Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αλβανία και αυτή?
Βουλγάρα 100%, εχω δει και διαβατηριο  :boobies: (για την Μαρια του 80 μιλαω, που πηγε τωρα κασσανδρας)

PROS MODS:pLEASE ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ  :zfuck: :zfuck:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Βουλγάρα 100%, εχω δει και διαβατηριο  :boobies: (για την Μαρια του 80 μιλαω, που πηγε τωρα κασσανδρας)

PROS MODS:pLEASE ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ  :zfuck: :zfuck:

Οταν έκανα παράθεση τα εμφάνισε. :)

;) Ευχαριστώ

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Η Ντανιέλλα ειναι το πουλεν μου  :smitten: :smitten: , να μου την προσεχετε λεμε  :tickedoff: :tickedoff: και να της φερεστε με στοργη  :2on1: :2funny:

Η 9η κριτική απο πανω προς τα κατω ειν η δικη μου...
Για μπουρδέλο καλή ήταν... αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζει για 50€! Αλλά θα μου πεις όπως την βρίσκει κανείς...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Από τις 15-20 που εχω παρει σε στουντιο, αυτή αξίζει μακραν περισσοτερο από όλες το 50αρικο...
Την εχεις δοκιμασει?

Η μαλακια ειναι οτι μαλλον δεν τα χρεωνει μόνο 50 ευρω αυτα που εκανε στο μπουρδελο με 20  :grin: (κώλο με προθυμία και ελεύθερο στοματικό)

Για μπουρδέλο καλή ήταν... αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζει για 50€! Αλλά θα μου πεις όπως την βρίσκει κανείς...

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Από τις 15-20 που εχω παρει σε στουντιο, αυτή αξίζει μακραν περισσοτερο από όλες το 50αρικο...
Την εχεις δοκιμασει?

Η μαλακια ειναι οτι μαλλον δεν τα χρεωνει μόνο 50 ευρω αυτα που εκανε στο μπουρδελο με 20  :grin: (κώλο με προθυμία και ελεύθερο στοματικό)
Αν αξίζει η όχι είναι προσωπικό θέμα του καθ'ενός... μιας και εκεί ανακατεύονται πολλά προσωπικά γούστα...
1217.gif

Την "δοκίμασα" στο 92 και για εκεί ήταν αρκετή...(δική μου άποψη πάντα)

Ο τιμοκατάλογος της έχει αλλάξει...  ;) 100 το πρωκτικό... 69 στα 60 ή 70 (δεν θυμάμαι) κτλ...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.158
Πόντοι
25.467
Κριτική για Σιλβή από Κροκέων 6 και Β 55 με τίτλο: Η δροσερή Σιλβή.

Ο άνω τίτλος είναι αποσπασματικός. Ο Ολοκληρωμένος τίτλος είναι ο εξής : Το απορριφθέν εντός του λουτρού προφυλακτικό και η δροσερή Σιλβή.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Επίσκεψη στο εν λόγω studio χθες γύρω στις 16:00. Το πάρκινκ εύκολο (σχεδόν μπροστά στο studio). Η υπηρεσία μάλλον στις "κακές" της περιορίσθηκε στα τυπικά (με ρώτησε πάντως αν ήθελα ποτό ή αναψυκτικό). Δεν χρειάσθηκε να μου παρουσιάσει την Σιλβή (είχα ήδη κάνει "παρέα" μαζί της στα Κασσάνδρας). Επειδή ήμουν λίγο "σφιγμένος" πλήρωσα το αντίτιμο των 60,00 Ευρώ (περιλαμβάνει μασάζ) και πέρασα στα ενδότερα. Το δωμάτιο άνετο και καθαρό. Η μεγάλη "έκπληξη" καιροφυλακτούσε στο πάτωμα της ντουζιέρας. Ένα πεταμένο προφυλακτικό, το οποίο δυστυχώς αντελήφθην ενώ είχα ήδη αρχίσει να πλένομαι. Εντάξει! Είναι σίγουρο ότι μερικοί πελάτες δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος και δεν σέβονται τίποτα. Η υπηρεσία όμως όφειλε πριν με οδηγήσει στο δωμάτιο να έχει καθαρίσει επιμελώς τον χώρο. Της το ανέφερα και έδειξε "πικαρισμένη". Για αυτόν τον λόγο η βαθμολογία στην καθαριότητα και στην στην συμπεριφορά της είναι χαμηλή.

Στα της κοπέλας τώρα.

Θα κάνω μια σύντομη περιγραφή για όσους δεν την γνωρίζουν. Η Σιλβή είναι μια ψηλή νεαρή κοπέλα. Ίσως δεν φθάνει το 1,80 που αναφέρεται σε άλλη κριτική, είναι κοντά όμως. Το σώμα της, νεανικό, σφριγηλό, με μικρό αλλά καλόσχημο στήθος και προκλητικά οπίσθια, δείχνει καλύτερα εκ του φυσικού (χάνει λίγο στις φωτογραφίες κατά την γνώμη μου). Ο κόλπος της είναι ροδαλός και όμορφος. Το πρόσωπό της θα το χαρακτήριζα περισσότερο "κοριτσίστικο" παρά "γυναικείο" ευχάριστο πάντως.

Αρχίσαμε με μασάζ, το οποίο προς μεγάλη μου έκπληξη ήταν κατά πολύ ανώτερο, τόσο σε τεχνική όσο και σε διάρκεια, του μέσου όρου (καμία σχέση με το "τρίψιμο" που μερικές ονοματίζουν μασάζ για να καρπώνονται επιπλέον χρήματα). Έπειτα προχωρήσαμε στις περιπτύξεις. Όπως πάντα δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Θα αρκεστώ στο να γράψω ότι η κοπέλα τα κάνει όλα πάρα πολύ καλά. Μόνο ιβηρικό δεν κάνει. Και αυτό όχι γιατί δεν έχει την θέληση, απλώς δεν διαθέτει τα "φυσικά" προσόντα που χρειάζονται για αυτή την επίδοση. Αν της συμπεριφερθείς ευγενικά είναι πολύ δεκτική σε φιλιά και διάφορες θωπείες. Αν όμως κάπου το παρακάνεις σε διακόπτει με πολύ ευγενικό τρόπο.  Ήταν ιδιαίτερα ομιλητική, πρόσχαρη και κεφάτη καθ' όλη την διάρκεια της συνεύρεσης που άρχισε σε επίπεδα gfe και εξελίχθηκε σε επίπεδα pse. Δεν έδειξε ούτε ίχνος βιασύνης και έμεινε για αρκετή ώρα μαζί μου ακόμα και μετά την "λήξη"

Συμπερασματικά τώρα, την κρίνω ως vfm (για το συγκεκριμένο πρόγραμμα που πήρα) και την συνιστώ. Είμαι βέβαιος ότι μερικοί ίσως βρουν λίγο κουραστική την "πολυλογία" της, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα κλάψουν τα λεφτά τους.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αν αξίζει η όχι είναι προσωπικό θέμα του καθ'ενός... μιας και εκεί ανακατεύονται πολλά προσωπικά γούστα...
1217.gif

Την "δοκίμασα" στο 92 και για εκεί ήταν αρκετή...(δική μου άποψη πάντα)

Ο τιμοκατάλογος της έχει αλλάξει...  ;) 100 το πρωκτικό... 69 στα 60 ή 70 (δεν θυμάμαι) κτλ...
Ε ναι για 100 σιγουρα όχι...
Όποτε βρεθω στο πεδιο μαχης θα την δοκιμασω παντως να δω πώς εχει εξελιχθει και στο στούδιο!

Επισης οφειλω να ανασκευασω την δηλωση μου και απο το ''μακραν η καλυτερη'' να εξαιρεσω την καλυτερη και σωστη επαγγελματια που εχω συναντησει σε στουντιο, την γνωστη μιλφ Σόνια!
Και επισης μιλησα για στουντια των 50, οπότε εξαιρώ τα στουντια των 60(ακους σπουν?  :boobies: ).

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Κριτική για Σιλβή από Κροκέων 6 και Β 55 με τίτλο: Η δροσερή Σιλβή.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Επίσκεψη στο εν λόγω studio χθες γύρω στις 16:00. Το πάρκινκ εύκολο (σχεδόν μπροστά στο studio).
Να φανταστω οτι μιλας για το κροκεων 6...

Μιας και το 55 δεν εχει ντουζιερα..

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231

Επισκέπτης
Αποψινή τηλεφωνική ενημέρωση από Μ.Αλεξάνδρου 133:
Στέλλα η ευγενική εργαζόμενη και αξιόλογη εμφανισιακά όπως την θυμάμαι.

Δεύτερη απουσία για την άτακτη Πένυ στο σπουδαστήριο του Μ.Αλεξάνδρου 133! :s&m_1:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.224
Πόντοι
5.595
Ρε μαγκες, με εβγαλε ο δρομος απο Δαφνη και μπηκα στο Ισμηνης να δω τι παιζει. Ο χωρος εχει βελτιωθει πολυ, αλλα τι να το κανεις...Εκεινη την ωρα, ηταν η Καρολαϊν, η οποια,βγαινοντας απο το δωματιο, κατευθηνθηκε κατ'ευθειαν στην κουζινα, χωρις να ριξει ουτε ματια σε οσους ηταν στο σαλονι. Στο διαολο η μαλακω με το τουπε της, απορω πως μερικοι γαμανε τετοιες γκομενες που εχουν υφακι οτι σου κανουν χαρη. Δε λεω, εκπληκτικο σωμα, αλλα απο οσο διαβαζω κιολας, η συμπεριφορα της μεσα στο δωματιο ειναι αναλογη του σαλοναρισματος της. Οποιος δινει 50αρια (και 80αρια για 69 παρακαλω) για τετοιες μαλακισμενες, ειναι αξιος της μοιρας του.

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Συνάδελφοι.....Μισέλ ,από Παπαδοπούλου 2.....καμιά πληροφορία? έχει γίνει τεστ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom