milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
γαμησε ταΠαντα υπαρχει και αυτη η εναλλακτικη που δεν κοστιζει και τιποτα.. αχαχαχαχα αν το καναμε ολοι αυτο θα μενανε ολες οι πουτανες χωρις δουλεια..
γαμησε ταΠαντα υπαρχει και αυτη η εναλλακτικη που δεν κοστιζει και τιποτα.. αχαχαχαχα αν το καναμε ολοι αυτο θα μενανε ολες οι πουτανες χωρις δουλεια..
οταν ξαναγυρισεις θα εχουνε γυρισει ολες οι καυλεςΠαντα υπαρχει και αυτη η εναλλακτικη που δεν κοστιζει και τιποτα.. αχαχαχαχα αν το καναμε ολοι αυτο θα μενανε ολες οι πουτανες χωρις δουλεια..
Σοβαρα τωρα αν βρεθει να καλο και καθαρο κομματι πειτε το μου αν μπορειτε.
λες και ψεματακια ατιμουλικο...στο τηλ. μιλαγες η ποσταριζες στο θρεντ με τον βιασμο;;συγνώμη μίλαγα τηλ. λοιπών δεν έχω πιδιξη ακόμα θέλω να σας ρωτήσω πως είναι η αίσθηση του αιδίου ....
λες και ψεματακια ατιμουλικο...στο τηλ. μιλαγες η ποσταριζες στο θρεντ με τον βιασμο;;
εγω μπορω να σου πω τι γευση εχεισυγνώμη μίλαγα τηλ. λοιπών δεν έχω πιδιξη ακόμα θέλω να σας ρωτήσω πως είναι η αίσθηση του αιδίου ....
συγνώμη μίλαγα τηλ. λοιπών δεν έχω πιδιξη ακόμα θέλω να σας ρωτήσω πως είναι η αίσθηση του αιδίου ....
ηρεμα ρε....ακομα στο Α ειναι το παιδι...απο οτι ακουμε σαν μηλοπιτα.
αλλα εμεις να ξερεις γαμαμε μονο κωλο
γραψε ρε παπαρα ποιος σου επρηξε τ αρχιδια να πας..Μέχρι να ρωτήσει ο Νίκος να πω κάτι για την Μαριαννα!!!!
Η γκόμενα τα σπάει.....
Το σέρβις της είναι υψηλού επιπέδου !!!!
Και σε εμφάνιση είναι.....γυναίκα ρε παιδί μου!!!!΄
Πρόσωπο πολύ ενδιαφέρον και σώμα γεμάτο καμπύλες και φρεσκάδα!!!!
Φυσική σε όλα της!!!!!
Βέβαια είχα την τύχη να την κλείσω για 1 ώρα και έτσι να την "μελετήσω" πάρα πολύ!!!!!
Άνετα παίζει Τσου-Λου......ανετότατα!!!!
Και αυτό τ γράφω για πρώτη φορά για στουντιοκόριτσο!!!!
ποια ειναι αυτη ρε αρχιμηδη;;;;γραψε ρε παπαρα ποιος σου επρηξε τ αρχιδια να πας..
προσεχε μην σου μπει το σεντονι στον κωλο απο το ρουφηγμα & ασε τον πιτσιρικο να γραφει οτι δεν το κατεχει..ποια ειναι αυτη ρε αρχιμηδη;;;;