Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Αγορίνα μου αυτες δεν έχουν φίλους! Άντε να έχουν φίλους με οφέλη, από κει και πέρα κοιτάνε ποιος μπορεί να τους δώσει τη ζωή που θέλουν μέχρι να τον ξεζουμίσουν :woldman:
Σωστός.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Αγορίνα μου αυτες δεν έχουν φίλους! Άντε να έχουν φίλους με οφέλη, από κει και πέρα κοιτάνε ποιος μπορεί να τους δώσει τη ζωή που θέλουν μέχρι να τον ξεζουμίσουν :woldman:
Donald Trump Applause GIF by PBS NewsHour

Noizy

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
260
Πόντοι
0
Αύριο απόγευμα στο Ηλία Ηλιού επιστρέφει η ανφισα ένα από τα αγαπημένα μου μιλφ με σούπερ υπηρεσίες. Θα την τιμήσω οπωσδήποτε.

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Like
485
Πόντοι
21
Πέρασα μια βόλτα από το βουνό και το μόνο καλό εκεί πέρα είναι η Σαμπρίνα!Μουναρα μιλφαρα και μαυρισμένη αρκετά και αυτό την κάνει πιο Καυλα…

Messier31

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2024
Like
5
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην κοινότητα. Μόλις ήρθα Αθήνα, μετά από καιρο.. Μπορεί κάποιος να προτείνει ένα studio k ένα μασάζ να επισκεφτώ το ΣΚ?

Αυτό που θέλω είναι να είναι καθαρό μέρος (κ το μέλος) να είναι baby lamp όπως λένε κ στο χωριό μου (δηλ μέσο όρο ηλικίας να μην υπερβαίνει τα 30), και οι κοπέλες να έχουν φυσικό σώμα κ μαλλιά χωρίς προσθετικές. Όλες οι υπηρεσίες που εμπεριέχουν κωλο καλοδεχούμενες

Δεν έχω πρόβλημα σε περιοχή

Ευχαριστώ προκαταβολικά σε όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.113
Πόντοι
371
Καλησπέρα στην κοινότητα. Μόλις ήρθα Αθήνα, μετά από καιρο.. Μπορεί κάποιος να προτείνει ένα studio k ένα μασάζ να επισκεφτώ το ΣΚ?

Αυτό που θέλω είναι να είναι καθαρό μέρος (κ το μέλος) να είναι baby lamp όπως λένε κ στο χωριό μου (δηλ μέσο όρο ηλικίας να μην υπερβαίνει τα 30), και οι κοπέλες να έχουν φυσικό σώμα κ μαλλιά χωρίς προσθετικές. Όλες οι υπηρεσίες που εμπεριέχουν κωλο καλοδεχούμενες

Καλημέρα συναναγνώστη!
Θα σου προτείνω και θα σου έλεγα τρέχα γρήγορα στην Kataleya,μουνάρα από της λίγες στο χώρο, υπηρεσίες τέλειες,με ένα καλό εξτραδακι γίνεται η απόλυτη καύλα, βόμβα έτοιμη να εκραγεί.Την έχω πάρει δεκάδες φορές και συνεχίζω.......
Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο studio Λεωφόρος Βουλιαγμένης 218,θα είναι εκεί μέχρι της 20:00.
Ελπίζω να βοήθησα!!

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Like
485
Πόντοι
21

Πήγαινε Σαμπρίνα Βριλησσου 60 στο κάτω αλλά είναι εκεί μέχρι τις 10!Στο Πολυγώνο είναι κοντά στα δικαστήρια

Messier31

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2024
Like
5
Πόντοι
0
Καλημέρα συναναγνώστη!
Θα σου προτείνω και θα σου έλεγα τρέχα γρήγορα στην Kataleya,μουνάρα από της λίγες στο χώρο, υπηρεσίες τέλειες,με ένα καλό εξτραδακι γίνεται η απόλυτη καύλα, βόμβα έτοιμη να εκραγεί.Την έχω πάρει δεκάδες φορές και συνεχίζω.......
Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο studio Λεωφόρος Βουλιαγμένης 218,θα είναι εκεί μέχρι της 20:00.
Ελπίζω να βοήθησα!!
Ευχαριστώ 'frank' καπου πήρε το μάτι μου (τι σου είναι το άτιμο το ιντερνέτ :) ότι έκανε σιλικόνη, το οποίο με χαλάει (κ δεν το καταλαβαίνω ...)

Messier31

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2024
Like
5
Πόντοι
0
Πήγαινε Σαμπρίνα Βριλησσου 60 στο κάτω αλλά είναι εκεί μέχρι τις 10!Στο Πολυγώνο είναι κοντά στα δικαστήρια
Ευχαριστώ φιλτατε, ίσως να το δοκιμάσω είδα έχει κ άλλα δύο τρία εκεί κοντά, είναι καλό να υπάρχουν επιλογές.

Messier31

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2024
Like
5
Πόντοι
0
Καμία λατίνα έχει κάποιος να προτείνει?

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Μάγκες Ντανιέλα από Πειραιώς, Θησέως κλπ έχει δει κανείς από κοντά; Καύλα φαίνεται από τις φωτό.

Messier31

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2024
Like
5
Πόντοι
0
Τελικά κατέληξα στη Μέδουσα..

Γενικά ικανοποιημένος.

Βασικά το μέρος είναι από τα καλύτερα που έχω πάει κ από τα πια καθαρά.

Το ενδιαφέρον είναι ότι στο δωμάτιο που κατέληξα είχε ένα κρεβάτι μασάζ... Κ ένα δερμάτινο μεν ημιδιπλο δε..

Αλλά η κοπέλα που πήρα ήταν φωτιά κ λαύρα: λατίνα από μποκοτά, κουκλάρα, με φυσική ομορφιά κ βελούδινο λευκό δερμα (παράδοξο για λατίνα αλλά το προτιμώ από fake lines.

Στα του ψητού: πίπα deep throat, no hand k γλείψιμο σε όρχεις.

Δεν έδωσε κωλο αλλά κατά τα άλλα ότι ήθελα έκανα.

Για 100 αμόλυβδη εγινε σούπερ καύση, τόσο πολύ που παραδόξως έκανα σκέψη να ξαναπάω.

Διευκρίνιση: η πισίνα ήταν άδεια, μου είπαν θέλει τηλέφωνο δύο ώρες πριν κ κατ οπιν συνεννόησης..

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Παίδες καλησπέρα από το πανέμορφο Πειραιά μιας και είμαι από Θεσσαλονίκη και βρίσκομαι εδώ για επαγγελματικούς λόγους υπάρχει κάποια επιλογή για στούντιο η οτιδήποτε άλλο σχετικά κοντινό στο Πειραιά ;; Θα είμαι εδώ μέχρι Παρασκευή αν υπάρχει επίσης κάποιο λινκ με στούντιο να δω τι παίζει θα ήταν καλοδεχούμενο !!

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Παίδες καλησπέρα από το πανέμορφο Πειραιά μιας και είμαι από Θεσσαλονίκη και βρίσκομαι εδώ για επαγγελματικούς λόγους υπάρχει κάποια επιλογή για στούντιο η οτιδήποτε άλλο σχετικά κοντινό στο Πειραιά ;; Θα είμαι εδώ μέχρι Παρασκευή αν υπάρχει επίσης κάποιο λινκ με στούντιο να δω τι παίζει θα ήταν καλοδεχούμενο !!
Στουντιο τα βλεπεις απο εδω φιλε μου..

Πειραια δεν νομιζω να εχει κατι αξιολογο..

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.451
Πόντοι
1.196
Έχει ένα μασάζ στον Πειραιά, το Princess. Πέρνα μια βόλτα, μια φορά που πήγα πριν κανένα δίμηνο δεν ήταν κακό.

fabialexk

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Μία Βλάντα στο deluxe αξίζει; Εμφανισιακά μου κάνει κάτι αλλά δεν μπορώ να βρω καμία κριτική

Messier31

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2024
Like
5
Πόντοι
0
Πήγαινε Σαμπρίνα Βριλησσου 60 στο κάτω αλλά είναι εκεί μέχρι τις 10!Στο Πολυγώνο είναι κοντά στα δικαστήρ
Ευχαριστώ φιλτατε, ίσως να το δοκιμάσω είδα έχει κ άλλα δύο τρία εκεί κοντά, είναι καλό να υπάρχουν επιλογές.

Φιλτατε, περα απο την λακωνική σου ανάρτηση, είχες απόλυτο δίκιο, η Σαμπρίνα είναι πολύ καλή περίπτωση. Σώμα κ πρόσωπο κορυφαια και φυσική 100%. Η γκόμενα γουστάρει να την γαμανε από τον κωλο. Και τέλεια στην πίπα.. εάν έχεις ανακαλύψει και κανένα άλλο αστεράκι ενημέρωσε. Από εμενα like

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
:kneel:
Υποκλινομαστε. θα σε κερασουμε και πουτανες αφού είσαι από Θεσσαλονίκη.

:kneel:
Υποκλινομαστε. θα σε κερασουμε και πουτανες αφού είσαι από Θεσσαλονίκη.
Έχω φράγκα αδερφέ αν έχεις θέμα κερνάω εσένα εγώ πάντως απλά βάζεις αμάξι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom