clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.585
- Πόντοι
- 5.946
γουστάρεις Bella Silvio?Bella με τατουάζ
γουστάρεις Bella Silvio?Bella με τατουάζ
...και πάλι ποτέ δεν είσαι σίγουρος.Συμβουλη μου σε στουντιο θα πηγαινεις μονο αν ξερεις οτι η κοπελα που ειναι στη βαρδια παρεχει καλες υπηρεσιες, ρωτωντας και διαβαζοντας..μονον ετσι..οχι τυφλα! Γιατι ειναι αρκετα χρηματα και πρεπει να πιασουν τοπο.
2 φορες που εχω παει ηταν τελεια οποτε ναιγουστάρεις Bella Silvio?
Εγώ 3ις φορές που την έχω σοδομισει μια χαρά πέρασα με την μιλφαρα , τώρα αν προχθές ήταν κατσουφιασμενη ή ειδε τον pilo και σκιαχτηκε δεν ξέρω ρε μαν , μπορεί να μην πέρασε καλά στα κούλουμα , μπορει να της σκιστηκε το καλσον .... μην κρίνετε από ένα σαλόνιΓνώμη για μπελλα από κροκεων 6 ;
Ρε Φακ γιου! Το σαλοναρισμα ειναι το 50% του πως θα περάσεις μέσαΕγώ 3ις φορές που την έχω σοδομισει μια χαρά πέρασα με την μιλφαρα , τώρα αν προχθές ήταν κατσουφιασμενη ή ειδε τον pilo και σκιαχτηκε δεν ξέρω ρε μαν , μπορεί να μην πέρασε καλά στα κούλουμα , μπορει να της σκιστηκε το καλσον .... μην κρίνετε από ένα σαλόνι
εμε πάντως μια χαρά καυλα μου βγάζει μέσα στο δωμάτιο , δοκιμάζεται και βλέπετε αν υπάρχει χημεία , μπορεί και να ήταν ντεφορμε εκείνο το απόγευμα μην κραζετε από ένα σαλοναρισμα , ,That's the story
Ρε γαμηκο I know για το σαλοναρισμα , μην μου γράφεις τα αυτονόητα , μπορεί να ήταν λίγο κατσουφιασμενη και να είχε ξενύχτησει , anyway δεν τρεχει εγώ πάντως έχω περάσει καλά και δίνει και φουλ γλωσσοφιλα η μιλφαρα , πάμε γι άλλη τώρα pilo , προχωράμε !!!Ρε Φακ γιου! Το σαλοναρισμα ειναι το 50% του πως θα περάσεις μέσα
Τώρα δουλεύει κανονικάΡε παιδιά τι έγινε;
Έπεσε το διπλανό σάιτ ερ. Πορτ.;
Άιντε τώρα να τσεκαρουμε βάρδιες...
Σε τραβελι θα τον στειλεις ρε φιλε;;Χριστίνα από Κηφισού.
Αυτές κάνουν τα καλύτερα στοματικά!!!!!Σε τραβελι θα τον στειλεις ρε φιλε;;
Οπα φιλε το χριστινακι εχει καλο service και διαθεση για γαμησι , το μονο θεμα ειναι οτι πρεπει να παει να γυμναστει λιγο γιατι ειδα μια χαλαρωση στο σωμα τηςΣε τραβελι θα τον στειλεις ρε φιλε;;
Κι εγω βαρδιες πμηκα να δω και δε μπορουσα...ετσι δεν εκανα τιποταΡε παιδιά τι έγινε;
Έπεσε το διπλανό σάιτ ερ. Πορτ.;
Άιντε τώρα να τσεκαρουμε βάρδιες...
Καλεε...γυναικα ειναι αυτη φυσιολογικηΟπα φιλε το χριστινακι εχει καλο service και διαθεση για γαμησι , το μονο θεμα ειναι οτι πρεπει να παει να γυμναστει λιγο γιατι ειδα μια χαλαρωση στο σωμα της
Αλινακι και Χριστινακι είναι πολύ τίμιες στη δουλειά τους.Οπα φιλε το χριστινακι εχει καλο service και διαθεση για γαμησι , το μονο θεμα ειναι οτι πρεπει να παει να γυμναστει λιγο γιατι ειδα μια χαλαρωση στο σωμα της
τελικά έκαναν face lift στο σάιτ, γι αυτό η όλη αναμπουμπούλα. Πάω δε να μπω με το ίδιο όνομα χρήστη και password και μου βγάζει λάθος password. Κουκουρούκου.Κι εγω βαρδιες πμηκα να δω και δε μπορουσα...ετσι δεν εκανα τιποτα
Σε ποιο μαγαζι ειναι αυτη?2 φορες που εχω παει ηταν τελεια οποτε ναι
Νομίζω λένε για Σ232Σε ποιο μαγαζι ειναι αυτη?