911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.080
- Πόντοι
- 5.845
ΟΥΤΕ ΑΠ' ΕΞΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ..... ΑΚΟΜΑ ΚΙ' ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΣΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.Αναθεμα αν καταλαβα.
ΠΑΩ Η ΔΕΝ ΠΑΩ?
ΟΥΤΕ ΑΠ' ΕΞΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ..... ΑΚΟΜΑ ΚΙ' ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΣΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.Αναθεμα αν καταλαβα.
ΠΑΩ Η ΔΕΝ ΠΑΩ?
όταν σου γράφω ¨ούτε φωτογραφία σου μαζί της¨ εσύ δηλαδή τι καταλαβαίνει; Ότι είναι αμφίρροπο το ματς; Θα βγεις νοκάουτ από το πρώτο δευτερόλεπτο. Αλλά όχι μόνο αυτό..., μετά θα μπεις εδώ μέσα και θα λες ότι δεν σε προειδοποιήσαμε.Αναθεμα αν καταλαβα.
ΠΑΩ Η ΔΕΝ ΠΑΩ?
Για πες για Τζάζμιν…η Τζασμίν ήταν
απ τα πιο υπέροχα
μουνιά που έχω δει το τελευταίο διάστημα
σε στούντιο! πιπίναρος 20
μαΐων από Κολομβία όλα φυσικά
πάνω της έδωσα 100 για φουλ κατευθείαν και δεν το μετάνιωσα.
φέρνει λίγο σε αυτήν εδώ και σε πρόσωπο και σε σώμα... κώλο εννοείται οτι δε δίνει! ξέρεις καμιάΓια πες για Τζάζμιν…
Περιγραφή σώμα πρόσωπο
Σέρβις; Τα παίρνει στο στόμα; Κώλο δίνει;
Για να μην το μετανιώσουμε εμείς δηλαδή…
Φωτό παίζει κάπου;
Απογευματινή βάρδια; Έχουν κάνα τηλέφωνο μην τρέχουμε τσάμπα;φέρνει λίγο σε αυτήν εδώ και σε πρόσωπο και σε σώμα... κώλο εννοείται οτι δε δίνει! ξέρεις καμιά
λατίνα σε στούντιο
να δίνει;; Στο στόμα τα
παίρνει αλλά
με εξτραδάκι +20
Αδερφέ τι ώρα πήγες?κωνσταντινουπόλεως 94 όροφος είχε 3 κοπέλες Σάρα, Τζέσικα και Τζασμίν... Μάγκες η Τζασμίν ήταν
απ τα πιο υπέροχα
μουνιά που έχω δει το τελευταίο διάστημα
σε στούντιο! πιπίναρος 20
μαΐων από Κολομβία όλα φυσικά
πάνω της έδωσα 100 για φουλ κατευθείαν και δεν το μετάνιωσα. αγγλικά δε μιλάει ακόμα αλλά
με σπαστά ισπανικά τα ψιλοβρήκαμε... ΟΡΜΑΤΕ
1-2 τα ξημερώματαΑδερφέ τι ώρα πήγες?
Εχει καπου προγραμμα το συγκεκριμενο στουντιο? γιατι εψαξα και δε το βρηκα καπου1-2 τα ξημερώματα
Εισαι πολύ κοντά εκεί που σου έχω στείλει σε πμ για να ρεφάρειςΟύτε Σάρα ούτε Τζέσσικα ούτε Τζάσμιν στο 94… μια Χριστίνα και μια Σίσσυ και οι δύο μπαλότσες… απογευματινή βάρδια… τους έλεγα για Τζάσμιν και κάναν τις Κινέζες…
Και εγώ αυτή την απορία έχω..Έχει τσεκάρει κάνεις το κοκκινομαλικο καυλακι που παίζει τώρα στο Κασσάνδρας 8γ;
Έχει τσεκάρει κάνεις το κοκκινομαλικο καυλακι που παίζει τώρα στο Κασσάνδρας 8γ;
Σε ενα περασμα που χα κανει την ειδα, καλη ηταν , δεν μπηκα ομως οποτε δε γνωριζω για υπηρεσιεςΚαι εγώ αυτή την απορία έχω..
ρεε φίλε γιατί το καις το κορίτσι? θα τρέχουν όλοι να ζητάνε ακα στο 50ρικο... άσε που θάχει ουρά μέχρι το Κίεβο...Επιστροφή Ντινάρας,το σκίνι πιπίνι και επίσκεψη πρώτη φορά. Σούπερ σέρβις. Στο πενηντάρι πηρα τσιμπούκι ακαποτο, φιλιά κάργα.
Ξεκινάει με φτύσιμο στο πουλί και τσιμπούκι ακαποτο. Πέρασμα και αρχιδιων . Κοντεψα να χύσω.
Δύο στάσεις ακολούθησαν . Την έβαλα πρώτα από πάνω ,πήγαινε το φιλί σύννεφο με λίγη γλώσσα κιολας. Σε μια φάση σταματάει το χοροπηδημα πάνω κάτω και έκανε ένα κόλπο,έσφιγγε επίτηδες τους μυς του μουνιού της στο πουτσοκέφαλο.
Μετά ακολούθησε ιεραποστολικό,όπου η Ντιναρα μου χουφτωνε τα κωλομερια.
Ρέστα έδωσε η Ντιναρα σε σέρβις. Πολύ καιρο είχα να δω τέτοιο.
Όμως . Υπάρχει ένα μεγάλο όμως . Μου είπε ότι αυτά είναι χαριστικά και ότι κανονικά είναι σε μεγαλύτερο προγραμμα.
Την προηγούμενη φορά που ήταν εδώ η Ντιναρα ,αν και δεν είχα πάει,σύμφωνα με αυτά που άκουσα τα είχε στάνταρ στο απλό. Τώρα μιλάει για μεγάλα προγράμματα.
Ας επιβεβαιώσει κάποιος αν συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ή άλλαξε ρότα γιατί οι μοναχοφάηδες την προηγούμενη φορά που είχε έρθει τα κραταγαν κρυφά αυτά για τη Ντιναρα μην χάσουν τη νύφη.
Σε ποιο Studio την επισκέφθηκες; Καθώς δεν είχε κάτι στο πρόγραμμα της πλέονΕπιστροφή Ντινάρας,το σκίνι πιπίνι και επίσκεψη πρώτη φορά. Σούπερ σέρβις. Στο πενηντάρι πηρα τσιμπούκι ακαποτο, φιλιά κάργα.
Ξεκινάει με φτύσιμο στο πουλί και τσιμπούκι ακαποτο. Πέρασμα και αρχιδιων . Κοντεψα να χύσω.
Δύο στάσεις ακολούθησαν . Την έβαλα πρώτα από πάνω ,πήγαινε το φιλί σύννεφο με λίγη γλώσσα κιολας. Σε μια φάση σταματάει το χοροπηδημα πάνω κάτω και έκανε ένα κόλπο,έσφιγγε επίτηδες τους μυς του μουνιού της στο πουτσοκέφαλο.
Μετά ακολούθησε ιεραποστολικό,όπου η Ντιναρα μου χουφτωνε τα κωλομερια.
Ρέστα έδωσε η Ντιναρα σε σέρβις. Πολύ καιρο είχα να δω τέτοιο.
Όμως . Υπάρχει ένα μεγάλο όμως . Μου είπε ότι αυτά είναι χαριστικά και ότι κανονικά είναι σε μεγαλύτερο προγραμμα.
Την προηγούμενη φορά που ήταν εδώ η Ντιναρα ,αν και δεν είχα πάει,σύμφωνα με αυτά που άκουσα τα είχε στάνταρ στο απλό. Τώρα μιλάει για μεγάλα προγράμματα.
Ας επιβεβαιώσει κάποιος αν συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ή άλλαξε ρότα γιατί οι μοναχοφάηδες την προηγούμενη φορά που είχε έρθει τα κραταγαν κρυφά αυτά για τη Ντιναρα μην χάσουν τη νύφη.
Θα μπεις χωρίς φόβο και πάθοςΣε ενα περασμα που χα κανει την ειδα, καλη ηταν , δεν μπηκα ομως οποτε δε γνωριζω για υπηρεσιες