Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Λοιπόν το γαμήσαμε το thread... Στο θέμα μας: θέλω να πιτσιλίσω σήμερα νομίζω πρωϊνές ώρες είναι η καλωσυνάτη και καυλιάρα αγγελική στην ιππόνακτος..Mπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει καθώτι το τηλέφωνο φραντζή δεν λειτουργεί; H Aγγελική είναι ένα πολύ καυλιάρικο ώριμο ρωσάκι με συνηθισμένη φάτσα που στο κρεβάτι γίνεται ένα καυλιάρικο θηλυκό

SPECIALOVER

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
0
ΕΡΩΤΗΣΗ  ξερει κανεις τι παιζει σημερα το βραδυ στη Λουκα Νικα ?
θα ειμαι εκει κοντα και λεω να περασω !
περιγραφη και επιδωσεις!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
είσαι εκτός θρεντ φίλε!..
πήγαινε στο ημερ.ενημέρωση για
μπουρδέλα!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
όχι τπτ άλλο, δε θα λάβεις απαντηση!..  :2funny:  :2funny:  :rockon:

Επισκέπτης
επειδη μια παροιμια λεει ΄΄οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι΄΄ το διο πιστευα κ εγω για το ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 37 οταν ακουσα για το site.παρολαυτα ειπα απο περιεγεια να δοκιμασω το καλυτερο οπως λεγανε μουνι του εν λογω ιδρυματος ΜΙΣΕΛ.αρχικως απο εμφανιση δεν τρελαθηκα κι ολας στη φατσα μου φανηκε βλαχαντρερο το κορμι καλο(να λεμε αληθεια)αλλα εχω δει κ καλυτερα...στο δια ταυτα βαριοτανε που ζουσε νευρικη κ βεβαια δεν ηξερε να γαμιεται κ βεβαια παρεξηγιοταν με το οτιδηποτε κ βεβαια ηταν σκετη αποτυχια ισως η χειροτερη φορα μου κ βεβαια δεν θα ξαναπατησω στο συγκεκριμενο μαγαζι ουτε να δω τι παιζει βιαστικη κ καταλαβαινα οτι απο μεσα της με συχενοτανε.....
υσ----->προφανως κ πιαστηκα κοροιδο κ πιστεαψα στα λεγομενα αρκετων απο εδω μεσα αλλα τελικα καταλαβα τι γιντεται κ εδω μεσα....
υσ----->εγω προτεινω σε αυτους που μιλανε για πουτανοκαψουρηδες να μιλανε κ για κραχτες γιατι τουλαχιστον οι πουτανοκαψουρηδες κανουν κακο στον εαυτο τους ενω οι κραχτες κανουν κακο σε ολους μας

κ θυμαμαι που λεγανε διαφοροι για μια σαμανθα η οποια ειναι φοβερη κ ενας συναθλητης εγραψε οτι ηταν μαπα κ οτι ολοι ειναι υπερβολικοι...εγω δεν την εχω δει αλλα το ειχα παντα στο μυαλο μου ...κ πιστευα για υπερβολη....μιλαμε οτι τα γραφουν πιτσιρικαδες αλλα δεν ειμαι κ πολυ σιγουρος γι αυτο...κ αμα ειναι να χαλαω 300 ευρω το μηνα για να γινω πελατης κ να με προσεχουνε για κατι που ειναι η δουλεια τους αστα κλαφτα θα ειμαι τελειως μαλακας....

υσ---->ΣΥΜΒΟΥΛΗ---->μην ακουτε κανεναν κ πηγαινετε στις πιατσες κ επιλεγεται μονοι σας ποιο θελετε να γαμησετε....εδω υπαρχει παραπληροφορηση

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
σωστός....++1000000
επειδη μια παροιμια λεει ΄΄οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι΄΄ το διο πιστευα κ εγω για το ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 37 οταν ακουσα για το site.παρολαυτα ειπα απο περιεγεια να δοκιμασω το καλυτερο οπως λεγανε μουνι του εν λογω ιδρυματος ΜΙΣΕΛ.αρχικως απο εμφανιση δεν τρελαθηκα κι ολας στη φατσα μου φανηκε βλαχαντρερο το κορμι καλο(να λεμε αληθεια)αλλα εχω δει κ καλυτερα...στο δια ταυτα βαριοτανε που ζουσε νευρικη κ βεβαια δεν ηξερε να γαμιεται κ βεβαια παρεξηγιοταν με το οτιδηποτε κ βεβαια ηταν σκετη αποτυχια ισως η χειροτερη φορα μου κ βεβαια δεν θα ξαναπατησω στο συγκεκριμενο μαγαζι ουτε να δω τι παιζει βιαστικη κ καταλαβαινα οτι απο μεσα της με συχενοτανε.....
υσ----->προφανως κ πιαστηκα κοροιδο κ πιστεαψα στα λεγομενα αρκετων απο εδω μεσα αλλα τελικα καταλαβα τι γιντεται κ εδω μεσα....
υσ----->εγω προτεινω σε αυτους που μιλανε για πουτανοκαψουρηδες να μιλανε κ για κραχτες γιατι τουλαχιστον οι πουτανοκαψουρηδες κανουν κακο στον εαυτο τους ενω οι κραχτες κανουν κακο σε ολους μας

κ θυμαμαι που λεγανε διαφοροι για μια σαμανθα η οποια ειναι φοβερη κ ενας συναθλητης εγραψε οτι ηταν μαπα κ οτι ολοι ειναι υπερβολικοι...εγω δεν την εχω δει αλλα το ειχα παντα στο μυαλο μου ...κ πιστευα για υπερβολη....μιλαμε οτι τα γραφουν πιτσιρικαδες αλλα δεν ειμαι κ πολυ σιγουρος γι αυτο...κ αμα ειναι να χαλαω 300 ευρω το μηνα για να γινω πελατης κ να με προσεχουνε για κατι που ειναι η δουλεια τους αστα κλαφτα θα ειμαι τελειως μαλακας....

υσ---->ΣΥΜΒΟΥΛΗ---->μην ακουτε κανεναν κ πηγαινετε στις πιατσες κ επιλεγεται μονοι σας ποιο θελετε να γαμησετε....εδω υπαρχει παραπληροφορηση

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
παιδιά συμφωνώ σε ορισμένα που λέτε
αλλά νομίζω ΔΕΝ υπάρχει θέμα παραπληροφόρησης!
κατ'αρχάς είναι υποκειμενικό το ζήτημα 
πως βλέπει κανείς μία γυναίκα -και το κρεβάτι της..
πιστεύω υπάρχει μία διάχυτη υπερβολή
ώρες ώρες..που θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι σκόπιμη!..
απο 'κει και πέρα κι εγώ που πηγαίνω σε στούντιο
γεμάτα δύο χρόνια τώρα θα εκφράσω τη γνώμη
ότι πλέον στα περισσότερα σημεία θέλουν
να παίρνουν τα 50άρικα 'αέρα' και δε σέβονται τον πελάτη
ώστε να κατανοήσουν τί ζητάει στο δωμάτιο
και να του το δώσουν (σε λογικά πάντα πλαίσια εννοείται!..)
αλλά για παραπληροφόρηση εδώ μέσα δε νομίζω.. θα έλεγα απλώς λιγάκι υπερβολή. 

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
Αγίου Πέτρου 7 ήταν η Τζέσσικα όπου και κατέθεσα.Κριτική στον κατάλογο μόλις αναρώσω  :rockon:

Τζέσικα ή Τζένιφερ boss.. εμένα μου είχε πει ότι τη λένε Τζένιφερ όταν την είχα πάρει στη Φυλής. Είναι Βουλγάρα και δε μιλάει Ελληνικά.
Κοίτα και την κριτική που είχα κάνει για αυτή.
Σήμερα θα είναι εκεί;  :think:

Επισκέπτης
Eδώ υπάρχει πάντα το υποκειμενικό σαν παράγοντας! H Xριστίνα στην τριγγέτα που εμένα μου άρεσε αυτό το νευρωτικό που έχει (το γράφω και σε κριτική του συγκεκριμένου στούντιο), κάποιους άλλους τους έχει ξενερώσει τελείως.Tο ότι προωθούνται μερικά σπίτια με απροκάλυπτες διαφημίσεις πια,είναι κάτι που θα συνέβαινε.Aρκεί να μην χάσουν οι φίλοι μας την αξιοπιστία τους και την αυθεντικότητά τους!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τζέσικα ή Τζένιφερ boss.. εμένα μου είχε πει ότι τη λένε Τζένιφερ όταν την είχα πάρει στη Φυλής. Είναι Βουλγάρα και δε μιλάει Ελληνικά.
Κοιτα και την κρητική που είχα κάνει για αυτή.

Κριτική μάλλον έκανες γιατί η Κρητική είναι σαλάτα με ντομάτα, μυζήθρα, ντάκο κτλ.......

Επισκέπτης
εγω δεν μιλαω για εμφανιση....αυτο ειναι το λιγοτερο που με απασχολει εαν δεν μου αρεσε κ καθολου δεν θα εμπενα αλλα οχι να ξεφυσαει κ να βαρυγκομαει λες κ την εβαλα να σκαβει κ να πληρωνεται γι αυτο 50 ευρω...η δουλεια της ειναι....δεν ειναι υποκιμενικο τιποτα...εχουμε μαθει να τα δικαιολογουμε ολα...υποκειμενικη ειναι η εμφανιση οχι η συμπεριφορα....

Επισκέπτης
εγω δεν μιλαω για εμφανιση....αυτο ειναι το λιγοτερο που με απασχολει εαν δεν μου αρεσε κ καθολου δεν θα εμπενα αλλα οχι να ξεφυσαει κ να βαρυγκομαει λες κ την εβαλα να σκαβει κ να πληρωνεται γι αυτο 50 ευρω...η δουλεια της ειναι....δεν ειναι υποκιμενικο τιποτα...εχουμε μαθει να τα δικαιολογουμε ολα...υποκειμενικη ειναι η εμφανιση οχι η συμπεριφορα....

Σωστό, δεν εννοούσα αυτό! άμα βαριέται και σέρνεται δεν είναι σωστό!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Φιλε mou_aresi_h_mounila, θα πρεπει να φιλρταρεις τις πληροφοριες, τα σχολια, τις κριτικες που διαβαζεις. Αυτο ισχυει για ολα τα πραγματα, και οχι μονο οταν μιλαμε για πουτανες.
Που βλεπεις υπερθετικα σχολια, φαμφαρες και υπερβολες μπορεις ευκολα να καταλαβεις οτι το μετρο εχει χαθει ειτε απο υπερμετρο ενθουσιασμο (νεαρο της ηλικιας, καυλες κτλ κτλ) ειτε απο «κραχτες» οπως λες, αρα καλυτερα να τα προσπερνας. Απο κει και περα ειναι και θεμα γουστου. 
Και θα μιλησω ευθεως για τον φιλο πουτανολεων ο οποιος πολλες φορες δειχνει οτι ειναι υπερενθουσιωδης. Δεν βγαζω και τον εαυτον μου απ΄ εξω. Και εγω εχω αναφερθει στο παρελθον με ενθουσιωδη σχολια (συγκεκριμενα για την Νταρια) παρασυρομενος απο αλλους... Μεγα λαθος.

Το να μην ακουμε κανεναν που προτεινεις ειναι επισης υπερβολη. Εγω θα λαβω υπ΄ οψην μου τα σχολια σου για το τεμαχιο Μισελ.
Παντως το ισοζυγιο (φολες vs vfm) της 12ετους μπουρδελοκαριερας μου εχει βελτιωθει τα τελευταια 2 χρονια που διαβαζω το side. 

Επισκέπτης
Φιλε mou_aresi_h_mounila, θα πρεπει να φιλρταρεις τις πληροφοριες, τα σχολια, τις κριτικες που διαβαζεις. Αυτο ισχυει για ολα τα πραγματα, και οχι μονο οταν μιλαμε για πουτανες.
Που βλεπεις υπερθετικα σχολια, φαμφαρες και υπερβολες μπορεις ευκολα να καταλαβεις οτι το μετρο εχει χαθει ειτε απο υπερμετρο ενθουσιασμο (νεαρο της ηλικιας, καυλες κτλ κτλ) ειτε απο «κραχτες» οπως λες, αρα καλυτερα να τα προσπερνας. Απο κει και περα ειναι και θεμα γουστου. 
Και θα μιλησω ευθεως για τον φιλο πουτανολεων ο οποιος πολλες φορες δειχνει οτι ειναι υπερενθουσιωδης. Δεν βγαζω και τον εαυτον μου απ΄ εξω. Και εγω εχω αναφερθει στο παρελθον με ενθουσιωδη σχολια (συγκεκριμενα για την Νταρια) παρασυρομενος απο αλλους... Μεγα λαθος.

Το να μην ακουμε κανεναν που προτεινεις ειναι επισης υπερβολη. Εγω θα λαβω υπ΄ οψην μου τα σχολια σου για το τεμαχιο Μισελ.
Παντως το ισοζυγιο (φολες vs vfm) της 12ετους μπουρδελοκαριερας μου εχει βελτιωθει τα τελευταια 2 χρονια που διαβαζω το side. 

να σε ρωτησω κατι...εαν δεν το γαμουσα πως θα καταλαβαινα οτι ηταν μαπα...ειπα να δοκιμασω κ αφου ακουγα κ καλα σχολια ειπα γιατι οχι....πιαστικα κοροιδο...οχι γιατι ηταν αποτυχια το γαμησι(στα παπαρια μου αφου εσπρωξα στο πουτσο μου)αλλα γιατι εμπιστευτηκα  τα τοσα καλα λογια που γραφτηκαν εδω...κ να σου πω κ κατι αλλο εφοσον το συγκεκριμενο μπηκε στην διαδικασια του μανατζμεντ κ να βγαλει κ site παει να πει οτι ξερει τι θελουν οι πελατες κ τα μουνια ξερουν την δουλεια τους....γι αυτο εγω τσαντηστηκα γιατι ολα αυτα ηταν για να περνουν λεφτα αερα....

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Συμφωνώ με αυτήν την τελευταία φράση του φίλου Ryu.Το σάϊτ έχει βοηθήσει πάρα πολύ να αποφεύγονται οι φόλες και οι διάφορες μούφες.Υπάρχει πιστεύω απίστευτη αντικειμενικότητα πέρα απο την άντληση καλών και κακών πληροφοριών.Τώρα για την Μισέλ σε μένα προσωπικά έκανε καλό πήδημα και έμεινα σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος.Μου άρεσε και η ομορφιά της που για μένα αυτό είναι το πιο βασικό προσωπικό κριτήριο για να περάσω με κάποια κοπέλα στο δωμάτιο.Τι κι αν η γκόμενα γλύφει αρχίδια,παίρνει ακάπωτα τσιμπούκια και είναι σαν φάλαινα? Δεν θα περάσω καθόλου.
Θα σταθώ λίγο τώρα στις απόψεις των αγαπητών φίλων του παρόντος θρέντ mou_aresi_h_mounila και Poutanoleon.Είναι όντως υπερβολικοί σε πολλούς χαρακτηρισμούς που κάνουνε σε κριτικές και δεν θέλει και πολύ να καταλάβει κάποιος ότι είναι παιδιά νεαρής ηλικίας 20 με 25 χρονών.Όχι ότι δεν μετράει η κρίση τους αν είναι δυνατόν αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι με αντικειμενικά κριτήρια γιατί είναι εύκολα ενθουσιώδης και εύκολα ισοπεδωτές.Αυτά τα γράφω φιλικά και χωρίς καμιά παρεξήγηση στους δύο καλούς φίλους εδώ μέσα.

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
να σε ρωτησω κατι...εαν δεν το γαμουσα πως θα καταλαβαινα οτι ηταν μαπα...ειπα να δοκιμασω κ αφου ακουγα κ καλα σχολια ειπα γιατι οχι....πιαστικα κοροιδο...οχι γιατι ηταν αποτυχια το γαμησι(στα παπαρια μου αφου εσπρωξα στο πουτσο μου)αλλα γιατι εμπιστευτηκα  τα τοσα καλα λογια που γραφτηκαν εδω...κ να σου πω κ κατι αλλο εφοσον το συγκεκριμενο μπηκε στην διαδικασια του μανατζμεντ κ να βγαλει κ site παει να πει οτι ξερει τι θελουν οι πελατες κ τα μουνια ξερουν την δουλεια τους....γι αυτο εγω τσαντηστηκα γιατι ολα αυτα ηταν για να περνουν λεφτα αερα....

Ίσως έχεις δίκιο.. εγώ αν και βαριέμαι να κάνω κριτικές για τα κορίτσια.. από το συγκεκριμένο μαγαζί μόνο την Αγάπη δε θα ξανά έπαιρνα.
Οι Τσέχες έχουν γίνει η αδυναμία μου.  :rockon: :rockon:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Κοίτα και την κριτική που είχα κάνει για αυτή.
Τζέσσικα μου είπε ότι την λένε και η εθνικότητά της είναι απο Βουλγαρία. Ενδέχεται να είναι και σήμερα το βράδυ εκεί γιατί χτές ήταν βραδινή βάρδια.Το Αγίου Πέτρου 7 θα το βγάλουμε απο τα στούντιο γιατί έγινε πλέων μπουρδέλο.

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Με τη σχετική λιγοστή εμπειρία έχω να πω ότι συμβαίνει και η πουτάνα να είναι στις άσχημές της,και εμάς να μη γουστάρει ( είτε λόγω εμφάνισης-σωμα πλαδαρό,κοιλίτσα κλπ είτε λόγω βρώμας),και ότι ο καθένας μας άλλα πράγματα ψάχνει να βρεί οπότε η συνταγή χαλάει και φυσικά χωρίς να θέλω να πω ότι διαφημίζεται εσκεμένα από κάποιους αλλά όλα είναι δυνατά.Σαν παραδείγματα θέλω να αναφέρω ότι η Σάρα στην Καρέα για μένα ήταν λίγο υπερτιμημένη.Η Μάντυ στη Τριγγέτα το 50αρικο που έχω κλάψει πιό πολύ για άλλους ακούω καλά λόγια.Η Χριστίνα της Τριγγέτα που αναφέρθηκε πιο πάνω αρκετά καλή και σε Τριγγέτα και σε Ιπποκράτους.Η Μισέλ καλή αλλά δεν τρελάθηκα.Θα αναφέρω και το εξής.Σκάω μια μέρα Τριγγέτα μόνο και μόνο για Ισαβέλλα ( καλή της ώρα )και μου λέει ότι πριν από μένα ήταν ένας συναγωνιστής γαμώ τα σώματα και φτιάχτηκε αλλά δυστυχώς ο συναγωνιστής δεν ενέδωσε τα αναμενόμενα και η Ισαβέλλα λύσαξε πάνω μου (Τι γαμήσι !) που δεν είμαι ούτε αθλητικός ούτε διανύω και την εφηβεία μου.Πιστεύω γούστα,διάθεση και λίγο διαφήμιση καμιά φορά αλλά σε γενικές γραμμές το site είναι χρήσιμο και δεν έχει σοβαρές αποκλίσεις από την πραγματικότητα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom