Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Mike21k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
8
Like
470
Πόντοι
280
Σιτεμένες 50αρες σε στούντιο δεν παίζουν. Εκτός απο κάποια λίγα παρακμιακά. Μια βόλτα απο τα στούντιο στην Καλλιθέα και στο Γκάζι (Κασσάνδρας) θα σε πείσει. Τώρα απο υπηρεσίες...... βράσε όρυζα.
Πιστευω τα συγκεκριμένα που ανέφερες είναι από τα πιο ρίσκο studio. Λατινες μόνο. Προσωπική γνώμη από παρελθοντικες εμπειρίες εννοείτε, άλλοι ίσως έχουν τις αντίθετες.

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
7
Like
532
Πόντοι
301
Πιστευω τα συγκεκριμένα που ανέφερες είναι από τα πιο ρίσκο studio. Λατινες μόνο. Προσωπική γνώμη από παρελθοντικες εμπειρίες εννοείτε, άλλοι ίσως έχουν τις αντίθετες.
Α ναι σωστά. Εγώ απάντησα στο φίλο για την εμφάνιση επειδή είπε για σιτεμένες. Εκεί βρίσκεις ωραίες σε εμφάνιση. Τεράστιο το ρίσκο ακριβώς γιατί έχουν κυρίως λατίνες οι οποίες είναι και πολύ μικρές ηλικιακά. Οι ωραίες και μικρές φολιάζουν συνήθως. Ποτέ δεν πέρασα καλά με λατίνα. Μέτρια στην καλύτερη περίπτωση. Πρόσφατα μετά απο καιρό θυμήθηκα τι εστί λατινοφόλα σε στούντιο. Δεν υπάρχουν λατίνες μόνο όμως. Υπάρχουν και καλές περιπτώσεις. Λίγες αλλά υπάρχουν.

pipis81

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2017
Like
30
Πόντοι
0
ρε παιδια το Πειραιως 193 λειτουργει? Προσπαθω να βρω κάπου τις κοπέλες και τις βάρδιες και δεν ανοιγει το σαιτ. Εχω μια δουλεια εκει κοντα απο βδομαδα και λεω να πεταχτω, είχα πάει πριν κανα δυάρι χρόνια και είχα περασει ωραία.

Mike21k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
8
Like
470
Πόντοι
280
ρε παιδια το Πειραιως 193 λειτουργει? Προσπαθω να βρω κάπου τις κοπέλες και τις βάρδιες και δεν ανοιγει το σαιτ. Εχω μια δουλεια εκει κοντα απο βδομαδα και λεω να πεταχτω, είχα πάει πριν κανα δυάρι χρόνια και είχα περασει ωραία.
Δεν ξέρω αν λειτουργεί ή όχι νομίζω πως ναι απλά να σε ενημερώσω πως οι εργαζόμενες κοπέλες δεν είναι οι ίδιες με πριν δυο χρόνια.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.197
Πόντοι
2.846
Λειτουργεί αλλά μόνο Βραδυνή βάρδια.

pipis81

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2017
Like
30
Πόντοι
0
ευχαριστω παιδιά, αφου είναι μόνο βραδυνή βάρδια έμεινα με το :alivedick: στο χέρι. το πρωί σχεδίαζα να κανω τη μπίζνα. οκ ευχαριστώ

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.683
Πόντοι
3.246
Για σημερα εχει μονο βραδυνη βαρδια , οταν θα ενημερωσουν το προγραμμα της εβδομαδας μπορει να σαι τυχερος και να χει πρωινη

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
33
Like
3.336
Πόντοι
2.596
Περίεργο στούντιο αυτό
Έχω περάσει βράδυ και είναι κλειστό και άλλο βράδυ είναι ανοιχτό
Τι να πω μάλλον που και που δουλεύει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom