Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.046
Πόντοι
3.886
Έφερε τραβελι το crystal queens στην Συγγρού;

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.212
Πόντοι
2.546
Σε άλλα νέα μια που μιλάμε για μεγάλες φυσικές βυζαρες , τις τελευταίες 2 βδομάδες πάω και τρωω τις μεγάλες λαχταριστές βυζαρες της Ελεναρας από Συγγρού 108 .... όνειρο να ζούλας και να ρουφας αυτές τις βυζαρες !!!!
Αποδιδει?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.832
Πόντοι
6.495
Δεν ξέρω αν είχε αναφερθεί...η βυζαρου Αλέξια από Βούρβαχη, Ηλία Ηλιού κλπ με φουλ πρόγραμμα λέει?

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.069
Πόντοι
2.846
Δεν της εχυσες της βυζαρες???:wanker:
Εννοείται ότι τα πρωτα χυσιματα γίνοντουσαν στις βυζαρες της , άλλωστε δεν έχει θέμα και το ζήταγε κι αυτη όταν ήταν να τελειώσω , τα τελευταία 2 ομως χυσιματα γινανε αλλού καθώς έχω γνωριστεί καλύτερα πλέον με το πορνιδιο και βγάζουμε πιο σπέσιαλ γουστα με την άτακτη πορνιτα Ελενα

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
261
Πόντοι
21
Εννοείται ότι τα πρωτα χυσιματα γίνοντουσαν στις βυζαρες της , άλλωστε δεν έχει θέμα και το ζήταγε κι αυτη όταν ήταν να τελειώσω , τα τελευταία 2 ομως χυσιματα γινανε αλλού καθώς έχω γνωριστεί καλύτερα πλέον με το πορνιδιο και βγάζουμε πιο σπέσιαλ γουστα με την άτακτη πορνιτα Ελενα
Με απλο τελειωμα στα βυζια ,

Spider-Man 80

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2024
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
0
Καλημέρα χρόνια πολλά στα παιδιά προχθές είχα δει σε μία βόλτα την βικυ μου έκανε πολύ εντύπωση άπο de Pari ξέρει κανείς τίποτα πως είναι μέσα?λεω να πάω μια βόλτα.

vinnie

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Κριτικές
3
Like
327
Πόντοι
20
Καλησπέρα αλάνια!η μουναρα μελαχρινή Τατιάνα από Κασσάνδρας 3 που χάθηκε????γνωρίζετε κάνα νέο???σταμάτησε άραγε???έκανε πολύ τίμιο γάμησε είχε κολάρα και ήταν Ελληνίδα θυμάμαι...κρίμα αν σταμάτησε...

Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
0
Μια Κλεοπατρα στο Πειραιως 193, εχει δοκιμασει καποιος?

vinnie

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Κριτικές
3
Like
327
Πόντοι
20
Την μαλβινα την ριξανε σε μασατζιδικο , αντε με το καλο και σε μπουρδελακι απ του χρονου

Την μαλβινα την ριξανε σε μασατζιδικο , αντε με το καλο και σε μπουρδελακι απ του χρονου :tooth:
Σε ποιο μασατζιδικο?

Lallala

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
16
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν είχε αναφερθεί...η βυζαρου Αλέξια από Βούρβαχη, Ηλία Ηλιού κλπ με φουλ πρόγραμμα λέει?
Δεν γνωρίζω αν αξίζει, η μπαρακ πάντως λένε πως είναι

Lone-Wolf

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
1.037
Πόντοι
81
Την μαλβινα την ριξανε σε μασατζιδικο , αντε με το καλο και σε μπουρδελακι απ του χρονου :tooth:
Ωχ, ωχ ωχ! Πάλι άλλαξε όνομα μήπως και πιαστεί κάνεις στα δίχτυα της και τον κεράσει ΦΟΛΑ!
Η Άρτεμις/Μαλβίνα έγινε πλέον Χρύσα... Φυλαχτείτε!! :new_shocked::new_shocked::new_shocked:

Mike21k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
8
Like
432
Πόντοι
280
Ωχ, ωχ ωχ! Πάλι άλλαξε όνομα μήπως και πιαστεί κάνεις στα δίχτυα της και τον κεράσει ΦΟΛΑ!
Η Άρτεμις/Μαλβίνα έγινε πλέον Χρύσα... Φυλαχτείτε!! :new_shocked::new_shocked::new_shocked:

Είναι η Χρυσα που την έχουν στο sensuality spa και καμιά φορά στο προγραμμα του Κηφισού?

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
261
Πόντοι
21
Προσωπικα εχω περασει αρκετα καλα με τη Χρυσα-Μαλβινα απο το Τριγγετα που δουλευε. Μαλλον ειναι πολυ επιλεκτικη σε ποιον θα φερθει ενταξει..

Lone-Wolf

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
1.037
Πόντοι
81
Προσωπικα εχω περασει αρκετα καλα με τη Χρυσα-Μαλβινα απο το Τριγγετα που δουλευε. Μαλλον ειναι πολυ επιλεκτικη σε ποιον θα φερθει ενταξει..
Χάχαχα! Θα είχε πάρει τo σωστό drug εκείνη την ημέρα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom