Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σε ποιο μαγαζι ειναι αυτη?2 φορες που εχω παει ηταν τελεια οποτε ναι![]()
Νομίζω λένε για Σ232Σε ποιο μαγαζι ειναι αυτη?
Αρα και ΛΑ373..ενδιαφερον..Νομίζω λένε για Σ232
bella studio syggrou 232Σε ποιο μαγαζι ειναι αυτη?
Ειδα στις βαρδιες πως δουλευει μια bella πρωι στο ισμηνης 2..πιθανον να ειναι αλλη..bella studio syggrou 232
bella με τΕιδα στις βαρδιες πως δουλευει μια bella πρωι στο ισμηνης 2..πιθανον να ειναι αλλη..
νομιζω ειναι σημερα συγγρου 232Ειδα στις βαρδιες πως δουλευει μια bella πρωι στο ισμηνης 2..πιθανον να ειναι αλλη..
Παμε γι αλλα μιστερ μου!Περασμα απο κηφισου πηρα lucy , με +50 αναλ μια και το προσφερει ειπα να δοκιμασω γιατι σπανια βλεπεις αναλ σε στουντιο
Λοιπον φατσα γαριδα καλα κανει και την κρυβει, βυζι μικρο στητο , πετιτ σωματοτυπος , αναλ σε συγκεκριμενες στασεις που επιλεγει αυτη αλλα το νου σας γιατι μετα απο λιγο που την επαιρνα απο πισω μου σκασε και μια μποχα ,
Δεν ειδα να χει και πολυ διαθεση θα μπορουσε και καλυτερα
Καλα εννοείται αυτο , Απο στουντιο μονο στο αριστοτελους 6 μεΠαμε γι αλλα μιστερ μου!![]()
Πληρώνεις 50 γιουρος και επιλέγει αυτή την στάση, τέλεια..(σαν κάποια μασατζου).Περασμα απο κηφισου πηρα lucy , με +50 αναλ μια και το προσφερει ειπα να δοκιμασω γιατι σπανια βλεπεις αναλ σε στουντιο
Λοιπον φατσα γαριδα καλα κανει και την κρυβει, βυζι μικρο στητο , πετιτ σωματοτυπος , αναλ σε συγκεκριμενες στασεις που επιλεγει αυτη αλλα το νου σας γιατι μετα απο λιγο που την επαιρνα απο πισω μου σκασε και μια μποχα ,
Δεν ειδα να χει και πολυ διαθεση θα μπορουσε και καλυτερα
Φοβαται μη της ξεσκισουν την κωλοτρυπιδαΠληρώνεις 50 γιουρος και επιλέγει αυτή την στάση, τέλεια..(σαν κάποια μασατζου).
Κωλομυρωδια δηλαδης.