Πιστευω τα συγκεκριμένα που ανέφερες είναι από τα πιο ρίσκο studio. Λατινες μόνο. Προσωπική γνώμη από παρελθοντικες εμπειρίες εννοείτε, άλλοι ίσως έχουν τις αντίθετες.Σιτεμένες 50αρες σε στούντιο δεν παίζουν. Εκτός απο κάποια λίγα παρακμιακά. Μια βόλτα απο τα στούντιο στην Καλλιθέα και στο Γκάζι (Κασσάνδρας) θα σε πείσει. Τώρα απο υπηρεσίες...... βράσε όρυζα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)
στριπακιας13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 545
- Πόντοι
- 301
Α ναι σωστά. Εγώ απάντησα στο φίλο για την εμφάνιση επειδή είπε για σιτεμένες. Εκεί βρίσκεις ωραίες σε εμφάνιση. Τεράστιο το ρίσκο ακριβώς γιατί έχουν κυρίως λατίνες οι οποίες είναι και πολύ μικρές ηλικιακά. Οι ωραίες και μικρές φολιάζουν συνήθως. Ποτέ δεν πέρασα καλά με λατίνα. Μέτρια στην καλύτερη περίπτωση. Πρόσφατα μετά απο καιρό θυμήθηκα τι εστί λατινοφόλα σε στούντιο. Δεν υπάρχουν λατίνες μόνο όμως. Υπάρχουν και καλές περιπτώσεις. Λίγες αλλά υπάρχουν.Πιστευω τα συγκεκριμένα που ανέφερες είναι από τα πιο ρίσκο studio. Λατινες μόνο. Προσωπική γνώμη από παρελθοντικες εμπειρίες εννοείτε, άλλοι ίσως έχουν τις αντίθετες.
Δεν ξέρω αν λειτουργεί ή όχι νομίζω πως ναι απλά να σε ενημερώσω πως οι εργαζόμενες κοπέλες δεν είναι οι ίδιες με πριν δυο χρόνια.ρε παιδια το Πειραιως 193 λειτουργει? Προσπαθω να βρω κάπου τις κοπέλες και τις βάρδιες και δεν ανοιγει το σαιτ. Εχω μια δουλεια εκει κοντα απο βδομαδα και λεω να πεταχτω, είχα πάει πριν κανα δυάρι χρόνια και είχα περασει ωραία.
Λειτουργεί αλλά μόνο Βραδυνή βάρδια.ρε παιδια το Πειραιως 193 λειτουργει? Προσπαθω να βρω κάπου τις κοπέλες και τις βάρδιες και δεν ανοιγει το σαιτ. Εχω μια δουλεια εκει κοντα απο βδομαδα και λεω να πεταχτω, είχα πάει πριν κανα δυάρι χρόνια και είχα περασει ωραία.
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.688
- Πόντοι
- 3.246
Για σημερα εχει μονο βραδυνη βαρδια , οταν θα ενημερωσουν το προγραμμα της εβδομαδας μπορει να σαι τυχερος και να χει πρωινηρε παιδια το Πειραιως 193 λειτουργει? Προσπαθω να βρω κάπου τις κοπέλες και τις βάρδιες και δεν ανοιγει το σαιτ. Εχω μια δουλεια εκει κοντα απο βδομαδα και λεω να πεταχτω, είχα πάει πριν κανα δυάρι χρόνια και είχα περασει ωραία.
Περίεργο στούντιο αυτόρε παιδια το Πειραιως 193 λειτουργει? Προσπαθω να βρω κάπου τις κοπέλες και τις βάρδιες και δεν ανοιγει το σαιτ. Εχω μια δουλεια εκει κοντα απο βδομαδα και λεω να πεταχτω, είχα πάει πριν κανα δυάρι χρόνια και είχα περασει ωραία.
Έχω περάσει βράδυ και είναι κλειστό και άλλο βράδυ είναι ανοιχτό
Τι να πω μάλλον που και που δουλεύει
Παρακολουθώ το πρόγραμμα στο άλλο σάιτ και πάντα έχουν κοπέλα από 8 μ.μ.Περίεργο στούντιο αυτό
Έχω περάσει βράδυ και είναι κλειστό και άλλο βράδυ είναι ανοιχτό
Τι να πω μάλλον που και που δουλεύει
Θα έπεσες στην περίπτωση που κάποια κοπέλα έριξε πιστόλι.
Γενικα..μετριοτητες πλην ελαχιστων περιπτωσεων...Α ναι σωστά. Εγώ απάντησα στο φίλο για την εμφάνιση επειδή είπε για σιτεμένες. Εκεί βρίσκεις ωραίες σε εμφάνιση. Τεράστιο το ρίσκο ακριβώς γιατί έχουν κυρίως λατίνες οι οποίες είναι και πολύ μικρές ηλικιακά. Οι ωραίες και μικρές φολιάζουν συνήθως. Ποτέ δεν πέρασα καλά με λατίνα. Μέτρια στην καλύτερη περίπτωση. Πρόσφατα μετά απο καιρό θυμήθηκα τι εστί λατινοφόλα σε στούντιο. Δεν υπάρχουν λατίνες μόνο όμως. Υπάρχουν και καλές περιπτώσεις. Λίγες αλλά υπάρχουν.
Μάλλον…Παρακολουθώ το πρόγραμμα στο άλλο σάιτ και πάντα έχουν κοπέλα από 8 μ.μ.
Θα έπεσες στην περίπτωση που κάποια κοπέλα έριξε πιστόλι.
στριπακιας13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 545
- Πόντοι
- 301
Θα συναγωνίζονται με την Τζένη ποιά θα θα φολιάζει τους περισσότερους.Έσκασε και το πρώτο λατινακι στον Κηφισό. Για να δουμε.....
ΕδωΠου μπορω να βρω το πρόγραμμα του Πειραιως 193?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 277K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K