Καλημερα, δυστυχως πολυ κακη συναντηση με Νινα Κ30/60
Πρωτη φορα την επελεξα Νοεμβριο, με πολυ καλη εντυπωση, επικοινωνιακη στο δωματιο, δεκτικη στα φυσιολογικα παντα ορια, χαβαλε και γενικα μια ωραι⁹α ατμοσφαιρα.
Με αυτο στο μυαλο ειπα να τη δοκιμασω μετα απο μερικους μηνες για 2η φορα λογω οτι δεν υπαρχει τιποτα αξιολογο γενικως.
Καλυτερα να επαιρνα το 50αρικο και να το πεταγα στα σκουπιδια.
Αφου περιμενα 20-25 λεπτα σε ενα αδειο στουντιο , μπαινει μεσα με κατι μουτρα (ουτε καν με θυμηθηκε) , ανοιξε κατευθειαν προφυλακτικο πιπα ουτε 1 λεπτο, μου λεει τωρα πως θες? Ελα απο πανω αφου δεν σε χαρηκα τη προηγουμενη φορα.. Με απαντηση απο εκεινη: Ολοι οι αντρες τα ιδια λετε.. Αφου ανεβαινει δεν κανει μια κινηση μου λεει δεν θελω ετσι , ελα στα 4 με νευρα στο υφος. Λεω κοιτα να δεις, παω στα 4 και ηθελε να με τελειωσει εκει... Της λεω γυρνα σε παρακαλω και μου λεει ακομα? Με τα πολλα γυρναει ιεραποστολικα στριβει το κεφαλι της απο την αλλη παω να φιλησω λαιμο, μου κανει μια γκριματσα τυπου αηδιας. Ξενερωνω τελειως και απλα τελειωσα σκεφτομενος αλλη κοπελα.
Μου ειπε και το κορυφαιο οταν σταματησα πριν τελειωσω ,"αντε εδω ειμαστε να τελειωνουμε οχι να ερωτευτουμε" Δηλαδη ουτε το τελειωμα να ευχαριστηθεις σαν ανθρωπος.
Για τελος σηκωθηκε ουτε γεια και εφυγα.
Απο την αρχη μεχρι το τελος (πιο τελος ουτε 5 λεπτα δεν εκατσε, υφος ντιβας τυπου ο χρονος μου ειναι πολυτιμος για σενα).
Τραγικη εμπειρια απο τις χειροτερες, σε καμια περιπτωση οπως την 1η φορα μαζι της που παιζει να ειχαμε κατσει μιση ωρα μεσα, γλωσσοφιλα αγκαλιες συζητηση κτλπ.
Εννοειται blacklist. Αν ειναι να φευγεις στεναχωρημενος με νευρα και απογοητευμενος, γαμα το.