VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
η ρωξανα που ξαναχαθηκε ;; η γνωστη απο ex-filis ...και τωρα τριγγετο-συγγρου-ηρωων πολυτεχνειου- δαφνη κτλ ;;;;;
η ρωξανα που ξαναχαθηκε ;; η γνωστη απο ex-filis ...και τωρα τριγγετο-συγγρου-ηρωων πολυτεχνειου- δαφνη κτλ ;;;;;
Η ρομινα ακομα κανει διακοπες!Ρε μάγκες η Ρομίνα που δούλευε στο βουνό τι έγινε???Γλυρισε η Πένυ και εξαφανιστηκε λόγω ανταγωνισμού?? Αλήθεια η Πένυ έχει το γνωστό Πέμπτη - Σάββατο???
Ευχαριστώ φίλε!Η ρομινα ακομα κανει διακοπες!
Η πενυ ειναι τριτη και σαββατο πλεον, φανταζομαι οτι μιλας για το βριλησσου 36. Την παρασκευη στο κων/πολεος 80!
H Kελλυ εχει σταματησει την καριερα της στα studio και εργαζεται πλεον σαν call girl.Καλησπερα. Συναδελφοι ψαχνω μια ΚΕΛΛΥ απο Σερβια.Δουλευε Φυλης 104 και μετα Κωνλεως 131.την εψαξα εκει σημερα και η τσατσα μου ειπε οτι δουλευε εκει χωρις να μου πει που εχει παει.Αν μπορει καπποιος ας μου πει.Ευχαριστω...
οχι προς το παρον δεν πηγαινει.Παίδες η Νίκη που δουλεύει και Δροσοπούλου, δουλεύει πουθενά αλλού; Βαριέμαι να τρέχω Κυψέλη.
λοιπον, ειμαι εντελως ασχετος απο μπουρδελοκαταστασεις γενικα και λεω να κανω την αρχη με ενα στουντιο. τι παιζει με τα προκαταρκτικα (γλυψιμο,δαχτυλακι);;; κανουμε;;;;