Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 5.565
λειτουργεί ο ¨Κράτος¨έχει καταντήσει αηδία όλη αυτή η ιστορία με τις επιχειρήσεις-αρετή των Κλουζώ...
λειτουργεί ο ¨Κράτος¨έχει καταντήσει αηδία όλη αυτή η ιστορία με τις επιχειρήσεις-αρετή των Κλουζώ...
λοιπόν, τι έχω καταλάβει ότι συμβαίνει και διορθώστε με όπου κάνω λάθος:Τί τραβάνε τα καημένα
![]()
Τις είχαν αιχμάλωτες, τις βίαζαν και τις εξέδιδαν σε Αθήνα - Κόρινθο
Εξάρθρωση κυκλώματος μαστροπείας που απειλούσε και εξωθούσε στην πορνεία 13 νεαρές γυναίκες από τη Λατινική Αμερική και την Ανατολική Ευρώπηwww.iapogevmatini.gr
Εχει καλοκαιριασει ρε φιλε πλεον και συ ψαχνεις για παλτα?Η malvina από Κασσάνρας που είναι τώρα ξέρει κανείς;
Κηφισού 30,60Η malvina από Κασσάνρας που είναι τώρα ξέρει κανείς;
Την έχω άχτι! Ας φάω την φόλα να μου περάσει!Εχει καλοκαιριασει ρε φιλε πλεον και συ ψαχνεις για παλτα?![]()
ειναι ιδιαίτερη περιπτωση αλλα πολλυ ωραια γκομενα τωρα δουλεύει στο 60 με ονομα χρυσα εως 7 XRISAΤην έχω άχτι! Ας φάω την φόλα να μου περάσει!
Συγκριτικά με το Α στα σχόλια σου εννοείτε ότι δεν υπάρχει τέτοιο trafficking. Με τα κινητά στα χέρια, τα στόρι στο ινσταγκραμ και τα ντριν ντριν του messenger αν ήθελαν βοήθεια θα την ζητούσαν από την πρωτη στιγμή, όχι μετά από μήνες ίσως και χρόνια... Οι κοπέλες από την πρωην ΕΣΣΔ και τα Βαλκάνια που είχαν πέσει θυματα το 90 δεν είχαν καμία επαφή με τους δικούς τους και με τον έξω κόσμο.λοιπόν, τι έχω καταλάβει ότι συμβαίνει και διορθώστε με όπου κάνω λάθος:
α) θέμα τράφικινγκ με την κλασική έννοια, όπως τότε με τις κοπέλες από πρώην ΕΣΣΔ τη 10ετία του 90, μάλλον δεν παίζει. Το πολύ-πολύ τα κυκλώματα να τάζουν λαγούς με πετραχήλια στις κοπέλες όσον αφορά την αμοιβή και τους όρους δουλειάς τους.
β) δεν μπορώ να ξέρω αν τις χρεώνουν με εξωφρενικά ποσά για αεροπορικά εισιτήρια, διαβατήρια κ.α. αλλά μου φαίνεται λογικό ένα μαγαζί να ζητάει να του ξεπληρώσουν αυτά τα χρήματα και να δουλέψουν όσο χρειαστεί γι αυτό. Αν δηλ. η λατίνα σε μια βδομάδα στραβώσει κι επιστρέψει στην παρτίδα της, θα πρέπει το μαγαζί να μπει μέσα; Επιχείρηση είναι.
γ) γιατί και με ποιο κριτήριο οι Κλουζώ κάνουν ντου σε συγκεκριμένα μαγαζιά κάθε φορά; Μπορεί να χαλάει η συμφωνία για τις μίζες στους μπάτσους. Μπορεί να πέφτει καρφωτή από ανταγωνιστές. Στην περίπτωση της παλιάς παπατζοαλυσίδας (2023 αν θυμάμαι καλά) είχαν κάνει καταγγελία οι ίδιες οι λατίνες - κάποιες από αυτές - γιατί στράβωσαν με τα λεφτά που έβγαζαν.
δ) όταν πλέον κάνει ντου η ΕΛΑΣ, η μόνη επιλογή για τις λατίνες είναι να δηλώσουν θύματα τράφικινγκ. Διότι μόνο έτσι θα τη γλυτώσουν και δεν θα κατηγορηθούν κι οι ίδιες για παράνομη σεξεργασία, ενώ θα επιστρέψουν και δωρεάν στην πατρίδα τους. Αυτές που έρχονται με τρίμηνη βίζα, προφανώς δεν είναι κανονικά δηλωμένες οπότε δεν εργάζονται νόμιμα.
Γι αυτό και κάθε φορά διαβάζουμε από τους ΑΡΔ το ίδιο σενάριο copy-paste.
Αυτό το ειχα γράψει και εγώ στο forum πριν κανα μηνα για τα τατουαζ τους.Όλες αυτές οι λατίνες με τα γκανγκστερικά τατού και την πλαστικούρα δεν μοιάζουν για αθώα και ανυποψίαστα κοριτσάκια.
Ρε φίλε να σου πω και κάτι άλλο δουλευει τρίμηνο τουλάχιστον στον Κηφισό και στο μασατζιδικο που συνεργάζεται μαζί τους και δεν έχει γραφτεί ουτε ενα αρνητικο σχόλιο. Ίσως και να έχει ηρεμήσει.....ίσως και όχι.....Την έχω άχτι! Ας φάω την φόλα να μου περάσει!