Χτες βραδυ στο δρομο για ποτο με εκλεκτη παρεα καναμε μερικες στασεις με τον Μεγα Piatsa!!!
Kων/λεως 80: Λαουρα!!!Η γνωστη ξανθια κουκλαρα μαυρισμενη και ντυμενη στα κοκκινα!!!Απλα τελεια!!!
Κων/λεως 92: Μια wannabe πουτανιτσα ξανθια με κοντο μαλλι!!!Στο σαλονι παντος η ξεπετηλα μας εσπασε τη μυτη!!!Ειχε και μια αλλη.....δεν κατσαμε να τη δουμε!!!
Βριλησσου 36 κατω: Τζενη!!!Αλλη μια κουκλιτσα του ομιλου καστανη προσχαρη αλλα υπερβολικα γλυκια για τα δικα μου γουστα!!!
Βριλησσου 36 πανω: Το ακρως αντιθετο........Τζοβανα........ο ορισμος της προστυχιας και της πουτανιας στο σαλοναρισμα!Ψηλη καστανομαλλα με το κορμι λαμπαδα και λαστιχο συναμα!!!Μαζι με μια μελαχρινη αδυνατη με καλουτσικο σωμα.....δεν συγκρατησα ονομα!!!
Βριλησσου 42: Η Πωλινα κεφατη οσο ποτε μαζι με μια ασπρηδερη υπομετριοτητα.....ουτε εκει συγκρατησα ονομα!!!
Να συμπληρωσω :
Μεγαλου Αλεξανδρου 133: Αμαρυλλις. Η γνωστη Ξανθια με τον υπεροχο κώλο. Εμφανως βελτιωμενησ το σαλονι, με αρκετα χαδακια και τριψηματα, φιλακια, αγκαλιες και υποσχεσεις για ενα αξεχαστο δωματιο...
Βουλιαγμενης 68 :Λαιμά, μια απο τις αδυναμιες μου, ξανθια, με κοντα μαλλιά, κορμαρα και με πολυ καλο service απεναντι μου τουλαχιστον. μαζι της η Ναταλι η γνωστη Milf απο Αλκιβιαδου 16Γ, πλεον εδω
Βουρβαχη 19: Αλινα, καταθεσις, δεν χρειαζοντα επιπλεον λογια
Φυλης 104 : Μαρινα, Σαρα, Ελενη