ειδα τις φωτος αυτης της Πολωνεζας, και αν θυμαμαι σωστα, ειναι η ιδια που ειχε εμφανιστει για λιγες εβδομαδες περυσι τον Αυγουστο στην Ηλιουπολη, με το ιδιο ονομα (βικτωρια). Σωστα σε κραταει η συνειδηση σου, μεγα κομοδινο. Ειχα γραψει και κριτικη στο Ηρωων Πολ/νειου 37. ;)η Πολωνέζα η καινούρια κάτι μου λέει...αλλά ενώ με τρώει το 50αρικο να το δώσω, η συνείδηση μου το κρατά στην τσέπη.
Θα αλλάξω καταναλωτικό στέκι πιο Βόρεια νομίζω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
Spirou_Patsi40
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 0
Καλημερα
Σημερα στο Σπυρου Πατση:
10-5 www.studio40-gr.com/mirela]Μιρελα[/url]
5-11 www.studio40-gr.com/korina]Κορινα[/url]
11-8 www.studio40-gr.com/amanda]Αμαντα[/url]
και στο Πειραιως 121
10-5 www.studio40-gr.com/jessica]Τζεσικα[/url]
5-11 www.studio40-gr.com/jessica]Τζεσικα[/url]
11-8 www.studio40-gr.com/evita]Εβιτα[/url]
:-* :-* :-*
Σημερα στο Σπυρου Πατση:
10-5 www.studio40-gr.com/mirela]Μιρελα[/url]
5-11 www.studio40-gr.com/korina]Κορινα[/url]
11-8 www.studio40-gr.com/amanda]Αμαντα[/url]
και στο Πειραιως 121
10-5 www.studio40-gr.com/jessica]Τζεσικα[/url]
5-11 www.studio40-gr.com/jessica]Τζεσικα[/url]
11-8 www.studio40-gr.com/evita]Εβιτα[/url]
:-* :-* :-*
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Επειδή στο άλλο θρεντ παν να με τρελλάνουνε, μπορεί κάποιος απ' αυτούς που έχουνε συναντήσει τη Μαντόνα να κάνει μια εκτίμηση για το μέγεθος του στήθους της..;
Είναι 3αρια, 4αρια ή 5αρια..; Εμένα πάντως για 5αρια μου φάνηκαν.. Δεν έχω δει μεγαλύτερα στη ζωή μου..!
Είναι 3αρια, 4αρια ή 5αρια..; Εμένα πάντως για 5αρια μου φάνηκαν.. Δεν έχω δει μεγαλύτερα στη ζωή μου..!
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.965
- Πόντοι
- 5.235
ειναι 5αρι παιχτη ;)Επειδή στο άλλο θρεντ παν να με τρελλάνουνε, μπορεί κάποιος απ' αυτούς που έχουνε συναντήσει τη Μαντόνα να κάνει μια εκτίμηση για το μέγεθος του στήθους της..;
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Εγώ μένω σε αυτό, τέλος....ο Μάτριξ όσον αφορά βυζιά είναι εγγύηση!!!!ειναι 5αρι παιχτη ;)
αυτή η Λίζα φαίνεται φοβερό τεμάχιο ξέρει ήδη κανείς κάτι?[move] Σημερα 11/10 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αλινα - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): Βαλεντινα - Χριστινα - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/irena]Ιρενα[/url] - Κατερινα
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras6.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Βριλησου 60(κατω): Ιρενα - Μαντονα - Τζενη
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/nina]Νινα[/url] - www.vrilissou60.com/laura]Λαουρα[/url] - www.vrilissou60.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Aλλαγες:[move] Σημερα 11/10 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αλινα - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): Βαλεντινα - Χριστινα - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/irena]Ιρενα[/url] - Κατερινα
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras6.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Βριλησου 60(κατω): Ιρενα - Μαντονα - Τζενη
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/nina]Νινα[/url] - www.vrilissou60.com/laura]Λαουρα[/url] - www.vrilissou60.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αλινα - Νινα - Βιλη (Νεα αφιξη)
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - Ιρενα - Αννα
Κασσανδρας 6: Μελινα - Λιζα - Ναταλι
Βριλησου 60(κατω): Ιρενα - Μαντονα - Κλαουντια
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
To μονο που ξερω ειναι οτι ειναι Ελληνιδα.αυτή η Λίζα φαίνεται φοβερό τεμάχιο ξέρει ήδη κανείς κάτι?
Ειναι στα προσεχως.........
ειδα τις φωτος αυτης της Πολωνεζας, και αν θυμαμαι σωστα, ειναι η ιδια που ειχε εμφανιστει για λιγες εβδομαδες περυσι τον Αυγουστο στην Ηλιουπολη, με το ιδιο ονομα (βικτωρια). Σωστα σε κραταει η συνειδηση σου, μεγα κομοδινο. Ειχα γραψει και κριτικη στο Ηρωων Πολ/νειου 37. ;)
η πολωνέζα είναι η πρώην γερμανίδα Βίκυ, η Βικτώρια είναι άλλη
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Η Ειρηνη στο Δροσοπουλου 95 - Αγιου Μελετιου 37 προσφερει κουλουρακι με 80.Παιδιά ,ξέρει κανείς ποιές κοπέλες προσφέρουν κουλούρι αυτή την εποχή με 80ευρά ?
Κάποιες κοπελες στο Φυλης 104, αν θυμαμαι καλα, το προσφερουν με 90. (Δεν ειμαι 100% σιγουρος)
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ειναι παρα πολλες.Μπορείς να μου πεις και για ελεύθερο στοματικό....Ποιές ξέρεις να προσφέρουν και σε ποιά τιμή ??
Ολες σχεδον που εργαζονται στα studio της οδου Κασσανδρας.
Και σε αρκετα λαα studio φυσικα.
Απο 80 συνηθως.
Μπορείς να μου πεις και για ελεύθερο στοματικό....Ποιές ξέρεις να προσφέρουν και σε ποιά τιμή ??
Ρε παιδιά...καταρχήν καλησπέρα (που λέει και ο γεωργίου...) διαβάζω μήνες εδώ μέσα συχνές αναφορές σε ακάποτες πίπες, γλωσσόφιλα κλπ με κοπέλες που εκ των πραγμάτων εκδίδονται και αναρωτιέμαι : δεν ανησυχείτε για τα θέματα υγιεινής? Είμαι ακραίος φαν και των δύο, αλλά πραγματικά τι είναι αυτό που σας κάνει να μην ανησυχείτε μήπως τσιμπίσετε κανα παράσημο?
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Για μενα οι εποχες του ακα εχουν περασει ανεπιστρεπτι.Ρε παιδιά...καταρχήν καλησπέρα (που λέει και ο γεωργίου...) διαβάζω μήνες εδώ μέσα συχνές αναφορές σε ακάποτες πίπες, γλωσσόφιλα κλπ με κοπέλες που εκ των πραγμάτων εκδίδονται και αναρωτιέμαι : δεν ανησυχείτε για τα θέματα υγιεινής? Είμαι ακραίος φαν και των δύο, αλλά πραγματικά τι είναι αυτό που σας κάνει να μην ανησυχείτε μήπως τσιμπίσετε κανα παράσημο?
Απλα λεω, αυτα που ξερω.
Φίλε Τσε σε παρακολουθώ με προσοχή αν και σιωπηλά τόσο καιρό εδώ μέσα και μάλλον είσαι ο πιο μάχιμος στην πράξη του στουντιάζειν. Απλά ρε συ αναρωτιέμαι ...ειλικρινά αναρωτιέμαι όλος αυτός ο κόσμος που το επιδιώκει και το ακάποτο και τα γλωσσόφιλα δεν φοβάται ή ξερει κάτι?Εγώ πριν από μερικούς μήνες είχα πλακωθεί σε κάτι γλωσσόφιλα με μία τριπερ (που σαι ρε womanlover να σε αποθεώσω...) και ενώ εκείνη την ώρα γούσταρα με τρέλα μετά αναρωτιόμουν πόσο μαλάκς είμαι ....ειλικρινά ρε παιδιά υπάρχει κανένα κόλπο ή είναι απλή ανευθυνότητα?
eleooooos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 222
- Πόντοι
- 281
Ρε παιδιά...καταρχήν καλησπέρα (που λέει και ο γεωργίου...) διαβάζω μήνες εδώ μέσα συχνές αναφορές σε ακάποτες πίπες, γλωσσόφιλα κλπ με κοπέλες που εκ των πραγμάτων εκδίδονται και αναρωτιέμαι : δεν ανησυχείτε για τα θέματα υγιεινής? Είμαι ακραίος φαν και των δύο, αλλά πραγματικά τι είναι αυτό που σας κάνει να μην ανησυχείτε μήπως τσιμπίσετε κανα παράσημο?
Γλωσσόφιλο με ιερόδουλη εγώ προσωπικά δεν κάνω ποτέ.Ακόμα και να κάνει αυτή την κίνηση το αποφεύγω διακριτικά (όπως έγινε και σε πρόσφατη επίσκεψη στην αγαπητή Πατρίτσια).Μια φορά μόνο πάνω στη καύλα είχα δώσει κάποια με την Άννα τη Σέρβα και πάλι το είχα μετανιώσει μετά.Γλύψιμο στο νιμου ιερόδουλης δε θα έκανα εξήσου ποτέ.Τώρα για το ελεύθερο στοματικό ξανά δεν έχω πάρει ποτέ με ιερόδουλη αλλά και ποτέ δεν μπορώ να πω πως έχω ευχαριστηθεί τσιμπούκι (εκτός απο κοπέλες που περιποιολυνται ιδαίτερα τα μπαλάκια).Απο κει και πέρα αν πας σε στούντιο πάνω σε αλλαγή βάρδιας και είσαι ο πρώτος πελάτης της κοπέλας πιστεύω πως οι πιθανότητες να κολήσεις κάτι απο το στοματικό είναι πολύ μικρές.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του πάντως...
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
.Απο κει και πέρα αν πας σε στούντιο πάνω σε αλλαγή βάρδιας και είσαι ο πρώτος πελάτης της κοπέλας πιστεύω πως οι πιθανότητες να κολήσεις κάτι απο το στοματικό είναι πολύ μικρές.
συγγνωμη εκ των προτερων,
αλλα ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που διαβασα εδω και καιρο.
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
καλημερα παιδες!την ρομινα που θα τη βρουμε σημερα γνωριζει κανεις;
Παρόμοια θέματα