Φίλε Τσε σε παρακολουθώ με προσοχή αν και σιωπηλά τόσο καιρό εδώ μέσα και μάλλον είσαι ο πιο μάχιμος στην πράξη του στουντιάζειν. Απλά ρε συ αναρωτιέμαι ...ειλικρινά αναρωτιέμαι όλος αυτός ο κόσμος που το επιδιώκει και το ακάποτο και τα γλωσσόφιλα δεν φοβάται ή ξερει κάτι?Εγώ πριν από μερικούς μήνες είχα πλακωθεί σε κάτι γλωσσόφιλα με μία τριπερ (που σαι ρε womanlover να σε αποθεώσω...) και ενώ εκείνη την ώρα γούσταρα με τρέλα μετά αναρωτιόμουν πόσο μαλάκς είμαι ....ειλικρινά ρε παιδιά υπάρχει κανένα κόλπο ή είναι απλή ανευθυνότητα?
Κατ΄αρχην ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Όμως δεν είμαι εγώ ο «καλύτερος». Ο Pitsirikos1. o PIATSAS και o spoon είναι κατά πολύ καλύτεροι μου. Απλά ίσως δεν γράφουν τόσο πολύ. Απλά για ενημέρωση
Επί του θέματος :
Παραδέχομαι πως νεώτερος ήμουν fun του «ακά». Δόξα τον Θεό δεν κόλλησα ποτέ το παραμικρό στην τριαντάχρονη «καριέρα μου». Εδώ και δυο χρόνια όμως τα έχω σταματήσει ανεπιστρεπτί.
Και ποτέ δεν έκανα 69 με ιερόδουλη. Όχι ότι δεν μου άρεσε, αλλά επικρατούσε η λογική.
Θα συμφωνήσω όμως απόλυτα μαζί σου, ότι πάνω στο πάθος της στιγμής, μπορεί να παρεκτραπούμε.
Και σε εμένα έχει τύχει, ομολογώ, να ρίξω κάποιο γλωσσοφιλο με κοπέλες που έχω οικειότητα και φυσικά ανταποκρινόντουσαν. Ελάχιστες όμως οι περιπτώσεις αυτές.
Και να τονίσω ότι ειδικά το γλωσοφιλο είναι κάτι το οποίο δεν προφέρεται σε ΚΑΝΕΝΑ πρόγραμμα, και δεν μπορούμε να το απαιτούμε.
Γεγονός είναι ότι καλό είναι να αποφεύγουμε τα «ακραία σπορ». Στο μέτρο του δυνατού τουλάχιστον, μιας και ο πειρασμός ειναι όντως μεγάλος. Τόσο για μας, όσο για τις κοπέλες αλλά και για τους επόμενους που θα ακολουθήσουν.