... διάβασα και ένα άλλο παιδί που λέει ότι πήγε με μία μαντόνα λέει και μέσα στο δωμάτιο του εκοβε έξτρα τιμοκατάλογο και του ζήταγε 10 ευρώ για να κάνει αφτό και άλλα 10 για να κάνε το άλλο. λές και είναι τζουκμπόξ ναπούμε και άμα δε βάλεις λεφτά δε πάιζει άλλος δίσκος. και λέω εγώ και τόχα πεί και πρίν? γιατί δε βάζουνε τις τιμές έξω στο σαλόνι να ξέρω τι θα κάνω και πόσο παει? εδώ πάς και της λές της άλλης πόσο και σου λέει 60 και της λές μα στο ίντερνετ λεει 50 και σου λέει μετά δε με νοιάζει τι λέει το ίντερνετ λεει εγώ τι λέω. άντε βρές άκρη τώρα....
και μένα μου έτυχε μία τέτοια φάση με μια στη φυλής που μέσα ζήταγε παραπάνω αλλά πήρε τα τέτηα μου είναι σα να πά να πιής κα΄φε και σου λέει κάνει 3 ευρώ και να του πείς καλά καλαμάκι δε θα φέρεις κατι να σου λέει ε τοτε κάνει 4. εκέι θα τουφερνες τον καφέ στο κεφάλι ναι ή όχι?...
άμα δε τη βάλουνε στη θέση της να καταλάβει ότι δε μπορεί να λέει άλλα και να κάνει άλλα ή να ζητά παραπάνω πάει χάθηκε η μπάλα και αυτή τη βλέπει μετά πριγκηπέσα που άμα της πείς να γυρίσει να τη γαμήσεις και από την άλλη σου λέει ότι θέλει και άλλα λεφτα πάνω που εσύ είσαι στ ντουζένια σου και ξέρει ότι για να μη ξενερώσεις θα της τα δώσεις. αφτό είναι μεγάλη πουστιά που κάνουνε και κανονικά θάπρεπε όποια κάνει τέτοιο π΄ράμα να σηκωθεί ο άλλος να φύγει απο το δωμάτιο και να κάνει και φασαρία νατον ακούσουνε και οι άλλοι που κάθονται απέξω να φυγουνε κιαφτοί. ξέρω ότι αφτά που΄λέω από τη μία μπένουνε και απο την άλλη βγένουνε αλλά άμα δε κάνουμε κάτι κι εμείς που τα σκάμε μια ζωή θα μας έχουνε στο δούλεμα να το ξέρετε.
1ον. Δεν φταίει η κοπέλα ή το στούντιο αν ο φίλος προφανώς δεν κατάλαβε οτι το 69 ειναι εξτρα και μετα το ζήτησε στο δωμάτιο απο την κοπέλα.
2ον. Οταν λες να γυρίσει να την γαμησεις και απο την αλλη, εννοεις απο τον κωλο;
Δεν το κανουν ολες οι κοπελες απο οσο γνωρίζεις. Εκτος αυτου το προγραμμα οταν το λενε στο σαλονι σου εξηγουνε οτι το πρωκτικο ειναι εξτρα. Αρα το πληρωνεις παραπανω.
Δεν καταλαβαινω τον συλλογισμο σου!