Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 29/08  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): κλειστο - Φιονα - www.kassandras3-pano.com/natali]Ναταλι[/url]
Κασσανδρας 4(κατω): www.kassandras4-kato.com/fiona]Φιονα[/url] - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): www.kassandras4.com/natali]Ναταλι[/url] - www.kassandras4.com/mikaela]Μιχαελα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: Σαντρα - Λιζα - Αλεξια

Βριλησου 60: Μελινα - Κατια - Ευα

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
αντε κυρα λιτσα..
τελειωνε με το σκουπισμα
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/20043989722020246456.jpg[/img[/URL]]
& βγαλε το προγραμμα επιτελους..
11,36 πηγε..
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν αφηνει τιποτα τα γυαλιζει ολα

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
[move] :) :) :) Σημερα 29/08  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): κλειστο - Φιονα - www.kassandras3-pano.com/natali]Ναταλι[/url]
Κασσανδρας 4(κατω): www.kassandras4-kato.com/fiona]Φιονα[/url] - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): www.kassandras4.com/natali]Ναταλι[/url] - www.kassandras4.com/mikaela]Μιχαελα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: Σαντρα - Λιζα - Αλεξια

Βριλησου 60: Μελινα - Κατια - Ευα

Μετα από αυτοψία οι πρωινές στο Κ3 είναι:
κατω : Ιρένα
πάνω : Νάταλι :οι φωτογραφίες της την κολακεύουν λίγο.

yiannisxxx

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, υπάρχει καμία photo της madonna; Ευχαριστώ

taktak19

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΒΡΗΛΙΣΣΟΥ 60 ?

maninblack

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ενταξυ ρε φιλε δεν θα την παντρευτεις κιολας

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΒΡΗΛΙΣΣΟΥ 60 ?

μοιάζει με ουγγαρέζα,αλλά μπορεί να είναι ρουμάνα.Η ηλικία πάντως είναι 57,5 ετών

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Επιλεκτική τσάρκα.

Σπύρου Πατση 40: Τζέσσικα. Καστανόξανθη, μελαψή, ωραίο κορμάκι ευδιάθετης το σαλόνι. Χαρακτηριστική ατάκα σε ερώτηση μου: Τι κάνεις? – «Εντύπωση» μου απάντησε

Σερβιων 26: Ταμάρα. Milf, ξανθό με κοντά μαλλιά, τούμπανο, σιλικονατα στήθος. Εξειδικεύεται στο μασάζ, όπως μας είπε η ευγενεστατη υπηρεσία, μιας και στην Ρωσία ήταν φυσιοθεραπεύτρια κατά τα λεγομενα.

Κωνσταντινουπόλεως 94: Ταμπελες ανοιχτές και φωτεινές. Πόρτα κλειστή.

Κροκεων 6: Νατάσσα. Αδυνατούλα, ξανθή, γλυκιά κοπελίτσα, μακριά από τα standards μου

Κασσάνδρας  3Α: Λίζα η Ελληνίδα  μετρίου αναστήματος με ωραίο φυσικό στήθος, Ξανθιά με ίσια μαλλιά μέχρι τους ωμούς..

Κασσάνδρας 3Β: Η κοπέλα που εδώ και αρκετό καιρό μονοπωλεί την 2η βάρδια του εν λόγω ιδρύματος. Νινα. Νεαρή, ξανθή με σπαστά μαλλιά και πλούσιο στήθος σιλικόνης.

Κασσάνδρας 4Α: Λαουρα. Η μεγάλη επιστροφή. Μαυρισμένη ευδιάθετη, γελαστή. Το στήθος-ποίημα που διαθέτει έκανε ιδιεταιρη αντίθεση με το μαυρισμένο σώμα της…..

Κασσάνδρας 4Β: Άννα. Η κοπέλα που όλο και πιο πολυ κερδίζει την συμπάθεια μου. Νεαρή, μελαχρινή, πολύ ωραίο πρόσωπο κατά την άποψη μου.

Κασσάνδρας 6: Μιχαελλα. Το μελαχρινό Ρουμανάκι. Όμορφο κορίτσι, αμφιλεγόμενες οι απόψεις των συναγωνιστών για τις υπηρεσίες της. Πέρασμα δευτερολέπτων στο σαλόνι.

Ελευθερίου Βενιζέλου 79: Δυο κορίτσια. Βικτώρια, Νεαρή καστανή χαμογελαστή δεσποινίδα, με κανονικές αναλογίες, ντυμένη με μαύρο κομπινεζόν. . Ντανιελα. Λεπτομέρειες στην κριτική μου, μιας και ήταν η εκλεκτή της βραδιάς…..

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Βραδυνή βόλτα στο βουνό και ξαχνω το κοντοπούτανο Λόλα :headbang:
απο βριλησου 42... :huh:
:oξερει κανενας συναγωνιστης αν ειναι εκει αυτη τη εβδομαδα?
εχει χαθει η παιζει και αλλου :dancing:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Βραδυνή βόλτα στο βουνό και ξαχνω το κοντοπούτανο Λόλα :headbang:
απο βριλησου 42... :huh:
:oξερει κανενας συναγωνιστης αν ειναι εκει αυτη τη εβδομαδα?
εχει χαθει η παιζει και αλλου :dancing:

Απο τις 10 του μηνα και μετα,απ'οτι μου ειπε η υπηρεσια!!!

Καλημερα σε ολους!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Καλημέρεςςςςςςςςςςςς......
Άντε να δούμε σήμερα, θα μας πάει καλύτερα!!!
Διότι χτες είχα την αίσθηση ότι οι πουτάνες είχαν πάει να λιαστούν!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom