Διαγραμμένο μέλος 233935
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Έχει πάει κανείς πρόσφατα στο Aριστοτέλους 5 και μπορεί να σχολιάσει την εμπειρία;
στουντιο με υπηρεσιες μπουρδελου οπως και ο χώρος συναμα.Έχει πάει κανείς πρόσφατα στο Aριστοτέλους 5 και μπορεί να σχολιάσει την εμπειρία;
Στο deluxe εννοείς;Καλησπέρα στην παρέα έχει περάσει κάποιος με την Sabrina Σέρβα απο Γερμανούς?
Γενικά λέει η κοπέλα?
Ευχαριστώ
Ναι Deluxe , Αριστοτέλους 6 , ΚΛΠΣτο deluxe εννοείς;
Φίλε η Αλεξάνδρα μοιάζει από τις φωτογραφίες να έχει ωραίο, σλαβικού στυλ σώμα Σέρβας. Οι φωτογραφίες της Σαμπρίνας που λες μου φέρνουν έντονα προς Αλβανικά χαρακτηριστικά.Καλησπέρα στην παρέα έχει περάσει κάποιος με την Sabrina Σέρβα απο Γερμανούς?
Γενικά λέει η κοπέλα?
Ευχαριστώ.
Στο άλλο sait λέει Σερβία ας είναι ότι είναι.Φίλε η Αλεξάνδρα μοιάζει από τις φωτογραφίες να έχει ωραίο, σλαβικού στυλ σώμα Σέρβας. Οι φωτογραφίες της Σαμπρίνας που λες μου φέρνουν έντονα προς Αλβανικά χαρακτηριστικά.
Είχα περάσει πριν κάτι μήνες τίμια περίπτωση αν και εμένα για αλβανίδα μου κανειΝαι Deluxe , Αριστοτέλους 6 , ΚΛΠ
Για Λορενα από σ232-μελαντιας κλπ έχουμε άποψη?
Η Αλεξάνδρα είνσι ντιπ ΑλβανίδαΦίλε η Αλεξάνδρα μοιάζει από τις φωτογραφίες να έχει ωραίο, σλαβικού στυλ σώμα Σέρβας. Οι φωτογραφίες της Σαμπρίνας που λες μου φέρνουν έντονα προς Αλβανικά χαρακτηριστικά.
Πέρασα από Ταλιάνα που δουλεύει στα Θησέως και Λ. Αθηνών 318 .
4 μέρες στη δουλειά,Κολομβιανή πιτσιρικά που δεν μοιάζει με τις άλλες τις όρκες.
Λεπτή ,170, κωλαρακι σφιχτό, πρόσωπο με άγρια χαρακτηριστικά,όμορφο όμως, βυζι πλαστικό 2-2.5 ,άριστη δουλειά ,μετά βίας το καταλαβαίνεις στην αφή ότι είναι πλαστικό.
Στις φωτογραφίες φαίνεται πιο τουμπανέ.
Την πήρα την πρώτη μέρα που βγήκε για δουλειά με το άνοιγμα και παιζει να ήμουν ο πρώτος της πελατης. Την εγκαινίασα δηλαδή.
Τρεις φορές την πήρα στις 4 μέρες που δουλεύει και παρατηρώ αλλαγές. Προς το χειρότερο.
Την πρώτη φορά είχε πολύ όρεξη. Τις άλλες δύο ήρθε με το κινητό ανά χείρας και κοιταγε την ώρα μέχρι να μου πει το φινις.
Εμφανισιακά είναι πολύ καλή περίπτωση για μένα τη σήμερον ημέρα. Καιρό είχα να δω ωραίο μουνι στα στούντιο.
Αλλά μάλλον θα αργήσω να ξαναπάω.