Σωστός.Αγορίνα μου αυτες δεν έχουν φίλους! Άντε να έχουν φίλους με οφέλη, από κει και πέρα κοιτάνε ποιος μπορεί να τους δώσει τη ζωή που θέλουν μέχρι να τον ξεζουμίσουν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Αγορίνα μου αυτες δεν έχουν φίλους! Άντε να έχουν φίλους με οφέλη, από κει και πέρα κοιτάνε ποιος μπορεί να τους δώσει τη ζωή που θέλουν μέχρι να τον ξεζουμίσουν
Καλησπέρα στην κοινότητα. Μόλις ήρθα Αθήνα, μετά από καιρο.. Μπορεί κάποιος να προτείνει ένα studio k ένα μασάζ να επισκεφτώ το ΣΚ?
Αυτό που θέλω είναι να είναι καθαρό μέρος (κ το μέλος) να είναι baby lamp όπως λένε κ στο χωριό μου (δηλ μέσο όρο ηλικίας να μην υπερβαίνει τα 30), και οι κοπέλες να έχουν φυσικό σώμα κ μαλλιά χωρίς προσθετικές. Όλες οι υπηρεσίες που εμπεριέχουν κωλο καλοδεχούμενες
Δεν έχω πρόβλημα σε περιοχή
Ευχαριστώ προκαταβολικά σε όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει
Αυτό που θέλω είναι να είναι καθαρό μέρος (κ το μέλος) να είναι baby lamp όπως λένε κ στο χωριό μου (δηλ μέσο όρο ηλικίας να μην υπερβαίνει τα 30), και οι κοπέλες να έχουν φυσικό σώμα κ μαλλιά χωρίς προσθετικές. Όλες οι υπηρεσίες που εμπεριέχουν κωλο καλοδεχούμενες
sinatra7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.113
- Πόντοι
- 371
Καλημέρα συναναγνώστη!Καλησπέρα στην κοινότητα. Μόλις ήρθα Αθήνα, μετά από καιρο.. Μπορεί κάποιος να προτείνει ένα studio k ένα μασάζ να επισκεφτώ το ΣΚ?
Θα σου προτείνω και θα σου έλεγα τρέχα γρήγορα στην Kataleya,μουνάρα από της λίγες στο χώρο, υπηρεσίες τέλειες,με ένα καλό εξτραδακι γίνεται η απόλυτη καύλα, βόμβα έτοιμη να εκραγεί.Την έχω πάρει δεκάδες φορές και συνεχίζω.......
Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο studio Λεωφόρος Βουλιαγμένης 218,θα είναι εκεί μέχρι της 20:00.
Ελπίζω να βοήθησα!!
Πήγαινε Σαμπρίνα Βριλησσου 60 στο κάτω αλλά είναι εκεί μέχρι τις 10!Στο Πολυγώνο είναι κοντά στα δικαστήριαΚαλησπέρα στην κοινότητα. Μόλις ήρθα Αθήνα, μετά από καιρο.. Μπορεί κάποιος να προτείνει ένα studio k ένα μασάζ να επισκεφτώ το ΣΚ?
Ευχαριστώ 'frank' καπου πήρε το μάτι μου (τι σου είναι το άτιμο το ιντερνέτ ότι έκανε σιλικόνη, το οποίο με χαλάει (κ δεν το καταλαβαίνω ...)Καλημέρα συναναγνώστη!
Θα σου προτείνω και θα σου έλεγα τρέχα γρήγορα στην Kataleya,μουνάρα από της λίγες στο χώρο, υπηρεσίες τέλειες,με ένα καλό εξτραδακι γίνεται η απόλυτη καύλα, βόμβα έτοιμη να εκραγεί.Την έχω πάρει δεκάδες φορές και συνεχίζω.......
Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο studio Λεωφόρος Βουλιαγμένης 218,θα είναι εκεί μέχρι της 20:00.
Ελπίζω να βοήθησα!!
Ευχαριστώ φιλτατε, ίσως να το δοκιμάσω είδα έχει κ άλλα δύο τρία εκεί κοντά, είναι καλό να υπάρχουν επιλογές.Πήγαινε Σαμπρίνα Βριλησσου 60 στο κάτω αλλά είναι εκεί μέχρι τις 10!Στο Πολυγώνο είναι κοντά στα δικαστήρια
Τελικά κατέληξα στη Μέδουσα..
Γενικά ικανοποιημένος.
Βασικά το μέρος είναι από τα καλύτερα που έχω πάει κ από τα πια καθαρά.
Το ενδιαφέρον είναι ότι στο δωμάτιο που κατέληξα είχε ένα κρεβάτι μασάζ... Κ ένα δερμάτινο μεν ημιδιπλο δε..
Αλλά η κοπέλα που πήρα ήταν φωτιά κ λαύρα: λατίνα από μποκοτά, κουκλάρα, με φυσική ομορφιά κ βελούδινο λευκό δερμα (παράδοξο για λατίνα αλλά το προτιμώ από fake lines.
Στα του ψητού: πίπα deep throat, no hand k γλείψιμο σε όρχεις.
Δεν έδωσε κωλο αλλά κατά τα άλλα ότι ήθελα έκανα.
Για 100 αμόλυβδη εγινε σούπερ καύση, τόσο πολύ που παραδόξως έκανα σκέψη να ξαναπάω.
Διευκρίνιση: η πισίνα ήταν άδεια, μου είπαν θέλει τηλέφωνο δύο ώρες πριν κ κατ οπιν συνεννόησης..
Γενικά ικανοποιημένος.
Βασικά το μέρος είναι από τα καλύτερα που έχω πάει κ από τα πια καθαρά.
Το ενδιαφέρον είναι ότι στο δωμάτιο που κατέληξα είχε ένα κρεβάτι μασάζ... Κ ένα δερμάτινο μεν ημιδιπλο δε..
Αλλά η κοπέλα που πήρα ήταν φωτιά κ λαύρα: λατίνα από μποκοτά, κουκλάρα, με φυσική ομορφιά κ βελούδινο λευκό δερμα (παράδοξο για λατίνα αλλά το προτιμώ από fake lines.
Στα του ψητού: πίπα deep throat, no hand k γλείψιμο σε όρχεις.
Δεν έδωσε κωλο αλλά κατά τα άλλα ότι ήθελα έκανα.
Για 100 αμόλυβδη εγινε σούπερ καύση, τόσο πολύ που παραδόξως έκανα σκέψη να ξαναπάω.
Διευκρίνιση: η πισίνα ήταν άδεια, μου είπαν θέλει τηλέφωνο δύο ώρες πριν κ κατ οπιν συνεννόησης..
horhitto4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 955
- Πόντοι
- 361
Παίδες καλησπέρα από το πανέμορφο Πειραιά μιας και είμαι από Θεσσαλονίκη και βρίσκομαι εδώ για επαγγελματικούς λόγους υπάρχει κάποια επιλογή για στούντιο η οτιδήποτε άλλο σχετικά κοντινό στο Πειραιά ;; Θα είμαι εδώ μέχρι Παρασκευή αν υπάρχει επίσης κάποιο λινκ με στούντιο να δω τι παίζει θα ήταν καλοδεχούμενο !!
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Στουντιο τα βλεπεις απο εδω φιλε μου..Παίδες καλησπέρα από το πανέμορφο Πειραιά μιας και είμαι από Θεσσαλονίκη και βρίσκομαι εδώ για επαγγελματικούς λόγους υπάρχει κάποια επιλογή για στούντιο η οτιδήποτε άλλο σχετικά κοντινό στο Πειραιά ;; Θα είμαι εδώ μέχρι Παρασκευή αν υπάρχει επίσης κάποιο λινκ με στούντιο να δω τι παίζει θα ήταν καλοδεχούμενο !!
Πειραια δεν νομιζω να εχει κατι αξιολογο..
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 1.196
Έχει ένα μασάζ στον Πειραιά, το Princess. Πέρνα μια βόλτα, μια φορά που πήγα πριν κανένα δίμηνο δεν ήταν κακό.Παίδες καλησπέρα από το πανέμορφο Πειραιά μιας και είμαι από Θεσσαλονίκη και βρίσκομαι εδώ για επαγγελματικούς λόγους υπάρχει κάποια επιλογή για στούντιο η οτιδήποτε άλλο σχετικά κοντινό στο Πειραιά ;; Θα είμαι εδώ μέχρι Παρασκευή αν υπάρχει επίσης κάποιο λινκ με στούντιο να δω τι παίζει θα ήταν καλοδεχούμενο !!
Πήγαινε Σαμπρίνα Βριλησσου 60 στο κάτω αλλά είναι εκεί μέχρι τις 10!Στο Πολυγώνο είναι κοντά στα δικαστήρ
Ευχαριστώ φιλτατε, ίσως να το δοκιμάσω είδα έχει κ άλλα δύο τρία εκεί κοντά, είναι καλό να υπάρχουν επιλογές.
Φιλτατε, περα απο την λακωνική σου ανάρτηση, είχες απόλυτο δίκιο, η Σαμπρίνα είναι πολύ καλή περίπτωση. Σώμα κ πρόσωπο κορυφαια και φυσική 100%. Η γκόμενα γουστάρει να την γαμανε από τον κωλο. Και τέλεια στην πίπα.. εάν έχεις ανακαλύψει και κανένα άλλο αστεράκι ενημέρωσε. Από εμενα like
και είμαι από Θεσσαλονίκη
Υποκλινομαστε. θα σε κερασουμε και πουτανες αφού είσαι από Θεσσαλονίκη.
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.730
- Πόντοι
- 3.246
Η ταλιανα κανει καριερα ως εσκορτ πλεον χαχα
horhitto4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 955
- Πόντοι
- 361
Έχω φράγκα αδερφέ αν έχεις θέμα κερνάω εσένα εγώ πάντως απλά βάζεις αμάξι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K