Επισκέπτης
H πολυσυλλεκτικότητα που χαρακτηρίζει το bourdela.com σπάνια ωφελεί την αρωγή αντικειμενικών γνώσεων, αντίθετα συμβάλλει στη σύγχιση των ήδη ημιτελών πληροφοριών που είναι στο στάδιο της διάδοσης. τέλος.
H πολυσυλλεκτικότητα που χαρακτηρίζει το bourdela.com σπάνια ωφελεί την αρωγή αντικειμενικών γνώσεων, αντίθετα συμβάλλει στη σύγχιση των ήδη ημιτελών πληροφοριών
H πολυσυλλεκτικότητα που χαρακτηρίζει το bourdela.com σπάνια ωφελεί την αρωγή αντικειμενικών γνώσεων, αντίθετα συμβάλλει στη σύγχιση των ήδη ημιτελών πληροφοριών
H πολυσυλλεκτικότητα που χαρακτηρίζει το bourdela.com σπάνια ωφελεί την αρωγή αντικειμενικών γνώσεων, αντίθετα συμβάλλει στη σύγχιση των ήδη ημιτελών πληροφοριών που είναι στο στάδιο της διάδοσης. τέλος.
εγω θα ελεγα οτι η βραδυμπουρδελη συμπνοια αποψεων των μελων μιας φρενοστουντιακης καταστασης εξυψωνει το ηθος,την αρωγη και την καπατσοσυνη των πιο βραδυστροφων εγκεφαλων ωστε να γινεται η καταθεσις εν πληρη γνωση ή εστω εν πληρη αγνοια!
ΤΑΔΕ ΕΦΗ Α-ΣΤΟΥΝΤΙΟΣ ΘΥΤΗΣ!
Mην το χοντραίνεις
Οι 3 τελείες μετα το αφιλοκερδως σημαίνει 3 τεμαχια; 3 ώρες; 3 κοπέλες; τι σημαίνουν τελος πάντων;Πολύ μινιατούρα το καυλί και κακός ο φωτισμός...να απολύσετε τον διευθυντή φωτογραφίας και να αλλάξετε art director...:-) Mιάς που είμαι του χώρου (είμαι creative director πολλά χρόνια) προσφέρομαι EΓΩ να συνεισφέρω στην αισθητική αναβάθμιση του πράγματος...Mπορούμε να στήνουμε ένα στούντιο με επαγγελματικά φώτα, ένα τυπικό μακιγιάζ κλπ γι αυτόν τον σκοπό,μιλάω σοβαρά και προσφέρομαι αφιλοκερδώς... στις φωτογραφίσεις βέβαια θα κάνουμε και κάνα διάλλειμα για μία πίπα γύρο.
οι φωτογραφίες γαμάνε και είναι ωραίες.μην ξεχνάμε ότι τραβήχτηκαν σε πουτανοστούντιο με επαγγελματίες πουτάνες χωρίς να φαίνονται φάτσες και είναι όλοι καλυμένοι.τι ήθελες να έχει ντεκόρ μια πουτανοφωτογραφία? τα στοιχεία της φύσης? και γιατί να προσφερθείς εσύ για φωτογράφηση και να μην προσφερθώ εγώ για φωτογράφηση στις πουτάνες αν είναι να μου πάρουν πίπες θα βάλω και γω όλο το μεράκι μου να βγει η πουτάνα μοντέλο στην φωτογραφία.χωρίς πλάκα είχα τελειώσει και ιεκ φωτογραφίας και είχα πάει σε έκθεση φωτογραφίας.ελπίζω οι μόντς να διαβάσουν τα προσόντα μου και να με προτιμήσουν.Πολύ μινιατούρα το καυλί και κακός ο φωτισμός...να απολύσετε τον διευθυντή φωτογραφίας και να αλλάξετε art director...:-) Mιάς που είμαι του χώρου (είμαι creative director πολλά χρόνια) προσφέρομαι EΓΩ να συνεισφέρω στην αισθητική αναβάθμιση του πράγματος...Mπορούμε να στήνουμε ένα στούντιο με επαγγελματικά φώτα, ένα τυπικό μακιγιάζ κλπ γι αυτόν τον σκοπό,μιλάω σοβαρά και προσφέρομαι αφιλοκερδώς... στις φωτογραφίσεις βέβαια θα κάνουμε και κάνα διάλλειμα για μία πίπα γύρο.
Ρε σεις αν είναι να γαμήσω τις φωτογραφίζω και εγώ που εμφανίζω και ασπρόμαυρες. Θυμάμαι και τον Βέγγο στο "Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης" που λέει στη Γκιζέλα Νταλι αν δεν κάνω λάθοςοι φωτογραφίες γαμάνε και είναι ωραίες.μην ξεχνάμε ότι τραβήχτηκαν σε πουτανοστούντιο με επαγγελματίες πουτάνες χωρίς να φαίνονται φάτσες και είναι όλοι καλυμένοι.τι ήθελες να έχει ντεκόρ μια πουτανοφωτογραφία? τα στοιχεία της φύσης? και γιατί να προσφερθείς εσύ για φωτογράφηση και να μην προσφερθώ εγώ για φωτογράφηση στις πουτάνες αν είναι να μου πάρουν πίπες θα βάλω και γω όλο το μεράκι μου να βγει η πουτάνα μοντέλο στην φωτογραφία.χωρίς πλάκα είχα τελειώσει και ιεκ φωτογραφίας και είχα πάει σε έκθεση φωτογραφίας.ελπίζω οι μόντς να διαβάσουν τα προσόντα μου και να με προτιμήσουν.
Λοιπόν επειδή είμαι καλός και μοιράζομαι προτείνω να πάμε και οι τρεις για παρτούζα. Συγνώμη φωτογράφιση των κοριτσιών. Οι mods παρακαλώ να κανονίσουν