Επισκέπτης
Nαι ρε γαμώτο και γουστάρω πολύ να ξέρω ποιά πάω να βρω...αλλοιώς πρέπει να πας τσάρκα να δεις...
Δεν ρωτησα λεπτομερειες, πιθανον να ειναι αυτο.Οταν λες παει Πατρα τι εννοεις θα δουλεψει εκει στο στουντιο της Γλαυκου?
χαρά στο κουράγιο τους!..Δευτερα Βριλισσου 57 Ευα-Παολα-Καρολινα.
σωστός ο σινς! ;)Προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων η καυλιάρα παθιάρα Aγγελική κάποιες στάνταρ μέρες είναι και στο στούντιο του Παγκρατίου...Nομίζω ότι το συγκεκριμένο στούντιο έχει τηλέφωνο...οπότε μαθαίνεις εύκολα αν είναι εκεί...
Mπροστά στην πουτσολίσθηση τί είναι η χιονολίσθηση
εύγε στα ακούραστα στούντια!..Φραντζη 47 Σαμανθα-Αγαπη-Βερονικα
νικο η χριστινα απο το αχαρνων 85 ειναι η μισελ της αγ.μελετιου 37.η καθε κοπελα που αλλαζει στουντιο αλλαζει και προφανως το ψευδωνυμο της.η μισελα/χριστινα ειναι τσεχα και εχει ομορφια σε επιπεδα μοντελου.αυτο μπορει να το διαπιστωσει κανεις και απο τις φωτογραφιες στα δυο στουντιο αγ.μελετιου 37 και αχαρνων 85 . τωρα παμε στις υπηρεσιες της μισελ/χριστινας γιατι την πηρα μια φορα στο paradise και μια angel.η πρωτη φορα μαζι της ηταν πολυ ευγενικη μεσα στο δωματιο και ειχε καλη συμετοχη.την δευτερη φορα που την πηρα ηταν απλως για φαπες και με ξενερωσε τοσο πολυ που μαλιστα ντρεπομαι και να το πω δεν μου σηκωθηκε ουτε το πουλι.ισως να την επηρεασε ο δοξα της πουτανιας και να την εχει δει και ντιβα λιγο γιατι ειναι και ομορφη σαν μοντελο.και να ξεκαθαρισω και την θεση μου προς αποφυγην παρεξηγησεως δεν εχω κανενα προβλημα με τα στουντιο αγ.μελετιου 37 και αχαρνων 85 διοτι εχουν την τιμη τους στα 40 ευρω και αυτο τους τιμα ιδιαιτερα.εδω εχουμε δει μπαζα και τριμπαζα να προμοταρονται απο μερικους και να εχουν 60 ευρω ταριφα (βλεπε καρεα 30 και αθανασιας 3).οποτε ουδεις μπορει να πει κατι αρνητικο για το αγ.μελετιου 37 και αχαρνων 85 λογω της χαμηλης τους τιμης και παρολο που διαφημιζονται και υποστηριζονται απο το σαϊτ μας δεχονται και τις αρνητικες κριτικες.και για να κλεισω πουτανες σαν την ζλατα την τσεχα,την παολα την δικια μας,την σαμανθα,την κωνσταντινα,την γαμπριελα,την αντρεα,την καρ(ι)ολινα και την αγαπη τιμανε τα λεφτα που περνουνε.ρε παίδες
άσχετο..
ξέρει κανείς τί παίζει με τη χριστίνα
από στουντιο έιντζελ στην αχαρνών?
στις φωτος φαίνεται πολύ καλή φάση!..
ξέρει κανείς συναγωνιστης τπτ.. εμφάνιση δωμάτιο κ.λπ.?
η ιδια ειναι τι να μεθοδευσουμε? αρκετες πουτανες αλλαζουν ονοματα οταν δουλευουν σε διαφορετικα ρδελα δεν ειναι κατι το πρωτοτυπο αυτο.Χωρις να την εχω δει απο κοντα πως η Μισελ-Χριστινα με τοσο σγουρο μαλλι να βαζει μια ξανθια περουκα να γινετε ξανθια και μεν στο ενα στουντιο να εχει στηθος 2 και στο αλλο 3?
Για διευκρυνησε για να μεθοδευσουμε την επισκεψη.
Tρητη Φραντζη 47 Ευα-Βαρβαρα :-*-Καρολινα
Την είχα πετύχει μέχρι και πρίν ένα μήνα εκεί.Αν λέμε την ίδια την ξανθιά Ρωσίδα.Ρε μαγκες, ξερει κανεις τι εγινε η Γιαννα στη Δροσοπουλου 97;Δουλευει ακομα εκει ή εχει φυγει.Ξερετε,ειναι μια πληθωρικη που δινει και κωλο.
Η Καρολίνα είναι η ίδια που είναι και στην Αγ.Μελετίου 37.Η καρολινα ειναι η ιδια που 'παιζει' και στο studio της Αγιου Μελετιου??
Και κατι αλλο...Παρατηρω οτι πολλες κοπελες οπως η σαμανθα και αλλες ειναι στα στουντιο Φραντζη-Αγιου Μελετιου-Αχαρνων εναλλαξ βαρδιες.Τα στοθντιο αυτα ειναι αλυσιδα??