Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τύπε τι μου θύμησες....είχα ένα 22άχρονο πέρισυ,αρκετούς μήνες και μου έκανε τέτοια περίεργα...κεφάλι στο πάτωμα,η μουνάρα να κοιτάει το ταβάνι,πόδι από δω,πόδι από κει κτλ...αυτή όμως δεν είναι επαγγελματίας πουτάνα,είναι απλά πουτανάκι...και το έχω χάσει
Κριμα φιλε ειναι το ονειρο μου.τουλαχιστον εσυ το ζησες...
Βοηθειστε PLEASEEEEEEEEEEEEE
PLEAAAAAAAAAAAAAASEEEEEEEEEEEEEEEEEEτύπε τι μου θύμησες....είχα ένα 22άχρονο πέρισυ,αρκετούς μήνες και μου έκανε τέτοια περίεργα...κεφάλι στο πάτωμα,η μουνάρα να κοιτάει το ταβάνι,πόδι από δω,πόδι από κει κτλ...αυτή όμως δεν είναι επαγγελματίας πουτάνα,είναι απλά πουτανάκι...και το έχω χάσει
Κριμα φιλε ειναι το ονειρο μου.τουλαχιστον εσυ το ζησες...
Βοηθειστε PLEASEEEEEEEEEEEEE
Και πιο όμορφη μην σου πωρε παιδιά αυτή η Ελένη η ΕλληνοΑιγύπτια στο Φυλής 104 είναι τόσο όμορφη όσο δείχνουν οι φώτος?
ή έχει πέσει fhotoshop?
σέρνει κρουαζερόπλοιο με τέτοια εμφάνηση τι να πω!
στο απλό πρόγραμμα κάθεται κανα 15λεπτο μέσα?
το πρόγραμμα των 200ευρώ έχει και extra ball γιατί με τέτοια γκαύλα που είναι κ άδειος να είσαι θα τελιώσεις γρήγορα...
Θα τα χρειαστείςΜήπως ξέρεις και αν παίζει extra ball?
Φιλε ευχαριστω πολυ.τύπε....έφαγα φλασιά....Λίντα από Σπ. Πάτση 40
αυτή μου είχε κάνει κάτι περίεργα,το ΄χει φίλε μου και είναι και ξηγημένη και κάνει και καλό γαμήσι...έφυγες για το Λιντάκι...
Στο πρόγραμμα των 200 έχει δύο τελειώματα...ρε παιδιά αυτή η Ελένη η ΕλληνοΑιγύπτια στο Φυλής 104 είναι τόσο όμορφη όσο δείχνουν οι φώτος?
ή έχει πέσει fhotoshop?
σέρνει κρουαζερόπλοιο με τέτοια εμφάνηση τι να πω!
στο απλό πρόγραμμα κάθεται κανα 15λεπτο μέσα?
το πρόγραμμα των 200ευρώ έχει και extra ball? γιατί με τέτοια γκαύλα που είναι κ άδειος να είσαι θα τελιώσεις γρήγορα...
αρκετες κοπελες δουλευαν σε στριπτιτζαδικα ως χωρευτριεςΠαιδια γεια χαρα,
ξερει κανεις αν παιζουν στουντιοκοριτσα η και call girls να ειναι πρωην χορευτριες
να κανουν σπαγγατα ,ποδια πισω απ το κεφαλι και τετοια μπαλαρινιστικα???
ειναι η αρρωστια μου.ευχαριστω
Στο Φυλης 104 υπαρχει προγραμμα με 200 ευρω με δυο εκτονωσεις.Μήπως ξέρεις και αν παίζει extra ball?
Στο Φυλης 104 υπαρχει προγραμμα με 200 ευρω με δυο εκτονωσεις.
Οχι μονο για την Ελενη, αλλα με ολα τα κοριτσια.
Επισης και στα Κασσανδρας υπαρχει το αναλογο προγραμμα.