You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)
καλημερα παιδια.....μια ερωτηση θελω να κανω και ασ μου απαντησει οποιος γνωριζει...
Δευκαλιωνος 63 τι παιζει και απο που ειναι η εισοδος γιατι πηγα εχθες και ειδα ενα διορωφο..ποιο ειναι το κουδουνι και τα σχετικα....ευχαριστω
Δευκαλιωνος 63 τι παιζει και απο που ειναι η εισοδος γιατι πηγα εχθες και ειδα ενα διορωφο..ποιο ειναι το κουδουνι και τα σχετικα....ευχαριστω
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
...και Βουλιαγμένης 83-Αλέξια! :-* :-* :-*Tωρα Βριλησσου 57-Φριδα :-* Βριλησσου 55-Μπρεντα :-* Φραντζη 47-Δανιελα :-* :-* :-*
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Kαπου αλλου πηγες φιλε!!!!Το 63 ειναι πολυκατοικια και το "σπιτι" ειναι στον 5ο!!!καλημερα παιδια.....μια ερωτηση θελω να κανω και ασ μου απαντησει οποιος γνωριζει...
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
εσύ παιδί μου δε θα πας να ψηφίσεις;μια μικρη αλλαγη, Αγ. Μελετιου 37- η Νατασα τωρα ;) ;) ;)
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Ανανεώσεις βαρδιών σε www.studioeros-gr.com/schedule]Studio Έρως (Δροσοπούλου 95)[/url], www.studioorhidea-gr.com/schedule]Studio Orhidea (Βούρβαχη 19)[/url] και www.studioartemis.com/schedule]Στούντιο Άρτεμις (Κωνσταντινουπόλεως 61)[/url].
Ερώτηση :
Η Αλίνα απο Studio Έρως (Δροσοπούλου 95) είναι ίδια κοπέλα με την Αλίνα απο Studio Orhidea (Βούρβαχη 19) ?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Ερώτηση :
Η Αλίνα απο Studio Έρως (Δροσοπούλου 95) είναι ίδια κοπέλα με την Αλίνα απο Studio Orhidea (Βούρβαχη 19) ?
βεβαια.Μια ειναι η αλινα
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Εγω το εριξα πρωι πρωι !!!εσύ παιδί μου δε θα πας να ψηφίσεις;
http://[URL unfurl="true"]www.boozecooperativa.com/images/kotes/kotesfr%20copy.jpg[/img[/URL]]
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Εγω το εριξα πρωι πρωι !!!
Χαχα το ριξες στο Λούβρο ρε? Τον ξέρω τον τύπο φευγάτος, respect! Kάπνισμα παντού ρεεε!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Αγωνιζονται τωρα..
Κεφαλληνιας 75
Ελενα ο Μουναρος
Αριστομενους 72
Ευα
Πιπινου 118
Πενυ
Αριστοτελους 177
Νελλυ και Χριστινα
η αγνή που παίζει τώρα?στην ίδια αλυσίδα?θησεως 35,κεφαλληνίας,αχαρνών?
kotipeltos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
yeap. συνηθως βραδινες βαρδιες.. ;) ;)η αγνή που παίζει τώρα?στην ίδια αλυσίδα?θησεως 35,κεφαλληνίας,αχαρνών?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
yeap. συνηθως βραδινες βαρδιες.. ;) ;)
ποιές μέρες όμως δουλεύει και πού?
kotipeltos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δε νομιζω οτι εχει σταθερες μερες. Τσεκαρε ομως περισσοτερο, αν σε βγαλει ο δρομος σου, τις βραδινες βαρδιες στν Κεφαλληνιας και καμια Π-Σ βραδινη στη Θησεως..
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
πεμπτη-παρασκευη βραδυνη στο θησεως 35 στανταρντ(αν και δεν ισχυει στο 100%).χθες βραδυ θησεως ηταν αν και σαββατο.κεφαλληνιας σπανιοτατα.αχαρνων δε πολυκατεχω.τα γνωστα με τα προγραμματα τους,ξερεις..ποιές μέρες όμως δουλεύει και πού?
Επισκέπτης
Mετά από πολύμηνη επιβολή εμπάργκο, στην αμαρτωλή ξεπετοτριγγετογερμανική αλυσίδα, πρώτη κατάθεση σήμερα για μια καινούργια κοπέλα:Έλλεν-Τριγγέτα
Ευγενική κοπέλα με γλυκούς τρόπους.Κοινότυπα προκαταρκτικά, δεν γλύφει αρχίδια και το πρωτοφανές ξενέρωμα:Πριν στηθεί στα τέσσερα παίρνει το μπουκάλι με το λιπαντικό gel και πασαλείβει ολόκληρο τον πούτσο με αρκετή ποσότητα!!!
Τσεχοπούλα μου γλυκειά, μήπως φαντασιώνεις οτι δουλεύεις στην SCODA και πέρασες τον πούτσο μου για πιστόνι κινητήρα;;;
Αντε να καταλάβεις διείσδυση!
Τα υπόλοιπα ήταν διαδικαστικά.Φρόντισα να τελειώσω στην πρώτη και μοναδική στάση (πισωκολλητό) για να μην ξενερώσω κι άλλο, απολαμβάνοντας το ελάχιστο της ηδονής.
Ευγενική κοπέλα με γλυκούς τρόπους.Κοινότυπα προκαταρκτικά, δεν γλύφει αρχίδια και το πρωτοφανές ξενέρωμα:Πριν στηθεί στα τέσσερα παίρνει το μπουκάλι με το λιπαντικό gel και πασαλείβει ολόκληρο τον πούτσο με αρκετή ποσότητα!!!
Τσεχοπούλα μου γλυκειά, μήπως φαντασιώνεις οτι δουλεύεις στην SCODA και πέρασες τον πούτσο μου για πιστόνι κινητήρα;;;
Αντε να καταλάβεις διείσδυση!
Τα υπόλοιπα ήταν διαδικαστικά.Φρόντισα να τελειώσω στην πρώτη και μοναδική στάση (πισωκολλητό) για να μην ξενερώσω κι άλλο, απολαμβάνοντας το ελάχιστο της ηδονής.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K