Επισκέπτης
Εχεις υψηλή αίσθηση χιούμορ και δεν την καταλάβαμε!ε δεν ξεχωριζετε οταν κανω πλακα?????
Εχεις υψηλή αίσθηση χιούμορ και δεν την καταλάβαμε!ε δεν ξεχωριζετε οταν κανω πλακα?????
εγω ομως καταλαβαινω πολα διαβαζοντας τις κριτικες σου....Εχεις υψηλή αίσθηση χιούμορ και δεν την καταλάβαμε!
Αν και δεν μου αρεσει να σπαμαρω στην ημερησια ενημερωση ας πω λιγα λογια..{Παράθεση από: jockerx στις σήμερα στις 22:13
Ο Θεός να σε φυλάει από νέο διακονιάρη! }
Κι από παλιά πουτάααααναα Πιάτσα!!! Ημαρτον γαμώ την ταναπού μου μέσα!!! Ελεος!!!
εγω μια μονο διαβασα..αυτη για την Αλινα πριν κατι μηνες...εγω ομως καταλαβαινω πολα διαβαζοντας τις κριτικες σου....
ναι, συμφονω και εγω οτι καποτε ειπα μια μαλακια και εγω αλλα ομως δεν εγω βγαλει ποτε δημοσια ποσο μικρη/μεγαλη την εχει ο καθενας..... οποτε αυτην τη κυρ Λιτσα την θεορω εντελως χαζη και αντιεπαγγελματια....Αν και δεν μου αρεσει να σπαμαρω στην ημερησια ενημερωση ας πω λιγα λογια..
οκ η Νταρια ειπε μια μαλακια σε ενα απο τα πρωτα της ποστ...σε φαση που αν δεν κανω λαθος της την λεγανε ψιλοασχημα...κι εκφραστηκε με αυτο τον τροπο!Δεν της δινω δικιο αλλα ανθρωπος ειναι και ξεσπασε εκεινη την στιγμη!Θεωρω μαλακια να την κυνηγαει αυτο το ποστ καθε φορα που γραφει κατι!Το ειπε παλιοτερα παπαλα!
Υ.Γ Δεν εχω παει ποτε με την Νταρια απλα την εχω δει
Στην περιοχή που λες έχει τα εξής:Γεια σας παιδιά. Μήπως ξερετε τίποτα καλό στην περιοχή του Γκαζιού για μετά το ποτό?
Στην περιοχή που λες έχει τα εξής:
Ιάκχου 7Α
Μ.Αλεξάνδρου 133
Κωνσταντινουπόλεως 94
Κασσάνδρας 3 (πάνω και κάτω)
Κασσάνδρας 4
φυσικά έχει και άλλα... αλλά αυτά νομίζω είναι τα μαζεμένα...και χαριζουν μια καλή ποικιλία!
παιδακι μου δεν χρειαζουνται ολ'αυτα!!! ο πελατης παντα εχει δικαιο και τερμα.
τίποτα άλλο θες ρε φίλε? πάρε τα πόδια σου και πήγαινε δες! εξάλλου τι καλύτερο από το να βλέπει το μάτι?Μήπως ξερουμε και τι παίζει στο καθένα?
Mηπως θελεις να σου καλεσουμε και ραδιοταξι να σε παρει μολις τελειωσεις το ποτο σου?Μήπως ξερουμε και τι παίζει στο καθένα?
Στην περιοχή που λες έχει τα εξής:
Ιάκχου 7Α
Μ.Αλεξάνδρου 133
Κωνσταντινουπόλεως 94
Κασσάνδρας 3 (πάνω και κάτω)
Κασσάνδρας 4
φυσικά έχει και άλλα... αλλά αυτά νομίζω είναι τα μαζεμένα...και χαριζουν μια καλή ποικιλία!
καλά μια ερωτηση εκανα μη βαραταε!Mηπως θελεις να σου καλεσουμε και ραδιοταξι να σε παρει μολις τελειωσεις το ποτο σου?
Πλακα κανω φιλε, απλα αμα δεν ξερεις τα μαγαζια τι να σου πουμε τωρα!!!Δεν νομιζω να ξερεις και τις κοπελες!!!
Κοιτα στα προγραμματα των μαγαζιων ου εχουν και φωτο!!!
Η Καρολάιν αυτή πρέπει να είναι η Πολωνή που βολτάρει κατά καιρούς και στην Βριλησσού! ;) ;) ;) ;)η καρολαιν στο ιακχου 7α ειναι η γνωστη ουγγαρεζα καρολαιν απο το ιπποκρατους 144??
Στο εχουμε πει 100 φορες!!!η καρολαιν στο ιακχου 7α ειναι η γνωστη ουγγαρεζα καρολαιν απο το ιπποκρατους 144??
Στο εχουμε πει 100 φορες!!!
[size=50pt]ΟΧΙ[/size]