You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μήπως ξέρεις μέρες ή ώρεςΔουλευει και στο Αριστοτελους 6 αλλα δεν θυμαμαι με ποιο ονομα!!!
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Επειδή εγώ έγραψα την κριτική για τη Μαντόνα θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα για να μη δημιουργούνται παρανοήσεις...
1ον. μου ζήτησε 10 ευρώ επιπλέον αν ήθελα να τη γλείψω και εγώ γιατί όπως είπε δεν περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμα που είχα ζητήσει (δηλ. ελεύθερο στοματικό)
2ον. η υπηρεσία μου είχε πει πως κάθε επόμενο πρόγραμμα δε συμπεριλαμβάνει το προηγούμενο, αλλά μόνο αν δώσω και 10ε επιπλέον (επομένως έκανα λάθος γιατί αν ήθελα να με γλείψει και αυτή και να τη γλείψω και εγώ θα έπρεπε να πάρω το ελευθ. στοματικό + στάση 69 πιθανόν απ'ότι καταλαβαίνω από τα γραφόμενα των συναγωνιστών)
3ον. αυτό που με ξενέρωσε ήταν ο τρόπος που έγινε (δηλ.δώσε 10 ευρώ και γλείψε...), ήταν απότομη, και επίσης η τσατσα λέει μπερδεμένο το πρόγραμμα. Κάτι άλλο που θέλω να πώ είναι πως ποτέ δεν έχω πάρει το πρόγραμμα με στάση 69 αλλά οι κοπέλες αφήνουν να τις γλείψεις (όσες γούσταρα να το κάνω)
5ον. (και σπουδαιότερον) με 80ευρώ που έσκασα ε είναι και γυφτιά να ζητάς από τον άλλο 10+ για ένα απλό γλειψιματάκι (σιγά το μεγάλο πράγμα) Βέβαια δεν είναι κοινωφελή ιδρύματα. Αλλά πάνω στο γαμήσι να σου ζητάνε λεφτά... ξενερώνεις (έτσι το βλέπω εγώ)
6ον. η τσατσα χτύπησε τη πόρτα στο 10λεπτο! (με τα 80ευρώ ζεστά ακόμα στο χέρι της)
1ον. μου ζήτησε 10 ευρώ επιπλέον αν ήθελα να τη γλείψω και εγώ γιατί όπως είπε δεν περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμα που είχα ζητήσει (δηλ. ελεύθερο στοματικό)
2ον. η υπηρεσία μου είχε πει πως κάθε επόμενο πρόγραμμα δε συμπεριλαμβάνει το προηγούμενο, αλλά μόνο αν δώσω και 10ε επιπλέον (επομένως έκανα λάθος γιατί αν ήθελα να με γλείψει και αυτή και να τη γλείψω και εγώ θα έπρεπε να πάρω το ελευθ. στοματικό + στάση 69 πιθανόν απ'ότι καταλαβαίνω από τα γραφόμενα των συναγωνιστών)
3ον. αυτό που με ξενέρωσε ήταν ο τρόπος που έγινε (δηλ.δώσε 10 ευρώ και γλείψε...), ήταν απότομη, και επίσης η τσατσα λέει μπερδεμένο το πρόγραμμα. Κάτι άλλο που θέλω να πώ είναι πως ποτέ δεν έχω πάρει το πρόγραμμα με στάση 69 αλλά οι κοπέλες αφήνουν να τις γλείψεις (όσες γούσταρα να το κάνω)
5ον. (και σπουδαιότερον) με 80ευρώ που έσκασα ε είναι και γυφτιά να ζητάς από τον άλλο 10+ για ένα απλό γλειψιματάκι (σιγά το μεγάλο πράγμα) Βέβαια δεν είναι κοινωφελή ιδρύματα. Αλλά πάνω στο γαμήσι να σου ζητάνε λεφτά... ξενερώνεις (έτσι το βλέπω εγώ)
6ον. η τσατσα χτύπησε τη πόρτα στο 10λεπτο! (με τα 80ευρώ ζεστά ακόμα στο χέρι της)
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
7ον. Γιά κάθε χτύπημα στη πόρτα πρέπει να επιστρέφει 10 ευρά !
Ασ τα διάλα ,.....μη πω κι άλλα ,....
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πολυ σωστος! Αν πας με την ψυχολογια οτι θα πηδηξω μια πουτανα και νιωθω ενοχος γιαυτο με κατεβασμενο κεφαλι και μουτρα σαν να κανεις αγγαρεια και με την αρρωστημενη πρακτικη να της θυμιζεις καθε στιγμη οτι ειναι ιεροδουλη, αλλο τοσο και αυτη θα σε βλεπει ξερα ως ενα ακομα πελατη. Αν πας ομως με θετικη διαθεση, με τη προοπτικη και τη θεληση να περασεις καλα τοτε θα περασεις καλα. Η λογικη σε αγοραζω με τα λεφτα μου και θα κανεις οτι θελω εγω στο τελος θα σου βγει ξινο. Αυτο νομιζω εγω. Συμφωνω παντως οτι πολλες εχουν καβαλησει το καλαμι και οτι υπαρχει κοροιδια απλα το διατυπωνει με λαθος τροπο. Ετσι κι αλλιως το ξερουμε οτι ειναι πεταμενα λεφτα. Απλα αν καποιος δυσκολευεται να τα βγαλει καλο ειναι να μην πηγαινει.
Για μένα η πιο σωστή άποψη που διατυπώθηκε!
Μπορείς να διευκρινίσεις σε ποιες περιπτώσεις έγινε αυτό; Μιλάς για 69 τη στιγμή που τέτοιο πρόγραμμα πιο πριν αναηέρεις ότι δεν έχεις πάρει ποτέ. Καθαρά προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Επίσης, έχεις ξεχάσει το 4ον ή μου φαίνεται;
Ποιηματάκι;
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε παιδια μια παολα που εγκωμιαζοταν συνεχως απο εσας τι απεγινε?ελληνιδα ηταν νομιζω...
Συνταξιοδοτήθηκε.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
Πηγα ανκα πιπινου για καταθεση που εγινε και περασα απο κασσανδρας
Στο κασσανδρας 3 κατω ειδα την αννα μια μελαγχροινη κορμαρα
Ειδα όμως και ολες τις υπολοιπες οι οποιες ηταν μουναρες και κατηγοριας στριπερ σαν κορμια
Στο κασσανδρας 3 πανω,μια τσεχα ξανθια η λιντα
Στο 6 δυο μουναρες,μια ξανθια λιζα ελληνιδα,πολύ ωραιο μωρο και μια μελαγχροινη η ιρενα με αγριο προσωπο,δεν τα παω καλα με αυτές,ειμαι πιο τρυφερος
Τελος στο 4 πανω μια λεπτη με ωραιο σωματακι η ρωξανη,ένα επιπεδο λιγο πιο κατω απ τις υπολοιπες,στο 4 κατω ε3ιχε κοσμο και εφυγα
Πιο πολυ μου αρεσε η λιζα η ελληνιδα και η αννα
Στο κασσανδρας 3 κατω ειδα την αννα μια μελαγχροινη κορμαρα
Ειδα όμως και ολες τις υπολοιπες οι οποιες ηταν μουναρες και κατηγοριας στριπερ σαν κορμια
Στο κασσανδρας 3 πανω,μια τσεχα ξανθια η λιντα
Στο 6 δυο μουναρες,μια ξανθια λιζα ελληνιδα,πολύ ωραιο μωρο και μια μελαγχροινη η ιρενα με αγριο προσωπο,δεν τα παω καλα με αυτές,ειμαι πιο τρυφερος
Τελος στο 4 πανω μια λεπτη με ωραιο σωματακι η ρωξανη,ένα επιπεδο λιγο πιο κατω απ τις υπολοιπες,στο 4 κατω ε3ιχε κοσμο και εφυγα
Πιο πολυ μου αρεσε η λιζα η ελληνιδα και η αννα
nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Συνταξη τοσο νωρις ????????? Εδω λενε συνταξη στα 65.ρε παιδια μια παολα που εγκωμιαζοταν συνεχως απο εσας τι απεγινε?ελληνιδα ηταν νομιζω...
nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Και η ΠΑΟΛΑ δηλωνε ελληνιδα, αλλα δεν ηταν.ρε παιδια μια παολα που εγκωμιαζοταν συνεχως απο εσας τι απεγινε?ελληνιδα ηταν νομιζω...
stronzo
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 31
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Και η ΠΑΟΛΑ δηλωνε ελληνιδα, αλλα δεν ηταν.
και να μην είναι ελληνίδα τί έγινε? και αλβανίδα να είναι το κορίτσι μαλλον μεγάλωσε εδώ και αυτό φαινόταν...
επίσης σε γενικές γραμμές ήταν το πιο καλό κορίτσι από όλα του χωρου, ευγενική, αυθεντική και χαβαλές και στη δουλειά της εξαιρετική!
οπότε ότι εθνικότητας και να είναι μαλλον σταρχίδια μας...με το συμπάθειο ;)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
όταν ΔΕΝ παίρνεις 69, ΔΕΝ σε αφήνουνε να γλείψεις...Κακώς μεν, (γιατί το 69 είναι συγκεκριμένη στάση), αλλά θεωρούν πως το 69 ισοδυναμεί με γλείψιμο της κοπέλαςΚάτι άλλο που θέλω να πώ είναι πως ποτέ δεν έχω πάρει το πρόγραμμα με στάση 69 αλλά οι κοπέλες αφήνουν να τις γλείψεις (όσες γούσταρα να το κάνω)
2. για το 5 και 6 συμφωνώ
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Εχει σταματησει αυτο τον καιρο.Παίδες μια κοπέλα Σαρα αν θυμάμαι καλά, ξανθιά ψηλή από Μεγ. Αλεξάνδρου ξερετε που είναι αυτή την εποχή? Αξίζει (αν ξερει κάποιος)? γιατί εμφανησιακά ήταν πολύ όμορφη.
Αγνωστο αν θα επιστρεωει.
Προσωπικα περασα αρκετα καλα μαζι της.
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Για Σάρα από Αθανασίας 3 γνωρίζουμε λεπτομέρειες;
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
παιδια καλημερα!ξερει κανεις αν η σονια ειναι κανονικα στο ποστο της στο λελας σημερα;
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Δέκα ευρώ για να στον πιάσει
κι άλλα πέντε να στον φτιάξει !
Είκοσι να στον σηκώσει
κι άλλα δέκα να πιπώσει
Αν της πιάσεις το βυζί
θα πληρώσεις κατι τι
κι άμα θες ισπανική
κόψε μιά επιταγή
Δέκα ευρώ για να τη γλύψεις
και τριάντα να γαμίσεις
είκοσι το δαχτυλάκι
τριάντα για το κωλαράκι
Κοίτα όμως μην αργήσεις
να προλάβεις να γαμίσεις
γιατί η πόρτα θα χτυπήσει
κι η τσατσά θα σου θυμίσει
πως σε έχουν για μαλάκα
και μαζί σου σπάνε πλάκα
και πως όσο εσύ πληρώνεις
το πουγκί τους μεγαλώνεις.
ΥΓ : Υπήρξαν (υπάρχουν ???) και εξαιρέσεις
κι άλλα πέντε να στον φτιάξει !
Είκοσι να στον σηκώσει
κι άλλα δέκα να πιπώσει
Αν της πιάσεις το βυζί
θα πληρώσεις κατι τι
κι άμα θες ισπανική
κόψε μιά επιταγή
Δέκα ευρώ για να τη γλύψεις
και τριάντα να γαμίσεις
είκοσι το δαχτυλάκι
τριάντα για το κωλαράκι
Κοίτα όμως μην αργήσεις
να προλάβεις να γαμίσεις
γιατί η πόρτα θα χτυπήσει
κι η τσατσά θα σου θυμίσει
πως σε έχουν για μαλάκα
και μαζί σου σπάνε πλάκα
και πως όσο εσύ πληρώνεις
το πουγκί τους μεγαλώνεις.
ΥΓ : Υπήρξαν (υπάρχουν ???) και εξαιρέσεις
[move] Σημερα 16/10 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Νεα αφιξη - Βιλη - Κατερινα
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): www.kassandras4-kato.com/irena]Ιρενα[/url] - Τζενη - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Χριστινα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/irena]Ιρενα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): Αλινα - www.vrilissou60-kato.com/laura]Λαουρα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/roxani]Ρωξανη[/url] - www.vrilissou60.com/roxani]Ρωξανη[/url] - Αννα
Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/despoina]Δεσποινα[/url] - www.thiseos40.com/efi]Εφη[/url]
Θησεως 40(πανω): www.thiseos40.com/adrianna]Αντριανα[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα[/url]
Κασσανδρας 3(κατω): Νεα αφιξη - Βιλη - Κατερινα
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): www.kassandras4-kato.com/irena]Ιρενα[/url] - Τζενη - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Χριστινα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/irena]Ιρενα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): Αλινα - www.vrilissou60-kato.com/laura]Λαουρα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/roxani]Ρωξανη[/url] - www.vrilissou60.com/roxani]Ρωξανη[/url] - Αννα
Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/despoina]Δεσποινα[/url] - www.thiseos40.com/efi]Εφη[/url]
Θησεως 40(πανω): www.thiseos40.com/adrianna]Αντριανα[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα[/url]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K