Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
10
Like
827
Πόντοι
311
Τα Λατινοστούδιο, Κροκεών,hotel palace,caroline αντέχουν ακόμα. Έχουν πρόγραμμα στο πόρταλ. Το θέμα είναι μέχρι πότε??? Έρχονται δύσκολες μέρες για μας τους λατινολάγνους!!!:undecided-old:

Heavywash

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Φεβ 2025
Κριτικές
12
Like
1.282
Πόντοι
1.011
  • Λύπη
Αντιδράσεις: oKsa

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
10
Like
827
Πόντοι
311
Η βασίλισσα της αερόπιπας , η Νικόλ, επέστρεψε στο πρόγραμμα της αλυσίδας Αριστοτέλους6\deluxe\de paris. Προσοχή!!! ΔΕΝ είναι Ρουμάνα όπως λέει η καρτέλα της. Είναι λατινάκι απο Βενεζουέλα. Φολίτσα η κουκλίτσα μας.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.404
Πόντοι
2.846
Τί τραβάνε τα καημένα

λοιπόν, τι έχω καταλάβει ότι συμβαίνει και διορθώστε με όπου κάνω λάθος:
α) θέμα τράφικινγκ με την κλασική έννοια, όπως τότε με τις κοπέλες από πρώην ΕΣΣΔ τη 10ετία του 90, μάλλον δεν παίζει. Το πολύ-πολύ τα κυκλώματα να τάζουν λαγούς με πετραχήλια στις κοπέλες όσον αφορά την αμοιβή και τους όρους δουλειάς τους.
β) δεν μπορώ να ξέρω αν τις χρεώνουν με εξωφρενικά ποσά για αεροπορικά εισιτήρια, διαβατήρια κ.α. αλλά μου φαίνεται λογικό ένα μαγαζί να ζητάει να του ξεπληρώσουν αυτά τα χρήματα και να δουλέψουν όσο χρειαστεί γι αυτό. Αν δηλ. η λατίνα σε μια βδομάδα στραβώσει κι επιστρέψει στην παρτίδα της, θα πρέπει το μαγαζί να μπει μέσα; Επιχείρηση είναι.
γ) γιατί και με ποιο κριτήριο οι Κλουζώ κάνουν ντου σε συγκεκριμένα μαγαζιά κάθε φορά; Μπορεί να χαλάει η συμφωνία για τις μίζες στους μπάτσους. Μπορεί να πέφτει καρφωτή από ανταγωνιστές. Στην περίπτωση της παλιάς παπατζοαλυσίδας (2023 αν θυμάμαι καλά) είχαν κάνει καταγγελία οι ίδιες οι λατίνες - κάποιες από αυτές - γιατί στράβωσαν με τα λεφτά που έβγαζαν.
δ) όταν πλέον κάνει ντου η ΕΛΑΣ, η μόνη επιλογή για τις λατίνες είναι να δηλώσουν θύματα τράφικινγκ. Διότι μόνο έτσι θα τη γλυτώσουν και δεν θα κατηγορηθούν κι οι ίδιες για παράνομη σεξεργασία, ενώ θα επιστρέψουν και δωρεάν στην πατρίδα τους. Αυτές που έρχονται με τρίμηνη βίζα, προφανώς δεν είναι κανονικά δηλωμένες οπότε δεν εργάζονται νόμιμα.
Γι αυτό και κάθε φορά διαβάζουμε από τους ΑΡΔ το ίδιο σενάριο copy-paste.

Mike21k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
280
λοιπόν, τι έχω καταλάβει ότι συμβαίνει και διορθώστε με όπου κάνω λάθος:
α) θέμα τράφικινγκ με την κλασική έννοια, όπως τότε με τις κοπέλες από πρώην ΕΣΣΔ τη 10ετία του 90, μάλλον δεν παίζει. Το πολύ-πολύ τα κυκλώματα να τάζουν λαγούς με πετραχήλια στις κοπέλες όσον αφορά την αμοιβή και τους όρους δουλειάς τους.
β) δεν μπορώ να ξέρω αν τις χρεώνουν με εξωφρενικά ποσά για αεροπορικά εισιτήρια, διαβατήρια κ.α. αλλά μου φαίνεται λογικό ένα μαγαζί να ζητάει να του ξεπληρώσουν αυτά τα χρήματα και να δουλέψουν όσο χρειαστεί γι αυτό. Αν δηλ. η λατίνα σε μια βδομάδα στραβώσει κι επιστρέψει στην παρτίδα της, θα πρέπει το μαγαζί να μπει μέσα; Επιχείρηση είναι.
γ) γιατί και με ποιο κριτήριο οι Κλουζώ κάνουν ντου σε συγκεκριμένα μαγαζιά κάθε φορά; Μπορεί να χαλάει η συμφωνία για τις μίζες στους μπάτσους. Μπορεί να πέφτει καρφωτή από ανταγωνιστές. Στην περίπτωση της παλιάς παπατζοαλυσίδας (2023 αν θυμάμαι καλά) είχαν κάνει καταγγελία οι ίδιες οι λατίνες - κάποιες από αυτές - γιατί στράβωσαν με τα λεφτά που έβγαζαν.
δ) όταν πλέον κάνει ντου η ΕΛΑΣ, η μόνη επιλογή για τις λατίνες είναι να δηλώσουν θύματα τράφικινγκ. Διότι μόνο έτσι θα τη γλυτώσουν και δεν θα κατηγορηθούν κι οι ίδιες για παράνομη σεξεργασία, ενώ θα επιστρέψουν και δωρεάν στην πατρίδα τους. Αυτές που έρχονται με τρίμηνη βίζα, προφανώς δεν είναι κανονικά δηλωμένες οπότε δεν εργάζονται νόμιμα.
Γι αυτό και κάθε φορά διαβάζουμε από τους ΑΡΔ το ίδιο σενάριο copy-paste.
Συγκριτικά με το Α στα σχόλια σου εννοείτε ότι δεν υπάρχει τέτοιο trafficking. Με τα κινητά στα χέρια, τα στόρι στο ινσταγκραμ και τα ντριν ντριν του messenger αν ήθελαν βοήθεια θα την ζητούσαν από την πρωτη στιγμή, όχι μετά από μήνες ίσως και χρόνια... Οι κοπέλες από την πρωην ΕΣΣΔ και τα Βαλκάνια που είχαν πέσει θυματα το 90 δεν είχαν καμία επαφή με τους δικούς τους και με τον έξω κόσμο.
Δεύτερον αν ήταν θυματα θα υπήρχε και φόβος και αυτοσυγκράτηση στα νευρα τους. Οι συγκεκριμένες όχι μόνο έκαναν casting και προχειρο δουλειές αλλά εδώ συγκεκριμένα στο forum συναγωνιστής είχε γράψει ότι κοπέλα αλυσίδας με λατινες του επιτέθηκε φραστικα στο σαλόνι χωρίς να τον ξέρει με την δικαιολογία ότι πηγαίνει συχνά και τις βλέπει χωρις να μπαίνει στο δωμάτιο με κάποια (συμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου). Αυτό αν το έκαναν συναγωνιστες και οι κοπέλες ήταν όντως θυματα δεν νομίζω να αντιδρούσαν έτσι όταν είχαν τον άλλον από πάνω τους να περιμένει να βγάλει λεφτά από αυτές..... Τέλος τέτοιου είδους σκηνικά δεν θυμάμαι τα παλια χρόνια από τις κοπέλες τα τελευταία 4 - 5 χρόνια γίνονται τόσο έντονα και κυρίως από τις λατινες.... Να τα λέμε και αυτά!!

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.708
Πόντοι
2.420
Όλες αυτές οι λατίνες με τα γκανγκστερικά τατού και την πλαστικούρα δεν μοιάζουν για αθώα και ανυποψίαστα κοριτσάκια.

Mike21k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
280
Όλες αυτές οι λατίνες με τα γκανγκστερικά τατού και την πλαστικούρα δεν μοιάζουν για αθώα και ανυποψίαστα κοριτσάκια.
Αυτό το ειχα γράψει και εγώ στο forum πριν κανα μηνα για τα τατουαζ τους.

Mike21k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
280
Την έχω άχτι! Ας φάω την φόλα να μου περάσει!
Ρε φίλε να σου πω και κάτι άλλο δουλευει τρίμηνο τουλάχιστον στον Κηφισό και στο μασατζιδικο που συνεργάζεται μαζί τους και δεν έχει γραφτεί ουτε ενα αρνητικο σχόλιο. Ίσως και να έχει ηρεμήσει.....ίσως και όχι.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom