Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (4 μέλη και 45 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Καλημέρα κάπως αργοπορημένα θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτησή μου απο το δούλεμα που τρώμε ελπίζω όχι εσκεμμένα από την πλευρά των υπεύθυνων για τη λειτουργεία των στούντιο και συγκεκριμένα της γνωστής αλυσίδας στην οδό κασσάνδρας 3,4,6.Χθες το βράδυ έπειτα από έξοδο στην περιοχή γκάζι πέρασα μια βόλτα με δύο φιλαράκια από την γνωστή αλυσίδα και διαπίστωσα ότι στο κασσάνδρας 4 δούλευε η γνωστή νέλλυ από το Φυλής 67 με τα ακάποτα στην τιμή των 20 ευρω και οτι άλλο κάνει με ένα επιπλέον δεκάρικο την οποία την πέτυχε στην απογευματινή βάρδυα του Φυλής 67 ένας από την παρέα .Δεν λέω δικαίωμα της να κάνει ακάποτα στα 20 ευρω και να κάνει και πρωκτικό στα 30 ευρω και να παίρνει και αλβανούς και πακιστανούς στο δωμάτιο λόγω αναδουλειάς αλλά δεν μπορώ να δεχτώ σε καμία περίπτωση να βλέπω την συγκεκριμένη κορασίδα να λανσάρεται ωσ καινούρια στο χώρο με το όνομα λίλλη και να αξιώνει τιμές στούντιο για συνεύρεση.ελπίζω τα παράπονά μου τα οποία δεν αντιπροσωπεύουν μόνο εμένα να φθάσουν στα αυτιά των υπευθύνων και να μεριμνήσουν για την ποιότητα των κοριτσιών και των παρεχόμενων υπηρεσιών.ο πελάτης δεν είναι για μια φορά και τα στούντιο θέλω να πιστεύω δεν είναι οίκοι της οδού φυλής.

Το υπερδιπλάσιο  τίμημα των υπηρεσιών στα στούντιος από αυτό των κοινών μπουρδέλων, δεν σημαίνει καλύτερες εκδιδόμενες, αλλά (θεωρητικά τουλάχιστον) σημαίνει καλύτερες συνθήκες (χώρος, καθαριότητα, χρόνος, συνωστισμός, κ.ά.).
Π.χ. τον ίδιο καφέ πίνει καποιος στο Χίλτον όπως και στο καφενείον "η  Άρτα" στην οδό Ιάσωνος στο Μεταξουργείο, αλλά τον πληρώνει πιο ακριβά στο Χίλτον.

residentfuck

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
10
Στο Κασανδρας που πηγα σημερα πετυχα στο 3 κατω τη Ναταλι μια ξανθια με βυζαρες και κωλαρα μαζι με μια μικρη Λινα η οποια ηταν ωραια σε εμαφνιση και  :knockinb: μαζι της.Μικρη,με κοτσιδακια,ωραιο βυζι και κωλο.Στο απεναντι νωριτερα ειδα την Νικολ παλια την ειχα δει νομιζβ στη Φυλης δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια.

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Το υπερδιπλάσιο  τίμημα των υπηρεσιών στα στούντιος από αυτό των κοινών μπουρδέλων, δεν σημαίνει καλύτερες εκδιδόμενες, αλλά (θεωρητικά τουλάχιστον) σημαίνει καλύτερες συνθήκες (χώρος, καθαριότητα, χρόνος, συνωστισμός, κ.ά.).
Π.χ. τον ίδιο καφέ πίνει καποιος στο Χίλτον όπως και στο καφενείον "η  Άρτα" στην οδό Ιάσωνος στο Μεταξουργείο, αλλά τον πληρώνει πιο ακριβά στο Χίλτον.

ετσι ακριβως ειναι

residentfuck

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
10
ετσι ακριβως ειναι
αν και με μηδαμινη εμπειρια σε στουντιο σε συγλριση με τα μπουρδελα μπορω να πω οτι τουλαχιστον το 50 πιανει τοπο.κκαθεσαι πιο πολυ ωρα και δεν εχεις την τσατσα να σου χτυπαει την πορτα οπως κανουν τελευται ολο και πιο συχνα στα μπουρδελα.λες χαλαλι το 50 αλλες βεβαια αξιζουν εμφανισικα να ειναι σε στουντιο και αλλες οχι αλλα αυτο ειναι προσωπικο γουστο.και ο χωρος ειναι πολυ πιο κιριλατος απο τα μπυρδελα.

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αν και με μηδαμινη εμπειρια σε στουντιο σε συγλριση με τα μπουρδελα μπορω να πω οτι τουλαχιστον το 50 πιανει τοπο.κκαθεσαι πιο πολυ ωρα και δεν εχεις την τσατσα να σου χτυπαει την πορτα οπως κανουν τελευται ολο και πιο συχνα στα μπουρδελα.λες χαλαλι το 50 αλλες βεβαια αξιζουν εμφανισικα να ειναι σε στουντιο και αλλες οχι αλλα αυτο ειναι προσωπικο γουστο.και ο χωρος ειναι πολυ πιο κιριλατος απο τα μπυρδελα.

φιλαρακι μου,σιγουρα υπαρχουν διαφορες αναμεσα σε <<κλασσικούς>> οικους και στούντιο.Ωστόσο το ζητούμενο είναι για τα στούντιο .....να είναι στούντιο δηλαδή να είναι καθαρά και να έχουν ντούς στο δωμάτιο (σου λεω τα πλεον βασικά κατά την ταπεινή μου γνώμη).Τωρα κατα πόσον είναι λογική η τιμή των 50 ευρώ για απλό πρόγραμμα ,τη στιγμή μάλιστα που είμαστε όπως είμαστε ως κράτος και ως οικονομία είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.Δυστυχώς ούτε η ευγένεια αποτελεί εξυπακουόμενη εγγύηση καθώς και συ οίδιος θα έχεις διαπιστώσει ίσως λιγο άκομψες συμπεριφορές,ειδικά αν σου παρουσιάζουν για κορίτσι στούντιο την κυρά Ευτέρπη και αρνείσαι ευγενικά και φεύγεις. Το θέμα είναι αν τους τα ακουμπάς είσαι καλός,αν όχι ......next in line. :)

Revenger

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα κάπως αργοπορημένα θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτησή μου απο το δούλεμα που τρώμε ελπίζω όχι εσκεμμένα από την πλευρά των υπεύθυνων για τη λειτουργεία των στούντιο και συγκεκριμένα της γνωστής αλυσίδας στην οδό κασσάνδρας 3,4,6.Χθες το βράδυ έπειτα από έξοδο στην περιοχή γκάζι πέρασα μια βόλτα με δύο φιλαράκια από την γνωστή αλυσίδα και διαπίστωσα ότι στο κασσάνδρας 4 δούλευε η γνωστή νέλλυ από το Φυλής 67 με τα ακάποτα στην τιμή των 20 ευρω και οτι άλλο κάνει με ένα επιπλέον δεκάρικο την οποία την πέτυχε στην απογευματινή βάρδυα του Φυλής 67 ένας από την παρέα .Δεν λέω δικαίωμα της να κάνει ακάποτα στα 20 ευρω και να κάνει και πρωκτικό στα 30 ευρω και να παίρνει και αλβανούς και πακιστανούς στο δωμάτιο λόγω αναδουλειάς αλλά δεν μπορώ να δεχτώ σε καμία περίπτωση να βλέπω την συγκεκριμένη κορασίδα να λανσάρεται ωσ καινούρια στο χώρο με το όνομα λίλλη και να αξιώνει τιμές στούντιο για συνεύρεση.ελπίζω τα παράπονά μου τα οποία δεν αντιπροσωπεύουν μόνο εμένα να φθάσουν στα αυτιά των υπευθύνων και να μεριμνήσουν για την ποιότητα των κοριτσιών και των παρεχόμενων υπηρεσιών.ο πελάτης δεν είναι για μια φορά και τα στούντιο θέλω να πιστεύω δεν είναι οίκοι της οδού φυλής.
Και να φανταστείς ότι μερικές ξεκινήσανε από μπουρδέλα του Μεταξουργείου.Αλλά αυτή είναι η θεωρία της εξέλιξης!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σαββατιάτικο scouting με συνοδοιπόρο τον SPEED.

Πειραιώς 193: Βανεσσα. Η όμορφη μελαχρινή, με αναλογίες μοντέλου αλλά με πολύ μέτριες επιδόσεις στο δωμάτιο σύμφωνα με εγκριτους συναγωνιστές.

Θησεως 365: Κλειστον

Ελευθερίου Βενιζέλου 35: Αννυ. Μέτρια , ψηλή, αδύνατη Ξανθιά κορασίδα

Ελευθερίου Βενιζέλου 40 (1ος όροφος) Δυο κοπέλες.: Η Έφη, εντυπωσιακή πληθωρική καστανή και η Μονικα, μελαχρινή, αδυνατούλα (όχι η υπερβολικά αδύνατη με το σιλικονε στήθος).Αμφότερες γνωστές και από την οδό Κασσάνδρας  

Ελευθερίου Βενιζέλου 40 (2ος όροφος): Νινα. Μια ακόμα γνωστή από την οδό Κασσάνδρας. Νεαρή, ξανθούλα με τούμπανο σιλικονατο στήθος, γλυκιά παρουσία.

Συγγρού 144: Μπιανκα. Όμορφη Γερμανίδα milf. Λεπτομέρειες στην κριτική μου, μιας και επιστρέψαμε για κατάθεση.(δυστυχώς……………)

Αριστοτέλους 6: Έλενα. Μελαψή, Ξανθιά με κόκκινο μαγιό, και χωρίς κανένα ιδιεταιρο χαρακτηριστικό. Εντελώς αδιαφορη σε εμάς τουλάχιστον

Τριγγετα 3: Βερονικα. Milf από την Πολώνια  κατά δήλωση. Μακριά καστανά μαλλιά, ωραίο σώμα, αξιοπρόσεκτη παρουσία.

Ιππονακτος 14: Κλαουντια. Νεαρή, ξανθή με μέτρια συνολική εμφάνιση. Άσχημο χαμόγελο. Τατουάζ στην μέση.

Φραντζή 47: Πολίνα. Η όμορφη νεαρή Ρουμάνα. Καστανή, ίσια μακριά μαλλιά, με αρκετα καλές αναμνήσεις.

Βουλιαγμένης 83: Ρομινα. Γνωστή πλέον και μη εξαιρετέα, δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια.

Βουλιαγμένης 68: Μαριλέννα. Χυμώδης, καστανή με μακριά μαλλιά. Πρέπει να ήταν η Μελισα που εργαζόταν παλιότερα στο Αγίου Μελετίου, αλλά ήταν τόσο σύντομο το πέρασμα από το σαλόνι, που δεν παίρνω όρκο.

Ισμήνης 2: Δεν μας είπε όνομα η υπηρεσία. Ξανθή με μακριά σπαστά μαλλιά, αρκετα γυμνασμένη, μας έβαλε σε υποψίες… Ο χώρος πολύ ωραίος μετά την πρόσφατη ανακαίνιση.

Βουρβαχη 19: Σαμπρινα. Ξανθια, νεαρή με φουλ προγράμματα. Θα βοηθήσω περισσότερο πιστεύω εάν πω ότι είναι η Πεννυ από το Πιπινου 118. Σαν Σαμπρινα και στην Βριλησσου 60

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Βουλιαγμένης 68: Μαριλέννα. Χυμώδης, καστανή με μακριά μαλλιά. Πρέπει να ήταν η Μελισα που εργαζόταν παλιότερα στο Αγίου Μελετίου, αλλά ήταν τόσο σύντομο το πέρασμα από το σαλόνι, που δεν παίρνω όρκο.
--------
Χμμ... :think:  Μήπως τελικά  είναι  η Μαριλένα,  ψηλή μελαχροινή με κατσαρά μαλλιά,  ωραίο  μεγάλο  φυσικο στήθος , στυλ τραγουδίστριας σκυλάδικου και ύφος "εγώ  δεν ειμαι για εδώ....."
που ήταν  πριν 2,5-3 χρονια στο  Φ 84  ( ή 86)  επάνω  συνήθως  πρωινή ?  :think: :)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
--------
Χμμ... :think:  Μήπως τελικά  είναι  η Μαριλένα,  ψηλή μελαχροινή με κατσαρά μαλλιά,   ωραίο  μεγάλο  φυσικο στήθος , στυλ τραγουδίστριας σκυλάδικου και ύφος "εγώ  δεν ειμαι για εδώ....."
που ήταν  πριν 2,5-3 χρονια στο  Φ 84  ( ή 86)  επάνω  συνήθως  πρωινή ?   :think: :)
Αυτο δυστυχως δεν ξερω να το απαντησω.

παντως εμοιαζε αρκετα στην μελισα που ειχα "συναντησει" Αγιου μελετιου τοπερασμενο Φθινοπωρο.Μελαχροινή με κατσαρά μαλλιά,  ωραίο  μεγάλο  φυσικο στήθος ναι, ψηλη δεν θα το ελεγα.
τωρα για τα της τραγουδιστριας τι να σου πω..........

Studio Paradise

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο δυστυχως δεν ξερω να το απαντησω.

παντως εμοιαζε αρκετα στην μελισα που ειχα "συναντησει" Αγιου μελετιου τοπερασμενο Φθινοπωρο.Μελαχροινή με κατσαρά μαλλιά,   ωραίο  μεγάλο  φυσικο στήθος ναι, ψηλη δεν θα το ελεγα.
τωρα για τα της τραγουδιστριας τι να σου πω..........
δεν πρέπει να είναι η ίδια. Απ'ότι ξέρω έχει φύγει απο Ελλάδα......

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Σαββατιάτικο scouting με συνοδοιπόρο τον SPEED.

Πειραιώς 193: Βανεσσα. Η όμορφη μελαχρινή, με αναλογίες μοντέλου αλλά με πολύ μέτριες επιδόσεις στο δωμάτιο σύμφωνα με εγκριτους συναγωνιστές.

Θησεως 365: Κλειστον

Ελευθερίου Βενιζέλου 35: Αννυ. Μέτρια , ψηλή, αδύνατη Ξανθιά κορασίδα

Ελευθερίου Βενιζέλου 40 (1ος όροφος) Δυο κοπέλες.: Η Έφη, εντυπωσιακή πληθωρική καστανή και η Μονικα, μελαχρινή, αδυνατούλα (όχι η υπερβολικά αδύνατη με το σιλικονε στήθος).Αμφότερες γνωστές και από την οδό Κασσάνδρας 

Ελευθερίου Βενιζέλου 40 (2ος όροφος): Νινα. Μια ακόμα γνωστή από την οδό Κασσάνδρας. Νεαρή, ξανθούλα με τούμπανο σιλικονατο στήθος, γλυκιά παρουσία.

Συγγρού 144: Μπιανκα. Όμορφη Γερμανίδα milf. Λεπτομέρειες στην κριτική μου, μιας και επιστρέψαμε για κατάθεση.(δυστυχώς……………)

Αριστοτέλους 6: Έλενα. Μελαψή, Ξανθιά με κόκκινο μαγιό, και χωρίς κανένα ιδιεταιρο χαρακτηριστικό. Εντελώς αδιαφορη σε εμάς τουλάχιστον

Τριγγετα 3: Βερονικα. Milf από την Πολώνια  κατά δήλωση. Μακριά καστανά μαλλιά, ωραίο σώμα, αξιοπρόσεκτη παρουσία.

Ιππονακτος 14: Κλαουντια. Νεαρή, ξανθή με μέτρια συνολική εμφάνιση. Άσχημο χαμόγελο. Τατουάζ στην μέση.

Φραντζή 47: Πολίνα. Η όμορφη νεαρή Ρουμάνα. Καστανή, ίσια μακριά μαλλιά, με αρκετα καλές αναμνήσεις.

Βουλιαγμένης 83: Ρομινα. Γνωστή πλέον και μη εξαιρετέα, δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια.

[size=10pt]Ισμήνης 2: Δεν μας είπε όνομα η υπηρεσία. Ξανθή με μακριά σπαστά μαλλιά, αρκετα γυμνασμένη, μας έβαλε σε υποψίες… Ο χώρος πολύ ωραίος μετά την πρόσφατη ανακαίνιση.[/size]

Βουρβαχη 19: Σαμπρινα. Ξανθια, νεαρή με φουλ προγράμματα. Θα βοηθήσω περισσότερο πιστεύω εάν πω ότι είναι η Πεννυ από το Πιπινου 118. Σαν Σαμπρινα και στην Βριλησσου 60
Τίνα από Σ144 ?

mike93

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητπι συναγωνιστες οταν σας δωθη η ευκαιρια περαστε και απο το στουντιο ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 133
Η ΡΑΦΑΕΛΛΑ η ιταλιδα ειναι ολα τα λεφτα.πολυ περιποιητικη χαμογελαστη χωρις βιασυνη ,φανταστικη πιπα
ελευθερα πιασιματα συμετοχη στο γαμισι .εγω πριν 3 μερες την τιμισα δεοντως και θα την ξανατιμησω συντομα.Οσοι ειστε λατρεις του GFE η Ραφαελλα συστηνεται ανεπιφυλακτα.
:)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Αγαπητπι συναγωνιστες οταν σας δωθη η ευκαιρια περαστε και απο το στουντιο ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 133
Η ΡΑΦΑΕΛΛΑ η ιταλιδα ειναι ολα τα λεφτα.πολυ περιποιητικη χαμογελαστη χωρις βιασυνη ,φανταστικη πιπα
ελευθερα πιασιματα συμετοχη στο γαμισι .εγω πριν 3 μερες την τιμισα δεοντως και θα την ξανατιμησω συντομα.Οσοι ειστε λατρεις του GFE η Ραφαελλα συστηνεται ανεπιφυλακτα.
Θα έρθω σύντομα ! ! !

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τι εννοεις?
Δεν ειδα καπου την Τινα εχθες, εαν εννοεις αυτο. Στο Συγγρου 144 ηταν η Μπιανκα, οπως εγραφα, και οχι η Τινα την οποια γνωριζω ποια ειναι.

Αλλη η Τινα και αλλη η Μπιανκα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Την ειδα στην περασμενη μου τσαρκα στις 18/2.(Πρεπει μα ειναι η μερα που την τιμησες)

Οντως ομορφη νεαρη κοπελα, ψηλη, μελαχροινη, με μακρυα μαλλιά. Αρκετα αδυνατη, ειδικα για τα γουστα μου, προσχαρη και γελαστη στο σαλονι.

Παλιοτερα δουλευε και σαν Μονικα στα studio της οδου Βριλησσου.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Τι εννοεις?
Δεν ειδα καπου την Τινα εχθες, εαν εννοεις αυτο. Στο Συγγρου 144 ηταν η Μπιανκα, οπως εγραφα, και οχι η Τινα την οποια γνωριζω ποια ειναι.

Αλλη η Τινα και αλλη η Μπιανκα.
Κατανοητόν. Άλλο όμως ρώτησα. Μήπως η ξανθιά ψηλή γεροδεμένη στο στούντιο Ισμήνης 2 ήταν ή Τίνα από Σ144.. Δεν έχω δει κ δεν γνωρίζω..

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κατανοητόν. Άλλο όμως ρώτησα. Μήπως η ξανθιά ψηλή γεροδεμένη στο στούντιο Ισμήνης 2 ήταν ή Τίνα από Σ144.. Δεν έχω δει κ δεν γνωρίζω..
Οχι δεν ηταν η Τινα στο Ισμηνης 2.

Οποως εγραψα και στο προηγουενο Post την ξερω την Τινα. Αν ηταν αυτη θα το εγραφα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom