Διαγραμμένο μέλος 233624
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2023
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα! Ποια προτείνεται για αυταρχικο με στραπον? Στείλτε π.μ
Και τα 45 λεπτά πολλά είναι για κάποιους που πάνε στα γρήγοραΤο περισσότερο που έχω κάτσει σε αναμονή στο σαλόνι είναι 45 λεπτά για την Άννα Μαρία. Το 2ωρο το θεωρώ άκρως υπερβολικό....αλλά ο καθένας όπως νιώθει...
Και τα 45 λεπτά πολλά είναι για κάποιους που πάνε στα γρήγορα
Anyway ανάλογα πάντα το τι θέλει ο καθένας
Καλησπέρα! Ποια προτείνεται για αυταρχικο με στραπον? Στείλτε π.μ
Όχι, έχει αναφερθεί ότι δεν αξίζει.Έχει πάρει κανείς την Λία απο Quenn Girls Λ.Αθηνων373 να μας φωτίσει αν αξίζει.
κοίταξε, χωρίς να επιδοκιμάζω το καβάλημα του καλαμιού, δεν φταίνε οι πελάτες που ανέχονται να περιμένουν 2ωρα και βάλε και να μην τηρείται η σειρά, λες και δεν υπάρχουν άλλες κοπέλες στα μαγαζιά; Ποια κοπέλα δεν θα την ψώνιζε;Εν τω μεταξύ η τραγωδία με την Ντινάρα συνεχίζεται… το κορίτσι είναι τόσο δημοφιλές που έχει καβαλήσει το καλάμι από συμπεριφορά σε σχέση με την σειρά της αναμονής… μπαίνουν κάποιοι γνωστοί της και λέει στην τσατσά να τους χώσει εμβόλιμους στα δωμάτια… ήμουν τρίτος στην σειρά και θα γαμούσα 6ος μετά από δυόμιση ώρες… όταν διαμαρτυρήθηκα μου είπε η τσατσά ότι όταν απαιτεί η Ντινάρα κανονίζει την σειρά…επίσης ανάμεσα σε δύο δωμάτια έκατσε στο κουζινάκι ένα μισάωρο και έκανε βιντεοκλήση με κάποια γνωστή της… Δεν έχει καμία συναίσθηση για τον χρόνο των άλλων, έτσι κι αλλοιώς τα δωμάτια είναι συνεχώς γεμάτα, σηκώθηκα αγανακτισμένος και έφυγα, μαύρο στο δούλεμα που μας ρίχνει… κρίμα βέβαια γιατί είναι ομορφούλα με αρκετά καλό σέρβις… αλλά τέτοια κοσμοσυρροή δεν έχω ματαξαναδεί!
Πηγαινα για αυτη φιλε ενα απογευμα γιατι δε την ειχα δοκιμασει σε σχεση με τις υπολοιπες αλλα δε μ αρεσε στο σαλονι κ πηρα τη Βαλεντινα τη δομινικανα που εκανε ντεμπουτο . Η αργεντινα εχει μικροσκοπικο προσωπο , ποντικοφατσα λιγακι και πολυ χαλαρο κορμι με φλατ κωλο ( ξεχνα το πεταχτο σφιχτο λατινοκωλο που βλεπεις ) , διαφερει απο φωτος αισθηταΦίλε Μαραντόνα, μιας και έχεις αποκτήσει λατινο-εμπειρία πρόσφατα, αυτή την Αντονελα από Συγγρού 108 την έχεις δει? Έχει κάποιος άποψη? Ψήνομαι για αργεντίνικη φόλα..
Μου έχει κάτσει στο μυαλό να πάω στο Λ.Αθηνών 373 απ'οτι βλέπω έχει ωραία νακιαμου άλλα να αξίζει μην πάει τσάμπα το 50αρι. Έχεις καμιά γνώμη περαιτέρω;Όχι, έχει αναφερθεί ότι δεν αξίζει.
Θα πας εκεί που σου έστειλα πμ αν δεν εχεις παει ακόμαΔηλαδή με λίγα λόγια γάματα με κεφαλαία γράμματα. Όπου και να πας το 50αρικο είναι χαμένη υπόθεση. Ξενέρωμα.
Κάτι τέτοιο..Δηλαδή με λίγα λόγια γάματα με κεφαλαία γράμματα. Όπου και να πας το 50αρικο είναι χαμένη υπόθεση. Ξενέρωμα.