ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Καλημέρα κάπως αργοπορημένα θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτησή μου απο το δούλεμα που τρώμε ελπίζω όχι εσκεμμένα από την πλευρά των υπεύθυνων για τη λειτουργεία των στούντιο και συγκεκριμένα της γνωστής αλυσίδας στην οδό κασσάνδρας 3,4,6.Χθες το βράδυ έπειτα από έξοδο στην περιοχή γκάζι πέρασα μια βόλτα με δύο φιλαράκια από την γνωστή αλυσίδα και διαπίστωσα ότι στο κασσάνδρας 4 δούλευε η γνωστή νέλλυ από το Φυλής 67 με τα ακάποτα στην τιμή των 20 ευρω και οτι άλλο κάνει με ένα επιπλέον δεκάρικο την οποία την πέτυχε στην απογευματινή βάρδυα του Φυλής 67 ένας από την παρέα .Δεν λέω δικαίωμα της να κάνει ακάποτα στα 20 ευρω και να κάνει και πρωκτικό στα 30 ευρω και να παίρνει και αλβανούς και πακιστανούς στο δωμάτιο λόγω αναδουλειάς αλλά δεν μπορώ να δεχτώ σε καμία περίπτωση να βλέπω την συγκεκριμένη κορασίδα να λανσάρεται ωσ καινούρια στο χώρο με το όνομα λίλλη και να αξιώνει τιμές στούντιο για συνεύρεση.ελπίζω τα παράπονά μου τα οποία δεν αντιπροσωπεύουν μόνο εμένα να φθάσουν στα αυτιά των υπευθύνων και να μεριμνήσουν για την ποιότητα των κοριτσιών και των παρεχόμενων υπηρεσιών.ο πελάτης δεν είναι για μια φορά και τα στούντιο θέλω να πιστεύω δεν είναι οίκοι της οδού φυλής.
Το υπερδιπλάσιο τίμημα των υπηρεσιών στα στούντιος από αυτό των κοινών μπουρδέλων, δεν σημαίνει καλύτερες εκδιδόμενες, αλλά (θεωρητικά τουλάχιστον) σημαίνει καλύτερες συνθήκες (χώρος, καθαριότητα, χρόνος, συνωστισμός, κ.ά.).
Π.χ. τον ίδιο καφέ πίνει καποιος στο Χίλτον όπως και στο καφενείον "η Άρτα" στην οδό Ιάσωνος στο Μεταξουργείο, αλλά τον πληρώνει πιο ακριβά στο Χίλτον.