giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Δεν εχω προσωπικη αποψη για την κοπελα.
Δεν μπορω να απαντησω.
;) ok να σαι καλά
Δεν εχω προσωπικη αποψη για την κοπελα.
Δεν μπορω να απαντησω.
Ειναι η νεαρη Ρουμανα που δουλευει και στα κασσανδρας.Γνωρίζει κανείς την Μικαελα απο βρ 60 κάτω?
καλησπερα φιλοι μου θελω απεγνωσμενα να βρω ενα studio i ντελο ποθ να δοθλευει κοπελα απο αλβανια!εχετε κατι στα υποψιν σας???ευχαριστω!
στη στροφη,η οποια ηταν πολυ αεροπλανικη,παραλιγο να φυγει απο τους ντακους και να προσγειωθει στο καναπε με το κουτελο. ειδα next top model live παιχτες μου
Εγώ τελικά πήγα για αυτοψία στο Παπαδοπούλου 2. Πόρτες ,φώτα ,όλα κανονικά ανοιχτά,ανεβαίνω τα σκαλιά,χτυπάω....τίποτα,περιμένω λίγο...και ακούω να τρώγονται 2 γυναίκες ,μάλλον τσατσά με Μισέλ....οκ λέω....μεγάλη επιτυχία, στροφή και κατέβασμα σκάλας......
μετά θέλουν πελατία .....να προσθέσω και την ώρα άφιξης...12 τα μεσάνυχτα....εδώ η Μισέλ ,εκεί η Μισέλ.....σιγά μην ξαναπάω...
Τώρα βλέπω μια άλλη στο Συγγρου 144 ,ονόματι Σύντι ,αυτή την θυμάμαι και πιο παλιά στις "Αθ. Κυρίες" αλλά σε διαφορετικά μαγαζιά.
Κανείς συναθλητής έχει παίξει μπάλα με την εν λόγω κορασίδα?
Αυτη ειναι. Οντως κορμαρα.Αν είναι μια μελαχροινή βραζιλιάνα εχει πολύ ωραίο σώμα
Αυτη ειναι. Οντως κορμαρα.
Αλλα στα ενδοτερα δεν ξερω τι ρολλο βαραει.
Αν είναι μια μελαχροινή βραζιλιάνα εχει πολύ ωραίο σώμα
Reality με πουτανες??Φαντάζομαι αν γίνει ποτέ κάνα σόου τύπου Masterchef για ιερόδουλες, τον CHEYENNE στην κριτική επιτροπή σε ρόλο Λαζάρου.
Για τις δύο άλλες θέσεις στο πάνελ θα γίνει σκληρή μάχη μεταξύ Πιάτσα, Πιτσιρίκου και Κουτάλα.
Φαντάζομαι αν γίνει ποτέ κάνα σόου τύπου Masterchef για ιερόδουλες, τον CHEYENNE στην κριτική επιτροπή σε ρόλο Λαζάρου.
Για τις δύο άλλες θέσεις στο πάνελ θα γίνει σκληρή μάχη μεταξύ Πιάτσα, Πιτσιρίκου και Κουτάλα.