PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Για αυτο ναι!Τι ώρες και τι μέρες,
ωρέ πορνο-λεβέντες
θα βρούμε το πιό πάνω
να χρεωθούμε κι άλλο ?
Αξιζει να χρεωθεις..
Για αυτο ναι!Τι ώρες και τι μέρες,
ωρέ πορνο-λεβέντες
θα βρούμε το πιό πάνω
να χρεωθούμε κι άλλο ?
1.Τσιμπούκιε, τους τελευταίους μήνες διαφαίνεται κάποια ψυχική "πίεση" να εκτονώνεται μέσω του έμμετρου λόγου σου.Φίλε Πιάτσα σε πιστεύω
και το κουμπαρά μου κλέβω
πάω την Κέλυ να δαμάσω
μήπως και το ξεπεράσω
τι να ξεπεράσω ?
τις γλαρόσουπες που προσφάτως έχω φάει
σ όσα στούντια , έχω πάει !
Με τετοια Κουρμπα ειναι αδυνατον να μην περασεις καλα!!
Kαπου τον ξερω αυτο τον Πατο κυριε PIATSAS !!!Και το κιν μου μια χαρα κανει την δουλεια του μωρε!
Ολιγον τι πιο underground αλλα κ αυτο εχει την χαρη του!
Υ.Γ Αυριο ειναι τα γενεθλια μου δεν πιστευω να το ξεχασες?
Αν έχει όρεξη?2.Η ανωτέρω Κέλυ μ'αρέσει.Ιδίως το...πρόσωπό της!.Γράψετε λεπτομέρειες.Είναι υπάκουο κορίτσι;
Έχει όρεξη να διευρύνει τους ορίζοντές της;
[move] Σημερα 27/10 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αλινα - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Νεα αφιξη
Κασσανδρας 4(κατω): Αμαντα - Αλεξανδρα - Τζενη
Κασσανδρας 4(πανω): Αλεξανδρα - Τζενη - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: Νταιανα - Αντζη - Σαντρα
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/nina]Νινα[/url] - www.vrilissou60.com/vicky]Βικυ[/url] - Σιμονα
Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/valentina][b][
color=red]Βαλεντινα[/color][/b][/url] - www.vrilissou60-kato.com/valentina][b]Βαλεντινα[/b][/url] - Ιρενα
Θησεως 40(κατω): Δεσποινα - www.thiseos40.com/adrianna]Αντριανα[/url]
Θησεως 40(πανω): www.thiseos40.com/efi]Εφη[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα[/url]
οταν γυρισει η Μαντονα θα βγαλω εκτακτη ανακοινωση για να σας ενημερωσωKα λίτσα που τραγουδάει η μαντόνα?
Υπομονη μεχρι την Παρασκευη αρχοντα.....Μετά από καιρό είχα όρεξη για κατάθεση. Είδα και τη Σαμπρίνα ότι δουλεύει στην πρωινή βάρδια που με βολεύει και ετοιμάστηκα.
Φτάνω , αλλά δεν δούλευε η Σαμπρίνα και έφυγα. Τώρα είδα ότι άλλαξαν
και τις βάρδιες
Πάω φουλ για Σοφία - Μπέτυ στο Βουλιαγμένης 83 , μετά. Φτάνω έξω, όλα κλειστά...
Έμεινα με την όρεξη... :S
Εσυ αναφερεσαι στην Μπρεντα-Νινι-Κελυ-οσα ονοματα κ αν αλλαξει παλι το ιδιο βαρετη θα ειναι!Ποια ειναι η Κελυ ρε παιδια μια κοπελα απο Αθανασιας 3?