Πριν καιρόστο 100ρικο σε φόλιασε? απαπα... τι δεν έπαιξαν γλωσσόφιλα δακτυλοσκοπήσεις και ακα μπούκι?
πότε την πήρες?
Όχι dfk
Oxi owo
Όχι δαχτυλα
Πριν καιρόστο 100ρικο σε φόλιασε? απαπα... τι δεν έπαιξαν γλωσσόφιλα δακτυλοσκοπήσεις και ακα μπούκι?
πότε την πήρες?
στο 100ρικο... την κατάρα μου, να της σαπίσει η σιλικόνη στα βυζιά...Πριν καιρό
Όχι dfk
Oxi owo
Όχι δαχτυλα
Αυτή εχασεστο 100ρικο... την κατάρα μου, να της σαπίσει η σιλικόνη στα βυζιά...
Όχι φίλε… εμείς χάνουμε που τα σκάμε στις φόλες…Αυτή εχασε
Οπα ρε , στο σαλονι ειχε ανακοινωθει ακα πιπα και δεν τηρηθηκε η το ξερες απο πριν?Πριν καιρό
Όχι dfk
Oxi owo
Όχι δαχτυλα
Κι εγώ μια φορά που πήγα μόνος μου ήμουν στο σαλονι αλλα μου είπαν να ξαναπάω σε 30-40 λεπτά. Είχε λέει δύο πελάτες.Ρε είναι αλήθεια αυτό που γράφεται; για την Πωλίνα από Τριγγέτα 3 ; Ο άλλος λέει ότι περίμενε 1 ώρα έξω στο λιοπύρι για να μπει μέσα. Εγώ κάθε φορά που την έχω πάρει είμαι μόνος μου στο στούντιο και σε 5 λεπτά είναι μέσα στο δωμάτιο.
Εγώ στις 4 φορές που δοκίμασα να τη δω, τη πρώτη "αισθάντηκε αντιατεσία ντο κοπέλα" ενώ στο σαλόνι περίμενε και άλλος επίδοξος γαμιάς, τη δεύτερη ήταν άδειο το σαλόνι και την έγραψα εγώ, γιατί άλλαξα γνώμη, τη τρίτη "ντο κοπέλα ντεν είχε έρτει αγκόμα" (22:00) και τη τελευταία "είχε φουλ πρόγραμμα".Κι εγώ μια φορά που πήγα μόνος μου ήμουν στο σαλονι αλλα μου είπαν να ξαναπάω σε 30-40 λεπτά. Είχε λέει δύο πελάτες.
Η δικαιολογία << Ντο κοπέλα αισθάντηκε αντιατεσία >> είναι η αγαπημένη μου χαχαχα σαν να ακούω την τσατσά να το λέειΕγώ στις 4 φορές που δοκίμασα να τη δω, τη πρώτη "αισθάντηκε αντιατεσία ντο κοπέλα" ενώ στο σαλόνι περίμενε και άλλος επίδοξος γαμιάς, τη δεύτερη ήταν άδειο το σαλόνι και την έγραψα εγώ, γιατί άλλαξα γνώμη, τη τρίτη "ντο κοπέλα ντεν είχε έρτει αγκόμα" (22:00) και τη τελευταία "είχε φουλ πρόγραμμα".
Εγώ πιστεύω ότι με είδε λίγο ντερέκι, κατάλαβε ότι "νταφάη μπουτσο χοντρό" και στράβωσε. Ή αυτό ή με πήρε για τσομπά. Αν και νομίζω ότι αυτοί είναι οι μόνοι που έχουν άδεια. Ο άλλος που περίμενε στο σαλόνι, πέρασε κανονικά πάντως. Εγκεί ντο γκοπέλα ήντανε γκαλά!!! Βρε ουστ!!!!Η δικαιολογία << Ντο κοπέλα αισθάντηκε αντιατεσία >> είναι η αγαπημένη μου χαχαχα σαν να ακούω την τσατσά να το λέει
Για όποιον λόγο και να το κάνει για μένα δεν είναι σωστό , ή είσαι επαγγελματίας ή όχι. Από την στιγμή που δεν της έχεις κάνει κάτι κακό στο παρελθόν δεν δικαιολογείται για εμένα.Εγώ πιστεύω ότι με είδε λίγο ντερέκι, κατάλαβε ότι "νταφάη μπουτσο χοντρό" και στράβωσε. Ή αυτό ή με πήρε για τσομπά. Αν και νομίζω ότι αυτοί είναι οι μόνοι που έχουν άδεια. Ο άλλος που περίμενε στο σαλόνι, πέρασε κανονικά πάντως. Εγκεί ντο γκοπέλα ήντανε γκαλά!!! Βρε ουστ!!!!
Εμείς πιάσαμε αυτό το θέμα γιατί μας ρώτησε ένας φίλος πιο πάνω αν ισχύουν αυτά για την συγκεκριμένη κοπέλα. Φυσικά και πάμε παρακάτω και δεν θα ξανασχοληθούμε απλά ενημερώνουμε και τους υπόλοιπους γιατί κάποιοι αναρωτηθηκαν.Μπαινω οχι συχνα πλεον αλλα διαβαζω οτι η καθε πουτανα φολιασε καποιον η το παιζει δυσκολη η ντιβα η δε ξερω και εγω τι αλλο στο μπουτσο κανει.Μα καλα ρε σεις δεν εχετε αξιοπρεπεια? που τη χασατε? Καθεσται και ασχοληστε με τη καθε πουτανα που εκανε οτι εκανε? Τραβα παρακατω ρε ανθρωπε εχει πολλα στουντιο κατι θα βρεις, πρεπει να κολλαμε με την καθε ακατανομαστη?Ακου εκει με φολιασε και δε με δεχτηκε καν να μπω μεσα κτλ ποια η πουτανα ετσι και μετα ερχοσαστε εδω να την εκδικηθειτε λες και κατι θα γινει. Πας παρακατω δεν ασχολεισε απλα ειναι τα πραγματα. Η αλλη λετε θελει 100 για να περασεις ποιο καλά, ρεεεεεεεε τι ειναι αυτα ρεεεεεεεεε.Αυτα βλεπουνε και αυτα θα μας κανουν.
εννοείται ότι πάμε παρακάτω. Αλλά δεν είναι κακό να ξεμπροστιάζουμε τις ντίβες και τις φόλες.Μπαινω οχι συχνα πλεον αλλα διαβαζω οτι η καθε πουτανα φολιασε καποιον η το παιζει δυσκολη η ντιβα η δε ξερω και εγω τι αλλο στο μπουτσο κανει.Μα καλα ρε σεις δεν εχετε αξιοπρεπεια? που τη χασατε? Καθεσται και ασχοληστε με τη καθε πουτανα που εκανε οτι εκανε? Τραβα παρακατω ρε ανθρωπε εχει πολλα στουντιο κατι θα βρεις, πρεπει να κολλαμε με την καθε ακατανομαστη?Ακου εκει με φολιασε και δε με δεχτηκε καν να μπω μεσα κτλ ποια η πουτανα ετσι και μετα ερχοσαστε εδω να την εκδικηθειτε λες και κατι θα γινει. Πας παρακατω δεν ασχολεισε απλα ειναι τα πραγματα. Η αλλη λετε θελει 100 για να περασεις ποιο καλά, ρεεεεεεεε τι ειναι αυτα ρεεεεεεεεε.Αυτα βλεπουνε και αυτα θα μας κανουν.
Καλα αυτα ειναι η κορυφη του παγοβουνου που να μιλησεις με καμια κοπελα του χωρου να δεις τι θα σου πει καποιοι πεφτουν ακομα πιο κατωΜπαινω οχι συχνα πλεον αλλα διαβαζω οτι η καθε πουτανα φολιασε καποιον η το παιζει δυσκολη η ντιβα η δε ξερω και εγω τι αλλο στο μπουτσο κανει.Μα καλα ρε σεις δεν εχετε αξιοπρεπεια? που τη χασατε? Καθεσται και ασχοληστε με τη καθε πουτανα που εκανε οτι εκανε? Τραβα παρακατω ρε ανθρωπε εχει πολλα στουντιο κατι θα βρεις, πρεπει να κολλαμε με την καθε ακατανομαστη?Ακου εκει με φολιασε και δε με δεχτηκε καν να μπω μεσα κτλ ποια η πουτανα ετσι και μετα ερχοσαστε εδω να την εκδικηθειτε λες και κατι θα γινει. Πας παρακατω δεν ασχολεισε απλα ειναι τα πραγματα. Η αλλη λετε θελει 100 για να περασεις ποιο καλά, ρεεεεεεεε τι ειναι αυτα ρεεεεεεεεε.Αυτα βλεπουνε και αυτα θα μας κανουν.
Μήπως επανέλθουν από Σεπτέμβρη...Λέω 'γω τώρα...Μπας καιΑυτό αναρωτιέμαι και γω.
Γράψανε δλδ κάποιοι καλά λόγια. Θα επιβεβαιωθουν;
Πάντως οι υπηρεσίες που ανακοινώνονται είναι ελκυστικες σε αυτή την τιμή. Θα τα κάνει καλά;
Μήπως υπερβάλλουν κάποιοι συνάδελφοι; Άπειροι; ...ή είναι και οι παροιμίες με την αναβροχιά ή την Παναγωταινα ή τους αλλοιθωρους κτλ...
Αυτοψία και σελφτεστ χρειαζεται
Εγω περασα προσφατα στο Αντιοχειας 62-64...δεν εντυπωσιαστηκα ουτε απ την εμφανιση ουτε απ τη συμμετοχη...βεβαια εχω διαβασει καλες κριτικες για τη συγκεκριμενη..αλλος μπορει να εχει αλλη αποψη.Αν έχει γίνει τυπική στο στούντιο του στυλ ψεκάστε σκουπίστε όπως οι περισσότερες τότε δεν