ανάλογα οι προτιμήσεις σου, δες τις ρεαλιστικές φώτο και διάλεξε αφού πρώτα δεις τις κριτικές για την κοπέλα που επέλεξεςΓειά σας θα είμαι Αθήνα Σάββατο έχετε να προτείνετε κανένα καλό στούντιο με ωραία κορίτσια?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
https://*******/en/StudioWorker/12341-Natalie
νέο πρόσωπο στο Κασ.3 ισόγειο για αύριο Κυριακή.
Έχω την αμυδρή υποψία ότι είναι η ίδια που δούλευε παλιότερα στην παπατζοαλυσίδα - πριν την αθρόα εισαγωγή λατίνων το καλοκαίρι του 2022 - επίσης δηλωμένη γερμανίδα και με το ίδιο όνομα. Και μετά εμφανιζόταν ως Νάντια ανεξάρτητη. Έχω δίκιο;
Έχω την αμυδρή υποψία ότι είναι η ίδια που δούλευε παλιότερα στην παπατζοαλυσίδα - πριν την αθρόα εισαγωγή λατίνων το καλοκαίρι του 2022 - επίσης δηλωμένη γερμανίδα και με το ίδιο όνομα. Και μετά εμφανιζόταν ως Νάντια ανεξάρτητη. Έχω δίκιο;
daddycool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.794
- Πόντοι
- 1.196
Κριτική "κομμένη" για αδιευκρίνιστο λογο:
Κατ' αρχην να επισημανω ότι δεν συχνάζω σε studios. Βρίσκω τις τιμές εξωφρενικές για αυτό που προσφέρουν (€50 για ένα χώσιμο και πίπα με;) ενώ το "προϊον" είναι συνήθως μπαμπάτσικες κυταριδοκώλες - πολύ μακρυά από τα γούστα μου. Προτιμώ να δίνω 150 για να εχω την παρέα μιας έσκορτ για μια ώρα ή, έστω, αν αυτό δεν είναι εφικτό, να δίνω ένα στα όρθια με ενα εικοσάρι. Δεν ξέρω όμως γιατί, χθες έκανα μια γύρα σε μερικά studios χωρίς να εντοπίσω τίποτα ενδιαφέρον μέχρι που βρέθηκα στο 82 της Ηλιού. 'Τελευταίο και πάω γραφείο' είπα με το νού μου. Εκεί μπήκα όμως στην Αλίσα - και δεν το μετάνοιωσα.
Η Αλίσα είναι μελαχρινή, κατά δήλωση της Ουκρανή, με σφικτό νεανικό σώμα, μικρό στήθος και στενόοο μουνάκι. Το πρόσωπο είναι από αποδεκτό έως όμορφο: πολύ μικρό στόμα, ανατολικοευρωπαικά ζυγωματικά, ίσια μύτη που εμένα είναι το καλύτερο μου. Μιλάει άπταιστα Ελληνικά.
Στην αρχή αντέδρασε αρνητικά στα κοπλιμέντα μου, ξέρετε, το στυλ αυτά μας τα είπαν κι άλλοι, κάτι που με έκανε να ανησυχήσω, αλλά γρήγορα χαλάρωσε και με άφησε να λέω ότι θέλω. Με όρους studio με περιποιήθηκε: φιλάκια, χαδάκια και μια πίπα όπως μου αρέσει: ούτε δόντια, ούτε αερόπιπα. Ούτε χλάτσα - χλούτσα, απλά και όμορφα, βαζοντας τόση πίεση με τα χείλη όση χρειάζεται για να κυκλοφορήσει το αίμα - ένα γλυκό μασάζ εκεί κατω. Από τα δίδυμα δεν πέρασε, αλλά δεν με χαλασε. Ακολούθησε στις στάσεις που διάλεγα και δεν ήταν κομοδίνο. Κάτσαμε κανα τέταρτο και δεν βιάστηκε να φύγει. Αν έκανε ξενοδοχείο θα την έπαιρνα με το 150αρι, αλλά μου είπε ότι δεν δουλεύει Αθήνα. Η τσα2 βέβαια μου συνέστησε να κοιτάω το πρόγραμμα: "Σε καμιά 'βδομάδα θα είναι πίσω".
Τώρα, επειδή μερικοί θα στραβώσετε με τα 9αρια, να επισημάνω ότι όλα κρίνονται στο πλαίσιο τους: Αν ήταν εσκορτ μπορεί να έβαζα χαμηλότερη βαθμολογία στη συμμετοχή, αλλά είναι studio, και παίρνει 9 για studio, κοκ. Θα την ξανάβλεπα.
Κατ' αρχην να επισημανω ότι δεν συχνάζω σε studios. Βρίσκω τις τιμές εξωφρενικές για αυτό που προσφέρουν (€50 για ένα χώσιμο και πίπα με;) ενώ το "προϊον" είναι συνήθως μπαμπάτσικες κυταριδοκώλες - πολύ μακρυά από τα γούστα μου. Προτιμώ να δίνω 150 για να εχω την παρέα μιας έσκορτ για μια ώρα ή, έστω, αν αυτό δεν είναι εφικτό, να δίνω ένα στα όρθια με ενα εικοσάρι. Δεν ξέρω όμως γιατί, χθες έκανα μια γύρα σε μερικά studios χωρίς να εντοπίσω τίποτα ενδιαφέρον μέχρι που βρέθηκα στο 82 της Ηλιού. 'Τελευταίο και πάω γραφείο' είπα με το νού μου. Εκεί μπήκα όμως στην Αλίσα - και δεν το μετάνοιωσα.
Η Αλίσα είναι μελαχρινή, κατά δήλωση της Ουκρανή, με σφικτό νεανικό σώμα, μικρό στήθος και στενόοο μουνάκι. Το πρόσωπο είναι από αποδεκτό έως όμορφο: πολύ μικρό στόμα, ανατολικοευρωπαικά ζυγωματικά, ίσια μύτη που εμένα είναι το καλύτερο μου. Μιλάει άπταιστα Ελληνικά.
Στην αρχή αντέδρασε αρνητικά στα κοπλιμέντα μου, ξέρετε, το στυλ αυτά μας τα είπαν κι άλλοι, κάτι που με έκανε να ανησυχήσω, αλλά γρήγορα χαλάρωσε και με άφησε να λέω ότι θέλω. Με όρους studio με περιποιήθηκε: φιλάκια, χαδάκια και μια πίπα όπως μου αρέσει: ούτε δόντια, ούτε αερόπιπα. Ούτε χλάτσα - χλούτσα, απλά και όμορφα, βαζοντας τόση πίεση με τα χείλη όση χρειάζεται για να κυκλοφορήσει το αίμα - ένα γλυκό μασάζ εκεί κατω. Από τα δίδυμα δεν πέρασε, αλλά δεν με χαλασε. Ακολούθησε στις στάσεις που διάλεγα και δεν ήταν κομοδίνο. Κάτσαμε κανα τέταρτο και δεν βιάστηκε να φύγει. Αν έκανε ξενοδοχείο θα την έπαιρνα με το 150αρι, αλλά μου είπε ότι δεν δουλεύει Αθήνα. Η τσα2 βέβαια μου συνέστησε να κοιτάω το πρόγραμμα: "Σε καμιά 'βδομάδα θα είναι πίσω".
Τώρα, επειδή μερικοί θα στραβώσετε με τα 9αρια, να επισημάνω ότι όλα κρίνονται στο πλαίσιο τους: Αν ήταν εσκορτ μπορεί να έβαζα χαμηλότερη βαθμολογία στη συμμετοχή, αλλά είναι studio, και παίρνει 9 για studio, κοκ. Θα την ξανάβλεπα.
Tsoupakampras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.332
- Πόντοι
- 481
Ναι αυτή είναι, εγώ την είχα πάρει στο Λ. Αθηνών 373 και μου είχε παρουσιαστει από Αρμενία... Κατά τα λοιπά καλό καυλακι σκίνι και άνετη στο δωμάτιο..https://*******/en/StudioWorker/12341-Natalie
Δοκιμάστηκε μόλις. Πολύ ωραίο καλλίγραμμο κορμί θα μπορούσε να είναι στριπερ σε αλκα ή κινκυ με 2.5αρι βυζι στενή μεσουλα κ σφιχτό μικρό κωλαρακι. Στο πρόγραμμα μια υποτονική πιπα χωρίς περασμα γύρω περιοχής εναλλαγη στάσεων αδιαμαρτύρητα πρέπει να περάσαμε το 15λέπτο.κωλοτρυπιδα δουλεμένη το δάχτυλο έμπαινε άνετα το δίνει κιόλας στα 100. Σε πρόταση να της έδινα έξτρα 50 αρνήθηκεΤο νεο μωρακι απο κηφισου 30 με ονομα Λουση το εχει παρει κανενας?αξιζει?
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
ΕνδιαφέρονΔοκιμάστηκε μόλις. Πολύ ωραίο καλλίγραμμο κορμί θα μπορούσε να είναι στριπερ σε αλκα ή κινκυ με 2.5αρι βυζι στενή μεσουλα κ σφιχτό μικρό κωλαρακι. Στο πρόγραμμα μια υποτονική πιπα χωρίς περασμα γύρω περιοχής εναλλαγη στάσεων αδιαμαρτύρητα πρέπει να περάσαμε το 15λέπτο.κωλοτρυπιδα δουλεμένη το δάχτυλο έμπαινε άνετα το δίνει κιόλας στα 100. Σε πρόταση να της έδινα έξτρα 50 αρνήθηκε
Μόλις είδα τις φωτογραφίες της όντως αρκετά ενδιαφέρονΕνδιαφέρον
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.741
- Πόντοι
- 3.246
+100 εξτρα το κωλαρακι? ΠολλαΔοκιμάστηκε μόλις. Πολύ ωραίο καλλίγραμμο κορμί θα μπορούσε να είναι στριπερ σε αλκα ή κινκυ με 2.5αρι βυζι στενή μεσουλα κ σφιχτό μικρό κωλαρακι. Στο πρόγραμμα μια υποτονική πιπα χωρίς περασμα γύρω περιοχής εναλλαγη στάσεων αδιαμαρτύρητα πρέπει να περάσαμε το 15λέπτο.κωλοτρυπιδα δουλεμένη το δάχτυλο έμπαινε άνετα το δίνει κιόλας στα 100. Σε πρόταση να της έδινα έξτρα 50 αρνήθηκε
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.452
- Πόντοι
- 27.261
να την ειδοποιήσουμε λες ?+100 εξτρα το κωλαρακι? Πολλα
Nai πρωην ναντια απο παπατζοαλυσιδαΝαι αυτή είναι, εγώ την είχα πάρει στο Λ. Αθηνών 373 και μου είχε παρουσιαστει από Αρμενία... Κατά τα λοιπά καλό καυλακι σκίνι και άνετη στο δωμάτιο..
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.741
- Πόντοι
- 3.246
Καλα ειδικα αν μπαινουν τρενα σιγουρα θα την ειδοποιήσουμενα την ειδοποιήσουμε λες ?
100 όχι συν 100+100 εξτρα το κωλαρακι? Πολλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλλά δεν ήθελε στην μέση του προγράμματος να συνεχίσουμε με συν 50100 όχι συν 100
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.741
- Πόντοι
- 3.246
Α οκ τοτε στα 50 κανονικη τιμη, γιατι ετσι οπως το γραψες νομισα οτι ηθελε +100100 όχι συν 100
Αλλά δεν ήθελε στην μέση του προγράμματος να συνεχίσουμε με συν 50
Οπως καποιες χρυσοκωλες απ τα γραφεια
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.940
- Πόντοι
- 6.946
Τόσο πήγε η ταρίφα τώρα στα γραφεία, +100, καθιερώθηκε; Με +50 ή και λίγοτερα σε μερικά γραφεία(+30), γινόταν η δουλειά.Α οκ τοτε στα 50 κανονικη τιμη, γιατι ετσι οπως το γραψες νομισα οτι ηθελε +100
Οπως καποιες χρυσοκωλες απ τα γραφεια
Ξέρω, ο πόλεμος στην Ουκρανία, οι Χούθι, ανάδρομος Ερμής, ανέβηκαν οι τιμές.
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.741
- Πόντοι
- 3.246
Στα γραφεια οτι τιμη θελουν βαζουν για το πρωκτικο γιατι τα εξτρα τα παιρνει η κοπελα οποτε βαζει οτι τιμη της κατεβει, απο 50 εως 100Τόσο πήγε η ταρίφα τώρα στα γραφεία, +100, καθιερώθηκε; Με +50 ή και λίγοτερα σε μερικά γραφεία(+30), γινόταν η δουλειά.
Ξέρω, ο πόλεμος στην Ουκρανία, οι Χούθι, ανάδρομος Ερμής, ανέβηκαν οι τιμές.
Η ντασα πχ τον δινει 100ε τον κωλο μαλλον χεζει τριανταφυλλα
Η τιμή είναι παράγοντας να κόψει τους περισσότερους πελάτες να κονομησει περισσότερα από λιγότερους κ να σώσει τη σουφρα από το ξεχείλωμαΣτα γραφεια οτι τιμη θελουν βαζουν για το πρωκτικο γιατι τα εξτρα τα παιρνει η κοπελα οποτε βαζει οτι τιμη της κατεβει, απο 50 εως 100
Η ντασα πχ τον δινει 100ε τον κωλο μαλλον χεζει τριανταφυλλα
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.940
- Πόντοι
- 6.946
Ίσως θέλει να ελέγξει η κοπέλα και να βεβαιωθεί ότι θα είναι λιγάκι καθαρή, ποιός ξέρει; Μπορεί και να κάνω λάθος.100 όχι συν 100
Αλλά δεν ήθελε στην μέση του προγράμματος να συνεχίσουμε με συν 50
Γενικώς στα στούντιο, ότι πρόγραμμα πάρεις στην αρχή, αυτό είναι, τουλάχιστον από την δική μου εμπειρία, δεν το αλλάζουν μετά στο δωμάτιο. Πόσες φορές έχω ζητήσει εκ των υστέρων 69 και μου αρνήθηκαν; Ίσως ήταν και θέμα καθαριότητας για το 69, προετοιμασίας, δεν έχω ιδέα.
Μάλλον έτσι είναιΗ τιμή είναι παράγοντας να κόψει τους περισσότερους πελάτες να κονομησει περισσότερα από λιγότερους κ να σώσει τη σουφρα από το ξεχείλωμα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K