συγχαρητήρια. Η χαρά του φετι-χυστή.
Φίλε εγώ πέρασα στις 17:00. Όνομα κοπέλα δεν θυμάμαι (γιαυτό δεν ανέφερα κάτι) ήταν ξανθιά αρκετά όμορφη αλλά άβυζη. Η τσατσα μου την είπε επειδή δεν πέρασα. Ίσως να μην είχε γίνει η αλλαγή βάρδιας.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Να ενημερώσω οτι την συγκεκριμένη μπορείτε να την τιμωρίσετε και στο Αχαρνών 106. Δυστυχώς έχει πολύ ασταθές ωράριο.

Επισκέπτης
Παιρναγα πριν λιγο απο Συγγρου και ειδα το 144 κλειστο τι εγινε παλι τους μπουζουριασανε.

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Σορρυ παιδες,αλλα περνω τηλεφωνο Αγ.Μελετιου και δεν σηκωνει κανει.Μηπως ξεριε κανεις ποια παιζει μετα τις 12?

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Παιρναγα πριν λιγο απο Συγγρου και ειδα το 144 κλειστο τι εγινε παλι τους μπουζουριασανε.
Σαν πολλές φορές δεν έπεσε λουκέτο στο συγκεκριμένο; Τι παίζει άραγε;  :think: :think:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Τους την πεφτουν οι τραβελοι και τα κωλομπαρα  :police:
Μάλλον οι τράβελοι γιατί τα κωλόμπαρα έχουν και αυτά μεγάλο πρόβλημα. Τόσα χρόνια που δούλευα σε κωλόμπαρο , πιο πολύ κόντεψα να κοιμάμαι στο φρέσκο παρά σπίτι μου  :2funny: :2funny: :2funny:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Καλημερα.Περασα απο  Αγ.Μελετιου,ηταν η Mistress Nataly,αλλα ο γατος πηρε το φτηνο,και το σκυλομετανιοσε.Ηταν θεα.τριψιμο πανω στο καυλι ολο της το σωμα,μετα σκουφο και κλαρινα,και μετα καθησε επανω μου,και εβλεπε τον καθρεφτη απεναντι,και εγω το καυλι μου να μπαινοβγαινει στο μουνακι της.Θεικα περασα,επρεπε να την ειχα παρει για περισσοτερα πραγματα.Την επομενη φορα.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εγκαινιάζουμε τη νέα σελίδα του Studio Angel (Αχαρνών 85)...
Καλοί οι διαδικτυακοί τόποι για τα στούντιο αλλά δεν κανουν αυτά το καλό στούντιο. Δεν υπάρχουν καλά και κακά στούντιο παιδιά. Υπάρχουν καλές και κακές κοπέλες. Οι μισές από εκεί είναι πεταμένα λεφτά. Άντζελα , Σαμάνθα για μένα ήταν πεταμενα λεφτά. Το ίδιο διαπιστώνω και για το άλλο στούντιο που έχει σελίδα στο γουεμπ. Σιγά σιγά άρχισαν να συσσωρεύονται αρνητικές κριτικές.
Η Σάρα στην Καρέα γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής αν γύρισε σε πρωινή βάρδια ? Γιατί δεν είμαι βρικόλακας  :grin:

Επισκέπτης
σημερα πρωι φρατζη η αγαπη!το απογευμα η παολα και βραδυ η καρολινα!

Επισκέπτης
χτες βραδυ στη φρατζη καινουργια κοπελλα!ονομα,βερονικα,ρωσιδουλα!κοντουλα,2αρι στηθος,κανονικο σωμα,γυρω στα 22,μακρυ μαλλι!γενικα θα την ελεγα γλυκια κοπελλα!

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Εγκαινιάζουμε τη νέα σελίδα του Studio Angel (Αχαρνών 85)...
μπράβο κύριε αντμιν  :rockon: και η Αγ.Μελετίου 37 και η Αχαρνών 85 είναι απο τα στούντιο που έχουν μουνάρες και το πιο βασικό έχουν τιμή απο 40 γιούρια.μπράβο και στο σάϊτ που προτείνει στούντιο με οικονομικό πρόγραμμα γιατί τα νεύρα μας έχουν σπάσει απο αρπαχτές.η φωτογραφία της Άντζελας μαζί με την Χριστίνα είναι για πολύ σπέρμα  :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
μια και η κουβέντα το έφερε για αυτά τα δύο στούντιο (τα οποία ομολογουμένως έχουν πολύ καλά site)θέλω να ρωτήσω για τη Βαλέρια που δούλευε στη συγκεκριμένη "αλυσίδα καταστημάτων" αν ξέρει κάποιος που βρίσκεται αυτή την εποχή :think:!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom