Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
η Πολωνέζα η καινούρια κάτι μου λέει...αλλά ενώ με τρώει το 50αρικο να το δώσω, η συνείδηση μου το κρατά στην τσέπη.
Θα αλλάξω καταναλωτικό στέκι πιο Βόρεια νομίζω.
ειδα τις φωτος αυτης της Πολωνεζας, και αν θυμαμαι σωστα, ειναι η ιδια που ειχε εμφανιστει για λιγες εβδομαδες περυσι τον Αυγουστο στην Ηλιουπολη, με το ιδιο ονομα (βικτωρια). Σωστα σε κραταει η συνειδηση σου, μεγα κομοδινο. Ειχα γραψει και κριτικη στο Ηρωων Πολ/νειου 37.  ;)

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Επειδή στο άλλο θρεντ παν να με τρελλάνουνε, μπορεί κάποιος απ' αυτούς που έχουνε συναντήσει τη Μαντόνα να κάνει μια εκτίμηση για το μέγεθος του στήθους της..;
Είναι 3αρια, 4αρια ή 5αρια..; Εμένα πάντως για 5αρια μου φάνηκαν.. Δεν έχω δει μεγαλύτερα στη ζωή μου..!

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.965
Πόντοι
5.235
Επειδή στο άλλο θρεντ παν να με τρελλάνουνε, μπορεί κάποιος απ' αυτούς που έχουνε συναντήσει τη Μαντόνα να κάνει μια εκτίμηση για το μέγεθος του στήθους της..;
Είναι 3αρια, 4αρια ή 5αρια..; Εμένα πάντως για 5αρια μου φάνηκαν.. Δεν έχω δει μεγαλύτερα στη ζωή μου..!
ειναι 5αρι παιχτη ;)

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
[move] :) :) :) Σημερα 11/10  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αλινα - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): Βαλεντινα - Χριστινα - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/irena]Ιρενα[/url] - Κατερινα
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras6.com/claudia]Κλαουντια[/url]

Βριλησου 60(κατω): Ιρενα - Μαντονα - Τζενη
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/nina]Νινα[/url] - www.vrilissou60.com/laura]Λαουρα[/url] - www.vrilissou60.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
αυτή η Λίζα φαίνεται φοβερό τεμάχιο ξέρει ήδη κανείς κάτι?

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 11/10  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αλινα - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): Βαλεντινα - Χριστινα - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/irena]Ιρενα[/url] - Κατερινα
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras6.com/claudia]Κλαουντια[/url]

Βριλησου 60(κατω): Ιρενα - Μαντονα - Τζενη
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/nina]Νινα[/url] - www.vrilissou60.com/laura]Λαουρα[/url] - www.vrilissou60.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Aλλαγες:

Κασσανδρας 3(πανω): Αλινα - Νινα - Βιλη (Νεα αφιξη)
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - Ιρενα - Αννα
Κασσανδρας 6: Μελινα - Λιζα - Ναταλι

Βριλησου 60(κατω): Ιρενα - Μαντονα - Κλαουντια

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Παιδιά ,ξέρει κανείς ποιές κοπέλες προσφέρουν κουλούρι αυτή την εποχή με 80ευρά ?

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
ειδα τις φωτος αυτης της Πολωνεζας, και αν θυμαμαι σωστα, ειναι η ιδια που ειχε εμφανιστει για λιγες εβδομαδες περυσι τον Αυγουστο στην Ηλιουπολη, με το ιδιο ονομα (βικτωρια). Σωστα σε κραταει η συνειδηση σου, μεγα κομοδινο. Ειχα γραψει και κριτικη στο Ηρωων Πολ/νειου 37.  ;)

η πολωνέζα είναι η πρώην γερμανίδα Βίκυ, η Βικτώρια είναι άλλη

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παιδιά ,ξέρει κανείς ποιές κοπέλες προσφέρουν κουλούρι αυτή την εποχή με 80ευρά ?
Η Ειρηνη στο Δροσοπουλου 95 - Αγιου Μελετιου 37 προσφερει κουλουρακι με 80.
Κάποιες κοπελες στο Φυλης 104, αν θυμαμαι καλα, το προσφερουν με 90. (Δεν ειμαι 100% σιγουρος)

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Μπορείς να μου πεις και για ελεύθερο στοματικό....Ποιές ξέρεις να προσφέρουν και σε ποιά τιμή ??

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μπορείς να μου πεις και για ελεύθερο στοματικό....Ποιές ξέρεις να προσφέρουν και σε ποιά τιμή ??
Ειναι παρα πολλες.
Ολες σχεδον που εργαζονται στα studio της οδου Κασσανδρας.
Και σε αρκετα λαα studio φυσικα.

Απο 80 συνηθως.

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Ρε παιδιά...καταρχήν καλησπέρα (που λέει και ο γεωργίου...) διαβάζω μήνες εδώ μέσα συχνές αναφορές σε ακάποτες πίπες, γλωσσόφιλα κλπ με κοπέλες που εκ των πραγμάτων εκδίδονται και αναρωτιέμαι : δεν ανησυχείτε για τα θέματα υγιεινής? Είμαι ακραίος φαν και των δύο, αλλά πραγματικά τι είναι αυτό που σας κάνει να μην ανησυχείτε μήπως τσιμπίσετε κανα παράσημο?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ρε παιδιά...καταρχήν καλησπέρα (που λέει και ο γεωργίου...) διαβάζω μήνες εδώ μέσα συχνές αναφορές σε ακάποτες πίπες, γλωσσόφιλα κλπ με κοπέλες που εκ των πραγμάτων εκδίδονται και αναρωτιέμαι : δεν ανησυχείτε για τα θέματα υγιεινής? Είμαι ακραίος φαν και των δύο, αλλά πραγματικά τι είναι αυτό που σας κάνει να μην ανησυχείτε μήπως τσιμπίσετε κανα παράσημο?
Για μενα οι εποχες του ακα εχουν περασει ανεπιστρεπτι.
Απλα λεω, αυτα που ξερω.

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Τσε σε παρακολουθώ με προσοχή αν και σιωπηλά τόσο καιρό εδώ μέσα και μάλλον είσαι ο πιο μάχιμος στην πράξη του στουντιάζειν. Απλά ρε συ αναρωτιέμαι ...ειλικρινά αναρωτιέμαι όλος αυτός ο κόσμος που το επιδιώκει και το ακάποτο και τα γλωσσόφιλα δεν φοβάται ή ξερει κάτι?Εγώ πριν από μερικούς μήνες είχα πλακωθεί σε κάτι γλωσσόφιλα με μία τριπερ (που σαι ρε womanlover να σε αποθεώσω...) και ενώ εκείνη την ώρα γούσταρα με τρέλα μετά αναρωτιόμουν πόσο μαλάκς είμαι ....ειλικρινά ρε παιδιά υπάρχει κανένα κόλπο ή είναι απλή ανευθυνότητα?

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281

Γλωσσόφιλο με ιερόδουλη εγώ προσωπικά δεν κάνω ποτέ.Ακόμα και να κάνει αυτή την κίνηση το αποφεύγω διακριτικά (όπως έγινε και σε πρόσφατη επίσκεψη στην αγαπητή Πατρίτσια).Μια φορά μόνο πάνω στη καύλα είχα δώσει κάποια με την Άννα τη Σέρβα και πάλι το είχα μετανιώσει μετά.Γλύψιμο στο νιμου ιερόδουλης δε θα έκανα εξήσου ποτέ.Τώρα για το ελεύθερο στοματικό ξανά δεν έχω πάρει ποτέ με ιερόδουλη αλλά και ποτέ δεν μπορώ να πω πως έχω ευχαριστηθεί τσιμπούκι (εκτός απο κοπέλες που περιποιολυνται ιδαίτερα τα μπαλάκια).Απο κει και πέρα αν πας σε στούντιο πάνω σε αλλαγή βάρδιας και είσαι ο πρώτος πελάτης της κοπέλας πιστεύω πως οι πιθανότητες να κολήσεις κάτι απο το στοματικό είναι πολύ μικρές.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του πάντως...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
.Απο κει και πέρα αν πας σε στούντιο πάνω σε αλλαγή βάρδιας και είσαι ο πρώτος πελάτης της κοπέλας πιστεύω πως οι πιθανότητες να κολήσεις κάτι απο το στοματικό είναι πολύ μικρές.

συγγνωμη εκ των προτερων,

αλλα ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που διαβασα εδω και καιρο.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
καλημερα παιδες!την ρομινα που θα τη βρουμε σημερα γνωριζει κανεις;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom