Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.870
Πόντοι
5.565
katy-0303-1.jpg

:erection:
όλοι οι συνεπείς έχουμε ένα πλούσιο αρχείο της.
λέω μετά από καιρό να την επισκεφτώ με ερωτηματικό για το αν θα λάβω τίμια περιποίηση έναντι των χρημάτων. Θεωρώ πως ναι.

Babatunde7

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2025
Like
1
Πόντοι
0
Αν σε δεχτεί, οι υπηρεσίες της είναι μέτριες αλλά δεν σε νοιάζει καυλώνεις μόνο και μόνο από την εμφάνιση της είναι αν όχι ότι καλυτερο από τα καλύτερα σε επιλογή που κυκλοφορούν στα στούντιο. Στο προτείνω. Στα άλλα μιλάει τέλεια ελληνικά και έχει καλό χαρακτήρα.
Ελεύθερο στοματικό κανει?

funny_boy

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Ρε φίλε να σου πω και κάτι άλλο δουλευει τρίμηνο τουλάχιστον στον Κηφισό και στο μασατζιδικο που συνεργάζεται μαζί τους και δεν έχει γραφτεί ουτε ενα αρνητικο σχόλιο. Ίσως και να έχει ηρεμήσει.....ίσως και όχι.....
Τον ότι την διώχνουν ή φεύγει από τα άλλα μαγαζιά κάτι σημαίνει λογικά , μπορεί και όχι δεν ξέρω πως πάνε τώρα εκεί αυτά.
Αλλά μόνο και μόνο επειδή είναι ομορφούλα λέω να την δοκιμάσω μια φορά.

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
68
Πόντοι
0
Αν σε δεχτεί, οι υπηρεσίες της είναι μέτριες αλλά δεν σε νοιάζει καυλώνεις μόνο και μόνο από την εμφάνιση της είναι αν όχι ότι καλυτερο από τα καλύτερα σε επιλογή που κυκλοφορούν στα στούντιο. Στο προτείνω. Στα άλλα μιλάει τέλεια ελληνικά και έχει καλό χαρακτήρα.
Τυχερός...εμενα πολυ επιθετικη. Οριακα να γινει μανουρα επειδη βαρεθηκα να περιμενω (15λεπτα) και ντυθηκα να φυγω και δεν δεχτηκα να κανω κατι μαζι της - ζητησα τα χρηματα.

Mike21k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
8
Like
502
Πόντοι
280
Τυχερός...εμενα πολυ επιθετικη. Οριακα να γινει μανουρα επειδη βαρεθηκα να περιμενω (15λεπτα) και ντυθηκα να φυγω και δεν δεχτηκα να κανω κατι μαζι της - ζητησα τα χρηματα.
Γενικά είναι απρόβλεπτος χαρακτήρας. Αλλά σε σχέση με άλλες ακόμα και από την ίδια αλυσίδα δεν συγκρίνεται. Άλλες κοπέλες δημιουργουν ιστορίες σοβαρές με φωνές και απειλές. Τέλος πάντων τουλάχιστον αν πήρες τα λεφτά σου πισω μικρό το κακό. Μου είχε συμβεί και εμένα αυτό με την Χριστίνα από την ίδια αλυσίδα. Είχα πάει και ήταν ήδη στο δωμάτιο και επειδή την ξέρω έδωσα κατευθείαν τα λεφτά στην τσα και της είπα όταν βγει να έρθει σε εμενα, περιμενα κάνα 25λεπτο και όταν μπήκε μέσα μου ζήτησε η ίδια συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μου είπε πως αφού τελείωσε με τον προηγούμενο την ξανά πλήρωσε επί τόπου για δευτερο γύρο. Αλλά εντάξει η Χριστίνα είναι καλή γενικά και συγχωρείται.

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.175
Πόντοι
5.845
Ελεύθερο στοματικό κανει?
Κανει στο φουλ των 100€, αλλα πρωτα θα τον περασει εξετασεις, θα τον ψεκασει και μετα ισα το κεφαλι θα γλύψει κι αυτο με το ζορι. Αν αυτο λεγεται στοματικο, τοτε ναι κανει.....

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
68
Πόντοι
0
Γενικά είναι απρόβλεπτος χαρακτήρας. Αλλά σε σχέση με άλλες ακόμα και από την ίδια αλυσίδα δεν συγκρίνεται. Άλλες κοπέλες δημιουργουν ιστορίες σοβαρές με φωνές και απειλές. Τέλος πάντων τουλάχιστον αν πήρες τα λεφτά σου πισω μικρό το κακό. Μου είχε συμβεί και εμένα αυτό με την Χριστίνα από την ίδια αλυσίδα. Είχα πάει και ήταν ήδη στο δωμάτιο και επειδή την ξέρω έδωσα κατευθείαν τα λεφτά στην τσα και της είπα όταν βγει να έρθει σε εμενα, περιμενα κάνα 25λεπτο και όταν μπήκε μέσα μου ζήτησε η ίδια συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μου είπε πως αφού τελείωσε με τον προηγούμενο την ξανά πλήρωσε επί τόπου για δευτερο γύρο. Αλλά εντάξει η Χριστίνα είναι καλή γενικά και συγχωρείται.
Τουλαχιστον συμφωνουμε οτι ειναι "απροβλεπτη". Τα αλλα...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.682
Πόντοι
2.676
λοιπόν, τι έχω καταλάβει ότι συμβαίνει και διορθώστε με όπου κάνω λάθος:
α) θέμα τράφικινγκ με την κλασική έννοια, όπως τότε με τις κοπέλες από πρώην ΕΣΣΔ τη 10ετία του 90, μάλλον δεν παίζει. Το πολύ-πολύ τα κυκλώματα να τάζουν λαγούς με πετραχήλια στις κοπέλες όσον αφορά την αμοιβή και τους όρους δουλειάς τους.
β) δεν μπορώ να ξέρω αν τις χρεώνουν με εξωφρενικά ποσά για αεροπορικά εισιτήρια, διαβατήρια κ.α. αλλά μου φαίνεται λογικό ένα μαγαζί να ζητάει να του ξεπληρώσουν αυτά τα χρήματα και να δουλέψουν όσο χρειαστεί γι αυτό. Αν δηλ. η λατίνα σε μια βδομάδα στραβώσει κι επιστρέψει στην παρτίδα της, θα πρέπει το μαγαζί να μπει μέσα; Επιχείρηση είναι.
γ) γιατί και με ποιο κριτήριο οι Κλουζώ κάνουν ντου σε συγκεκριμένα μαγαζιά κάθε φορά; Μπορεί να χαλάει η συμφωνία για τις μίζες στους μπάτσους. Μπορεί να πέφτει καρφωτή από ανταγωνιστές. Στην περίπτωση της παλιάς παπατζοαλυσίδας (2023 αν θυμάμαι καλά) είχαν κάνει καταγγελία οι ίδιες οι λατίνες - κάποιες από αυτές - γιατί στράβωσαν με τα λεφτά που έβγαζαν.
δ) όταν πλέον κάνει ντου η ΕΛΑΣ, η μόνη επιλογή για τις λατίνες είναι να δηλώσουν θύματα τράφικινγκ. Διότι μόνο έτσι θα τη γλυτώσουν και δεν θα κατηγορηθούν κι οι ίδιες για παράνομη σεξεργασία, ενώ θα επιστρέψουν και δωρεάν στην πατρίδα τους. Αυτές που έρχονται με τρίμηνη βίζα, προφανώς δεν είναι κανονικά δηλωμένες οπότε δεν εργάζονται νόμιμα.
Γι αυτό και κάθε φορά διαβάζουμε από τους ΑΡΔ το ίδιο σενάριο copy-paste.
Ας αλλαξουν τους νομου
σωστά όσα λες και συμπληρώνω μια προσωπική εμπειρία μου που ίσως την έχω ξαναγράψει εδώ: καλοκαίρι του 2022 πήρα δυο φορές μια από τις λατίνες που έφερνε τότε η παπατζοαλυσίδα (πρέπει να είχαν ξεκινήσει αρχές καλοκαιριού να τις φέρνουν μαζικά). Στην πρώτη κιόλας συνάντηση μου έδωσε τηλέφωνο για να την πάρω αν ήθελα να κανονίσουμε μεταξύ μας ραντεβού σε ξενοδοχείο. Εάν την κρατούσαν φυλακισμένη σε διαμέρισμα, όπως λένε copy-paste στα δημοσιεύματα οι ΑΡΔ, για να έρθει να με βρει προφανώς θα είχε και γνώσεις ακροβάτριας ώστε να πηδήξει από το μπαλκόνι.
Άλλες τις έχω πετύχει να τις αφήνει ταξί έξω από το Κασ.3 και να περιμένουν γελαστές να μπουν για να ξεκινήσουν τη βάρδια τους. Ο ταξιτζής ήταν μέλος του κυκλώματος; Δεν μπορούσαν να του πουν να τις πάει στην αστυνομία για να δηλώσουν θύματα τράφικινγκ;
Κι εγω ετσι νομιζω..δε τους φαινεται να ειναι θυματα τραφικινγκ..θα χαν αλλη ψυχολογια..επιλεγουν αυτο που κανουν..κι ουτε που σκεφτονται πιο πολλες να κανουν αλλη δουλεια..

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
141
Like
38.983
Πόντοι
27.686
Καλησπέρα.

Μια Μπέτυ που είναι στο Συγγρού 232 τι φρούτο να είναι άραγε;

:hi:

vinnie

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Κριτικές
3
Like
343
Πόντοι
20
Να'χαμε να λέγαμε και να'χαμε να πούμε παιδιά!!πάει η πιάτσα του αγοραίου έρωτα....20 χρόνια είμαι στην φάση με βίζιτες μπουρδέλα και στούντιο τέτοιο πράγμα,να μην υπάρχει τπτ αξιόλογο...τι να πω.ελπζω να αλλάξουν τα πράγματα αν και δεν το βλέπω.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.870
Πόντοι
5.565
το βλέπω να γυρνάει σε προσφορά real dolls κι ΑΙ

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
66
Like
4.529
Πόντοι
13.135
Κλείσανε 5 στούντιο κυρίως στην Θησέως οδό με εργαζόμενες λατινες οποίος κατάλαβε κατάλαβε.....
Σε αυτά που δούλευε η μόνη μην Λατίνα ξανθιά Κατελαγια ( Ρουμάνα από την Αλβανία )
Για να βρούμε που θα βρει « στέγη» το κορίτσι ;;; ( Βλέπεις έχει κωλαρα για μένα τουλάχιστον)

SailorJerry

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Like
42
Πόντοι
0
Καλημερα, δυστυχως πολυ κακη συναντηση με Νινα Κ30/60
Πρωτη φορα την επελεξα Νοεμβριο, με πολυ καλη εντυπωση, επικοινωνιακη στο δωματιο, δεκτικη στα φυσιολογικα παντα ορια, χαβαλε και γενικα μια ωραι⁹α ατμοσφαιρα.

Με αυτο στο μυαλο ειπα να τη δοκιμασω μετα απο μερικους μηνες για 2η φορα λογω οτι δεν υπαρχει τιποτα αξιολογο γενικως.

Καλυτερα να επαιρνα το 50αρικο και να το πεταγα στα σκουπιδια.
Αφου περιμενα 20-25 λεπτα σε ενα αδειο στουντιο , μπαινει μεσα με κατι μουτρα (ουτε καν με θυμηθηκε) , ανοιξε κατευθειαν προφυλακτικο πιπα ουτε 1 λεπτο, μου λεει τωρα πως θες? Ελα απο πανω αφου δεν σε χαρηκα τη προηγουμενη φορα.. Με απαντηση απο εκεινη: Ολοι οι αντρες τα ιδια λετε.. Αφου ανεβαινει δεν κανει μια κινηση μου λεει δεν θελω ετσι , ελα στα 4 με νευρα στο υφος. Λεω κοιτα να δεις, παω στα 4 και ηθελε να με τελειωσει εκει... Της λεω γυρνα σε παρακαλω και μου λεει ακομα? Με τα πολλα γυρναει ιεραποστολικα στριβει το κεφαλι της απο την αλλη παω να φιλησω λαιμο, μου κανει μια γκριματσα τυπου αηδιας. Ξενερωνω τελειως και απλα τελειωσα σκεφτομενος αλλη κοπελα.
Μου ειπε και το κορυφαιο οταν σταματησα πριν τελειωσω ,"αντε εδω ειμαστε να τελειωνουμε οχι να ερωτευτουμε" Δηλαδη ουτε το τελειωμα να ευχαριστηθεις σαν ανθρωπος.
Για τελος σηκωθηκε ουτε γεια και εφυγα.
Απο την αρχη μεχρι το τελος (πιο τελος ουτε 5 λεπτα δεν εκατσε, υφος ντιβας τυπου ο χρονος μου ειναι πολυτιμος για σενα).

Τραγικη εμπειρια απο τις χειροτερες, σε καμια περιπτωση οπως την 1η φορα μαζι της που παιζει να ειχαμε κατσει μιση ωρα μεσα, γλωσσοφιλα αγκαλιες συζητηση κτλπ.

Εννοειται blacklist. Αν ειναι να φευγεις στεναχωρημενος με νευρα και απογοητευμενος, γαμα το.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
18.569
Πόντοι
3.246
Ανέβηκε κριτική στους δίπλα για το αγαπημένο κορίτσι του παρόντος νήματος με τίτλο ''Μια ήρεμη σεξεργάτρια'':wanker:
Μαλλον θα χε καπνισει κανα χωραφι χορτο μονο ετσι θα μπορουσε να ναι ηρεμη :tooth:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
5.169
Πόντοι
5.435
Ανέβηκε κριτική στους δίπλα για το αγαπημένο κορίτσι του παρόντος νήματος με τίτλο ''Μια ήρεμη σεξεργάτρια'':wanker:
Γελάνε και οι πέτρες...
Διαφημιζόμενο μαγαζί, καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.870
Πόντοι
5.565
ναι, έγινε Τάκη...

22 ποστ ο μαλάκοβιτς, ξέχασε να γράψει ότι έχυσε ποτάμια μιτζιθρόζουμο η χρυσούλα και του υποσχέθηκε πίστη και γάμο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom