tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Τι κανεις εσυ εδω περα προδοτη Φιδι !!!Βριλησσού 36 Ειρήνη (δεν την ξέρω εγώ αυτή, καινούργια λέει είναι....)
Τι κανεις εσυ εδω περα προδοτη Φιδι !!!Βριλησσού 36 Ειρήνη (δεν την ξέρω εγώ αυτή, καινούργια λέει είναι....)
Τι κανεις εσυ εδω περα προδοτη Φιδι !!!
1. οικονομική κρίση
2. όλο μούφες και τα ίδια και τα ίδια φέρνει ο zuzunas
ναι αυτή είναιΠαιδιά, η ταϋλανδέζα Λάνα που δουλεύει τώρα στην Ιπποκράτους είναι η γνωστή μας Νανά από Φυλής;
Παιδιά, η ταϋλανδέζα Λάνα που δουλεύει τώρα στην Ιπποκράτους είναι η γνωστή μας Νανά από Φυλής;
nai ειναι η ιδια....περισσοτερα δες εδω....Η Μελίνα που δουλεύει Κασσάνδρας 3 πάνω είναι άλλη από αυτήν που είναι στην σολωμου??
Αν ναι τι γνωρίζουμε γι' αυτην???
μετα την πουτσα που αρπαξαμε απο ατλετικο λεω να βγω να ριξω ενα.η αννα η σερβα ειναι οντωσ καλη να κατεβω;
Kαλα ετοιμασου να πακεταρεις και να ξαναγυρισεις πισω απο βδομαδα!!οπότε επέστρεψα και εγώ σε μία από τις παλίες μου ειδικότητες....
Ποιο ειναι αυτο το τρελο μωρο?Kαλα ετοιμασου να πακεταρεις και να ξαναγυρισεις πισω απο βδομαδα!!
H διάσημη πλέον Ροζαλία Ζουζουνίδου (δεν κάνω πλάκα).Ποιο ειναι αυτο το τρελο μωρο?
Σε πολλά ευαγή "ιδρύματα" παρατηρώ μια μικρή "αναστάτωση"/ένα χάος με τα προγράμματα τις τελευταίες μέρες...βάλτε μια σειρούλα στα προγράμματα να ξέρει ο κόσμος που παίζει τι και να μην ταλαιπωρείται με τηλέφωνα...
Η Λάουρα είναι μια αξιοσημείωτη ξανθιά περίπτωση...η Λαουρα απο αγ αθανασιας ........ τι παιζη;;;;;;;;;
Η Λάουρα είναι μια αξιοσημείωτη ξανθιά περίπτωση...
το link για τις σχετικές φωτογραφίες εδώ:
σχετικές κριτικές:
επίσης αν δεν κάνω λάθος δουλεύει και στο Βριλησσού 36 μερικές φορές την εβδομάδα...