spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
H Ρομινα θα δουλεψει την Πεμπτη παλι απ'οτι θυμαμαι!!!καλημερα παιδες!την ρομινα που θα τη βρουμε σημερα γνωριζει κανεις;
Καλημερα σε ολους!!!
H Ρομινα θα δουλεψει την Πεμπτη παλι απ'οτι θυμαμαι!!!καλημερα παιδες!την ρομινα που θα τη βρουμε σημερα γνωριζει κανεις;
Το ξεπάτωσες το κορίτσι βρε αθεόφοβε, δώσε κάνα ψίχουλο και στους άλλους.
Μαλλον τη Λολα απο το 42 και 57 θα λες!!!Μία κοπέλα ονόματι Λόλα (αν μου το μετέφεραν σωστά) στο Βριλησσού 46, προσφέρει πολύ καλό πρόγραμμα.
Έτσι ακριβώς είναι? Έχει κάποιος συναγωνιστής να προσθέσει κάτι επ'αυτού?
Μαλλον τη Λολα απο το 42 και 57 θα λες!!!
Κοντοπουτανο με τα ολα του και φουλ προγραμμα!!!
αυριοΝταρια ποτε ειναι απογευμα η Εμμανουελα!!!
Στο 95?Παω να ξεκινησω το ζεσταμα!!!
Κυρα Λιτσα φωτο της Αντζης θα δουμε?[move] Σημερα 12/10 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/valentina]Βαλεντινα[/url] - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - Κατερινα
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): Χριστινα - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - Βιλη
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - Αντζη - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - www.vrilissou60.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Βριλησου 60(κατω): Ανκα - Μαντονα - www.vrilissou60-kato.com/laura]Λαουρα[/url]
Εχουμε πει στο φωτογραφο να ερθει να βγαλει και αλλες κοπελες φωτογραφιες αλλα μας εχει στησειΚυρα Λιτσα φωτο της Αντζης θα δουμε?
ναι στο 95 αντε ξεκινα αγορι μουΣτο 95?Παω να ξεκινησω το ζεσταμα!!!
Φίλε Τσε σε παρακολουθώ με προσοχή αν και σιωπηλά τόσο καιρό εδώ μέσα και μάλλον είσαι ο πιο μάχιμος στην πράξη του στουντιάζειν. Απλά ρε συ αναρωτιέμαι ...ειλικρινά αναρωτιέμαι όλος αυτός ο κόσμος που το επιδιώκει και το ακάποτο και τα γλωσσόφιλα δεν φοβάται ή ξερει κάτι?Εγώ πριν από μερικούς μήνες είχα πλακωθεί σε κάτι γλωσσόφιλα με μία τριπερ (που σαι ρε womanlover να σε αποθεώσω...) και ενώ εκείνη την ώρα γούσταρα με τρέλα μετά αναρωτιόμουν πόσο μαλάκς είμαι ....ειλικρινά ρε παιδιά υπάρχει κανένα κόλπο ή είναι απλή ανευθυνότητα?
Ναι, γιατι δεν την ξερεις...........Κυρα Λιτσα φωτο της Αντζης θα δουμε?
Κατ΄αρχην η Λολα, (εαν παντα μιλαμε για την ιδια κοπελα) εργαζεται στο 42 και οχι στο 46.Μία κοπέλα ονόματι Λόλα (αν μου το μετέφεραν σωστά) στο Βριλησσού 46, προσφέρει πολύ καλό πρόγραμμα.
Έτσι ακριβώς είναι? Έχει κάποιος συναγωνιστής να προσθέσει κάτι επ'αυτού?
Δεν τη θυμαμαι την κοπελα!!!Ναι, γιατι δεν την ξερεις...........
Την Εμμανουελα την θυμαται ομως.....Τώρα που γύρισε η γυναίκα σου έπαθες ξαφνικά αμνησία.