Επισκέπτης
Συμφωνώ με αυτήν την τελευταία φράση του φίλου Ryu.Το σάϊτ έχει βοηθήσει πάρα πολύ να αποφεύγονται οι φόλες και οι διάφορες μούφες.Υπάρχει πιστεύω απίστευτη αντικειμενικότητα πέρα απο την άντληση καλών και κακών πληροφοριών.Τώρα για την Μισέλ σε μένα προσωπικά έκανε καλό πήδημα και έμεινα σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος.Μου άρεσε και η ομορφιά της που για μένα αυτό είναι το πιο βασικό προσωπικό κριτήριο για να περάσω με κάποια κοπέλα στο δωμάτιο.Τι κι αν η γκόμενα γλύφει αρχίδια,παίρνει ακάπωτα τσιμπούκια και είναι σαν φάλαινα? Δεν θα περάσω καθόλου.
Θα σταθώ λίγο τώρα στις απόψεις των αγαπητών φίλων του παρόντος θρέντ mou_aresi_h_mounila και Poutanoleon.Είναι όντως υπερβολικοί σε πολλούς χαρακτηρισμούς που κάνουνε σε κριτικές και δεν θέλει και πολύ να καταλάβει κάποιος ότι είναι παιδιά νεαρής ηλικίας 20 με 25 χρονών.Όχι ότι δεν μετράει η κρίση τους αν είναι δυνατόν αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι με αντικειμενικά κριτήρια γιατί είναι εύκολα ενθουσιώδης και εύκολα ισοπεδωτές.Αυτά τα γράφω φιλικά και χωρίς καμιά παρεξήγηση στους δύο καλούς φίλους εδώ μέσα.
το δεχομαι αυτο που λες κ μπορει να εχεις δικιο...αλλα επειδη ημουν στο site κ πριν γραφτο κ παρακολουθουσα εχει τυχει απειρες φορες να εξυμνουνται πουτανες που δεν κανουν απολυτως τιποτα κ να υπαρχουν αλλες που δεν τις αναφερει κανεις οι οποιες να ειναι πολυ καλυτερες....εχω σταματησει να πιστευω σε χημειες κ σε τετοιες καραμελες...ημουν απολυτα ευγενης απολυτα καθαρος κ ειχα την ελπιδα οτι θα εχω αναλογης συμπεριφορας...κ ποσο μαλλον για συνηδητοποιημενες πουτανες(που βγαλαν κ φωτογραφιες)