Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.046
- Πόντοι
- 3.886
Έφερε τραβελι το crystal queens στην Συγγρού;
όχιΥπάρχει πουθενά καμιά φωτό της Demy από 12?
Αποδιδει?Σε άλλα νέα μια που μιλάμε για μεγάλες φυσικές βυζαρες , τις τελευταίες 2 βδομάδες πάω και τρωω τις μεγάλες λαχταριστές βυζαρες της Ελεναρας από Συγγρού 108 .... όνειρο να ζούλας και να ρουφας αυτές τις βυζαρες !!!!
Εννοείται ότι τα πρωτα χυσιματα γίνοντουσαν στις βυζαρες της , άλλωστε δεν έχει θέμα και το ζήταγε κι αυτη όταν ήταν να τελειώσω , τα τελευταία 2 ομως χυσιματα γινανε αλλού καθώς έχω γνωριστεί καλύτερα πλέον με το πορνιδιο και βγάζουμε πιο σπέσιαλ γουστα με την άτακτη πορνιτα ΕλεναΔεν της εχυσες της βυζαρες???
Με απλο τελειωμα στα βυζια ,Εννοείται ότι τα πρωτα χυσιματα γίνοντουσαν στις βυζαρες της , άλλωστε δεν έχει θέμα και το ζήταγε κι αυτη όταν ήταν να τελειώσω , τα τελευταία 2 ομως χυσιματα γινανε αλλού καθώς έχω γνωριστεί καλύτερα πλέον με το πορνιδιο και βγάζουμε πιο σπέσιαλ γουστα με την άτακτη πορνιτα Ελενα
Την μαλβινα την ριξανε σε μασατζιδικο , αντε με το καλο και σε μπουρδελακι απ του χρονου
Σε ποιο μασατζιδικο?Την μαλβινα την ριξανε σε μασατζιδικο , αντε με το καλο και σε μπουρδελακι απ του χρονου
Στο sensualityΣε ποιο μασατζιδικο?
Δεν γνωρίζω αν αξίζει, η μπαρακ πάντως λένε πως είναιΔεν ξέρω αν είχε αναφερθεί...η βυζαρου Αλέξια από Βούρβαχη, Ηλία Ηλιού κλπ με φουλ πρόγραμμα λέει?
Ωχ, ωχ ωχ! Πάλι άλλαξε όνομα μήπως και πιαστεί κάνεις στα δίχτυα της και τον κεράσει ΦΟΛΑ!Την μαλβινα την ριξανε σε μασατζιδικο , αντε με το καλο και σε μπουρδελακι απ του χρονου
Είναι η Χρυσα που την έχουν στο sensuality spa και καμιά φορά στο προγραμμα του Κηφισού?Ωχ, ωχ ωχ! Πάλι άλλαξε όνομα μήπως και πιαστεί κάνεις στα δίχτυα της και τον κεράσει ΦΟΛΑ!
Η Άρτεμις/Μαλβίνα έγινε πλέον Χρύσα... Φυλαχτείτε!!
Ναι αυτή είναιΕίναι η Χρυσα που την έχουν στο sensuality spa και καμιά φορά στο προγραμμα του Κηφισού?
Χάχαχα! Θα είχε πάρει τo σωστό drug εκείνη την ημέρα!Προσωπικα εχω περασει αρκετα καλα με τη Χρυσα-Μαλβινα απο το Τριγγετα που δουλευε. Μαλλον ειναι πολυ επιλεκτικη σε ποιον θα φερθει ενταξει..