Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Συμφωνώ με αυτήν την τελευταία φράση του φίλου Ryu.Το σάϊτ έχει βοηθήσει πάρα πολύ να αποφεύγονται οι φόλες και οι διάφορες μούφες.Υπάρχει πιστεύω απίστευτη αντικειμενικότητα πέρα απο την άντληση καλών και κακών πληροφοριών.Τώρα για την Μισέλ σε μένα προσωπικά έκανε καλό πήδημα και έμεινα σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος.Μου άρεσε και η ομορφιά της που για μένα αυτό είναι το πιο βασικό προσωπικό κριτήριο για να περάσω με κάποια κοπέλα στο δωμάτιο.Τι κι αν η γκόμενα γλύφει αρχίδια,παίρνει ακάπωτα τσιμπούκια και είναι σαν φάλαινα? Δεν θα περάσω καθόλου.
Θα σταθώ λίγο τώρα στις απόψεις των αγαπητών φίλων του παρόντος θρέντ mou_aresi_h_mounila και Poutanoleon.Είναι όντως υπερβολικοί σε πολλούς χαρακτηρισμούς που κάνουνε σε κριτικές και δεν θέλει και πολύ να καταλάβει κάποιος ότι είναι παιδιά νεαρής ηλικίας 20 με 25 χρονών.Όχι ότι δεν μετράει η κρίση τους αν είναι δυνατόν αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι με αντικειμενικά κριτήρια γιατί είναι εύκολα ενθουσιώδης και εύκολα ισοπεδωτές.Αυτά τα γράφω φιλικά και χωρίς καμιά παρεξήγηση στους δύο καλούς φίλους εδώ μέσα.

το δεχομαι αυτο που λες κ μπορει να εχεις δικιο...αλλα επειδη ημουν στο site κ πριν γραφτο κ παρακολουθουσα εχει τυχει απειρες φορες να εξυμνουνται πουτανες που δεν κανουν απολυτως τιποτα κ να υπαρχουν αλλες που δεν τις αναφερει κανεις οι οποιες να ειναι πολυ καλυτερες....εχω σταματησει να πιστευω σε χημειες κ σε τετοιες καραμελες...ημουν απολυτα ευγενης απολυτα καθαρος κ ειχα την ελπιδα οτι θα εχω αναλογης συμπεριφορας...κ ποσο μαλλον για συνηδητοποιημενες πουτανες(που βγαλαν κ φωτογραφιες)

Επισκέπτης
εαν κ δεν ειμαι σιγουρος εαν καταλαβες τι ειπα....

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
να σε ρωτησω κατι...εαν δεν το γαμουσα πως θα καταλαβαινα οτι ηταν μαπα...ειπα να δοκιμασω κ αφου ακουγα κ καλα σχολια ειπα γιατι οχι....πιαστικα κοροιδο...οχι γιατι ηταν αποτυχια το γαμησι(στα παπαρια μου αφου εσπρωξα στο πουτσο μου)αλλα γιατι εμπιστευτηκα  τα τοσα καλα λογια που γραφτηκαν εδω...κ να σου πω κ κατι αλλο εφοσον το συγκεκριμενο μπηκε στην διαδικασια του μανατζμεντ κ να βγαλει κ site παει να πει οτι ξερει τι θελουν οι πελατες κ τα μουνια ξερουν την δουλεια τους....γι αυτο εγω τσαντηστηκα γιατι ολα αυτα ηταν για να περνουν λεφτα αερα....

Καταλαβαινω τι λες και ποιο ειναι το παραπονο σου. Ειναι ομως το πρωτο μαγαζι που προφερει φωτογραφιες των κοριτσιων του. Καθε αρχη και δυσκολη. Λογικο ειναι να ακουστουν και ορισμενες υπερβολες.

Ο Beowolf πχ λεει οτι δεν θα ξαναεπρενε την Αγαπη. Εχει πραγματι πεσει σε αποδοση απ΄ οτι πριν 1 χρονο. Παραλαυτα  ειναι μια απο τις “αγαπημενες” μου πουτανες.
Αμεσως αντιλαμβανομαι οτι με τον Beowolf εχουμε αντιδιαμετρικα γουστα αρα οι κριτικες του, προσωπικα, μαλλον δεν θα μου ειναι χρησιμες... Απλα και μονο γιατι δεν εχουμε τα ιδια γουστα και οχι επειδη δεν γραφει καλες κριτικες ή εχει δολο.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
το δεχομαι αυτο που λες κ μπορει να εχεις δικιο...αλλα επειδη ημουν στο site κ πριν γραφτο κ παρακολουθουσα εχει τυχει απειρες φορες να εξυμνουνται πουτανες που δεν κανουν απολυτως τιποτα κ να υπαρχουν αλλες που δεν τις αναφερει κανεις οι οποιες να ειναι πολυ καλυτερες....εχω σταματησει να πιστευω σε χημειες κ σε τετοιες καραμελες...ημουν απολυτα ευγενης απολυτα καθαρος κ ειχα την ελπιδα οτι θα εχω αναλογης συμπεριφορας...κ ποσο μαλλον για συνηδητοποιημενες πουτανες(που βγαλαν κ φωτογραφιες)
Ήμουνα απο τους πρώτους που είπα ότι αν δεν κάνει σε κάποιο μέλος κάποια τάνα απο οποιοδήποτε στούντιο καλές υπηρεσίες να γράφονται οι αρνητικές κριτικές κανονικότατα.Και απο την στιγμή που δεν πέρασες καλά με την συγκεκριμένη τάνα καλά έκανες και τα έγραψες.Γι'αυτό δίνουμε εξάλλου και τα λεφτά μας για να έχουμε και άποψη πέρα των θετικών σχολίων και αρνητικών.Οι φωτογραφίες είναι επαγγελματικού μοτίβου αυτοπροβολής και όχι προσωπικών υπηρεσιών στο δωμάτιο.Σε γενικές γραμμές η Μισέλ είναι μουνάρα αλλά εάν δεν κάνει καλά τη δουλειά της θα φάει και την αρνητική της κριτική έτσι απλά.Πιστεύω ότι συμφωνούμε σε αυτό.

Επισκέπτης
Καταλαβαινω τι λες και ποιο ειναι το παραπονο σου. Ειναι ομως το πρωτο μαγαζι που προφερει φωτογραφιες των κοριτσιων του. Καθε αρχη και δυσκολη. Λογικο ειναι να ακουστουν και ορισμενες υπερβολες.

Ο Beowolf πχ λεει οτι δεν θα ξαναεπρενε την Αγαπη. Εχει πραγματι πεσει σε αποδοση απ΄ οτι πριν 1 χρονο. Παραλαυτα  ειναι μια απο τις “αγαπημενες” μου πουτανες.
Αμεσως αντιλαμβανομαι οτι με τον Beowolf εχουμε αντιδιαμετρικα γουστα αρα οι κριτικες του, προσωπικα, μαλλον δεν θα μου ειναι χρησιμες... Απλα και μονο γιατι δεν εχουμε τα ιδια γουστα και οχι επειδη δεν γραφει καλες κριτικες ή εχει δολο.

εγω μιλησα περι βαρηγκομαρας κ περι συμπεριφορας δεν μιλησα για ομορφια αυτο ειπαμε ειναι υποκειμενικο...κ εγω ειχα ακουσει απο τον παντρεμενο οτι η ζλατα περνει τα λεφτα αερα(παρολο που δεν μας ειπε απο που τα καταλαβε) κ δεν κανει τιποτα αλλα εμενα μου ειχε ξηγηθει τελεια

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Απλα και μονο γιατι δεν εχουμε τα ιδια γουστα και οχι επειδη δεν γραφει καλες κριτικες ή εχει δολο.
Σε καμία περίπτωση τα παιδιά δεν έχουν δόλο.Απλώς όλα είναι θέμα όπως έγραψα και παραπάνω προσωπικών γούστων.Και σε μένα η Αγάπη είναι απο τις καλές τάνες που κάνουν καλά την δουλειά τους.Σε κάποιους άλλους όμως μπορεί να είναι 'μπάζο'.Διαβάζουμε όλες τις απόψεις των παιδιών και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Επισκέπτης
Ήμουνα απο τους πρώτους που είπα ότι αν δεν κάνει σε κάποιο μέλος κάποια τάνα απο οποιοδήποτε στούντιο καλές υπηρεσίες να γράφονται οι αρνητικές κριτικές κανονικότατα.Και απο την στιγμή που δεν πέρασες καλά με την συγκεκριμένη τάνα καλά έκανες και τα έγραψες.Γι'αυτό δίνουμε εξάλλου και τα λεφτά μας για να έχουμε και άποψη πέρα των θετικών σχολίων και αρνητικών.Οι φωτογραφίες είναι επαγγελματικού μοτίβου αυτοπροβολής και όχι προσωπικών υπηρεσιών στο δωμάτιο.Σε γενικές γραμμές η Μισέλ είναι μουνάρα αλλά εάν δεν κάνει καλά τη δουλειά της θα φάει και την αρνητική της κριτική έτσι απλά.Πιστεύω ότι συμφωνούμε σε αυτό.
οπως το θετεις τωρα εχεις δικιο...συμφωνω

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
εγω μιλησα περι βαρηγκομαρας κ περι συμπεριφορας δεν μιλησα για ομορφια αυτο ειπαμε ειναι υποκειμενικο...κ εγω ειχα ακουσει απο τον παντρεμενο οτι η ζλατα περνει τα λεφτα αερα(παρολο που δεν μας ειπε απο που τα καταλαβε) κ δεν κανει τιποτα αλλα εμενα μου ειχε ξηγηθει τελεια

Και εγω για υπηρεσιες μιλαω. Να εισαι σιγουρος οτι καταλαβα ποιο ειναι το point σου.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σε καμία περίπτωση τα παιδιά δεν έχουν δόλο.Απλώς όλα είναι θέμα όπως έγραψα και παραπάνω προσωπικών γούστων.Και σε μένα η Αγάπη είναι απο τις καλές τάνες που κάνουν καλά την δουλειά τους.Σε κάποιους άλλους όμως μπορεί να είναι 'μπάζο'.Διαβάζουμε όλες τις απόψεις των παιδιών και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Σωστός και νηφάλιος ο Πανοαφεντικός.....as usual.
H αλήθεια είναι πάντα.....κάπου στη μέση.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Ας αφήσουμε τις κόντρες και ας περάσουμε στην ενημέρωση:
ώρα 12:00μμ

-Βριλησού 12 η θεά Σαμάνθα μέχρι 11 το βράδυ
-Βριλησού 57 η Αγάπη και μετά τις 5 η Καρολίνα
-Βριλησού 60 κλειστό
-Βριλησού 46 μιά ξανθιά Τσέχα (όχι η Μαρίνα) συμπαθής
-Αχαρνών 106 η Λώρη, ψηλή αδύνατη έως ξερακινή με σκολίωση ή κάποιο πρόβλημα στο ένα χέρι.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
μπράβο ρε heelover
για την ενημέρωσή σου!..  :rockon:
και λέω να κινηθώ προς τα βόρεια
στουντιοπροάστια εις περίπτωσιν
που δεν καν. κάτι άλλο!..  :grin:
πάντως ρε παιδιά εγώ στην τελική
συμφωνώ μ'αυτό που λέει ο πάνος..
από τις πολλές και αντίθετες γνώμες
[που έτσι κι αλλιώς υπάρχουν]
διαβάζεις, κρίνεις
και βγάζεις μπουρδελοσυμπέρασμα!..  :)  :rockon:  :rockon:

Επισκέπτης
σημερα ισως να υπαρχει προβλημα για οσους θελουν να κινηθουν προς κεντρο!καλη λυση ειναι να πατε μεσω αττικης οδου, και να κατεβειτε απο την βριλλησου!

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
σημερα ισως να υπαρχει προβλημα για οσους θελουν να κινηθουν προς κεντρο!καλη λυση ειναι να πατε μεσω αττικης οδου, και να κατεβειτε απο την βριλλησου!
Οπου πρέπει οπωσδήποτε να σταθμεύσουν για ν' ανεφοδιάσουν τις διψασμένες αντλίες με τις μακριές τους μάνικες!!! :2funny: :rockon:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Δροσοπούλου 95 κατέθεσα στην Ελένη. Το πιο πεταμένο 50 ευρω της 20ετούς καριέρας μου...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Δροσοπούλου 95 κατέθεσα στην Ελένη. Το πιο πεταμένο 50 ευρω της 20ετούς καριέρας μου...

αφου δεν σου πάνε ρε φιλαράκι τα στούντιο...
και εγώ τα εχω εγκαταλήψει πλεον.
γύρνα στα μασάζ να βρείς την υγεία σου!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ρε παιδιά, τί παίζει με τη δροσοπουλου
και με αυτη την ελενη?  :think:
γενικα εχω την εντυπωση οτι το στουντιακι αυτο
ειναι από τα πολύ αξιοπρεπή!..  

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
αφου δεν σου πάνε ρε φιλαράκι τα στούντιο...
και εγώ τα εχω εγκαταλήψει πλεον.
γύρνα στα μασάζ να βρείς την υγεία σου!

ρε ζήρο παραστράτησα το ξέρω, θα γυρίσω όμως στο σωστό το δρόμο μετανοημένος πιά.
ευχαριστώ όσους μου έδειξαν το φως το αληθινό κι εγώ τους ντρόπιασα. Ήμαρτον πατερ μου, ήμαρτον!

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Ισμηνης τωρα η Ραμονα, παραδοξως δεκτικη σε πολλα και με καλη διαθεση. Ακαποτο στο προγραμμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom