χμμμμμμμμμμμμμμ............
δεν εννουσα τοσο αυτο
ισως φταιει και η διατυπωση μου :-
πανω βεβαια σε αυτο που λετε......
απο την αλλη το καθε νομισμα εχει και 2 οψεις
αν σας παρει καποιο κακο ματι πανω στη φυλης αυτο το ματι κατα 99% θα βρισκετε εκει γιατον ιδιο λογο που βρισκεστε και εσεις ;)
πραγμα που κανει αυτον τον κακοβουλο που ισως να σας δει να χανει το <<δικιο>> του
στην αλλη περιπτωση αν σας παρει καποιο κακο ματι να βγαινετε εξω απο καποιο αλλο στουντιο σε οποιαδηποτε αλλη περιοχη της αθηνας κατα 99% αυτο το ματι μαλλον θα ειναι περαστικο και ασχετο
πραγμα που του δινει το <<δικαιωμα>> να βγαλει ολη τη χολη του :-
παντως εγω πιστευω οτι αν καποιος θελει να κανει το οποιοδηποτε πραγμα στη ζωη του δεν πρεπει να υπολογιζει ματια, κοσμο κτλ
η ζωη αλλωστε ειναι πολυ μικρη για να ζουμε με το φοβο του τι θα πουν οι αλλοι για εμας ;)
τελοσπαντων.........
εγω εννουσα οτι μη εχοντας πια εξωτερικο φως καπου ο κοσμος που πια μας επισκεπτετε ειναι καθαρα δικος μας κοσμος και πελατες που ερχοντε αποκλειστικα για εμας
δηλ μη εχοντας εξωτερικο δηλωτικο φως εχουμε καταφερει να αποφυγουμε το μεγαλυτερο μερος του περαστικου κοσμου της γυρω περιοχης που αποτελειτε απο μεγαλες φασαριοζες παρεες, πιτσιρικια, αλλοδαπους κτλ
με αποτελεσμα οι πελατες μας στο χωρο μας να αισθανονται περισσοτερη ανεση, ησυχια , λιγοτερη βαβουρα ετσι ωστε να μπορουνε να χαλαρωσουν ακομα πιο πολυ με τις κοπέλες μας ;)
Τωρα και μεχρι της 23:00 η Νανα απ την Ταυλανδη
πολλα φιλακια