Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Συμπαθητική κοπέλα ,δεν λέω αλλά φτηνή προσπάθεια αντιγραφής της Κ και εμπορικών κόλπων Ταμτάκου να αρπάξουν κανένα 50αρι παραπάνω

Τελευταία τροποποίηση:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
-ψσψσΖ.jpg

@Koulourakias1 χωσου:wanker:
@Helluvatime
τι ωρες πηγες και πότε? καλο κορμι οπως φωτο? κατι πλαστικο πανω της? μουρη πως ειναι?

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246
τι ωρες πηγες και πότε? καλο κορμι οπως φωτο? κατι πλαστικο πανω της? μουρη πως ειναι?
Καθε μερα μετα τις 20:00 δουλεύει αυτην την εβδομάδα πηγα, κορμι σαν τις φωτο, ιχνος πλαστικου πανω της
Η μουρη της ειναι μετρια αλλα μεσα στο δωματιο ειναι οκ δεκτικη δεν μου ειπε σε κατι οχι

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Να τα πω άλλη μια ;Γιατί στους δίπλα μας έβγαλαν τη φτηνή απομίμηση της Κ θεόμουνο.

Είπα συμπαθητική κοπέλα για μια φορά μπροστά στη μπαζιλα ,θετική αύρα ,αλλά όλα πλαστικά και γεματο ουλές.

Οι φωτογραφίες είναι το αποκορύφωμα . Παρά πολύ φωτοσοπ για να φέρνουν όσο πιο πολύ γίνεται στην ορίτζιναλ Κ.

Το μπουρδέλο γυφταρλέ στου διαόλου την κάλτσα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να πω κι αυτό άλλη μια. Που είναι η Κ ρεεεεεε;

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246
Να τα πω άλλη μια ;Γιατί στους δίπλα μας έβγαλαν τη φτηνή απομίμηση της Κ θεόμουνο.

Είπα συμπαθητική κοπέλα για μια φορά μπροστά στη μπαζιλα ,θετική αύρα ,αλλά όλα πλαστικά και γεματο ουλές.

Οι φωτογραφίες είναι το αποκορύφωμα . Παρά πολύ φωτοσοπ για να φέρνουν όσο πιο πολύ γίνεται στην ορίτζιναλ Κ.

Ας περιμένουμε να παει καποιος αλλος χυστης να μας πει και αυτος την αποψη του γιατι εσυ εισαι και περιεργος
:2funny:
@Helluvatime

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Θα αμόλυσω τα σκυλιά να βρουν την Κ. Που εξαφανίστηκε έτσι ξαφνικά;

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.946
Πόντοι
2.846
Επειδή είδα ότι γίνεται λίγο χαμουλης σε αλλο νημα με τη οποία μεταγραφή της Αρινας από μασσαζ σε studio , δοκιμάστηκε χθες η Αρινα στο studio της Τριγγετα με πολύ θετικές εντυπώσεις , απίστευτη Μιλφαρα , ωραίο εκφυλο πρόσωπο με ματαρες , αρχοντική γυναίκα σωματαρα πολύ καλή, επισης πολύ δυνατά γλωσσοφιλα με πολύ καυλα και πάθος , μιλάμε για πολύ χαμουρεμα , θα ανεβάσω κριτική μέσα στις επόμενες μέρες , θα κάτσει περίπου άλλη μια βδομάδα μετά γυρίζει Πολωνία , οπότε όσοι φαν του αρχοντικου μουνιου προσέλθετε , από εμένα μια χαρα το πέρασε το test drive

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Επειδή είδα ότι γίνεται λίγο χαμουλης σε αλλο νημα με τη οποία μεταγραφή της Αρινας από μασσαζ σε studio , δοκιμάστηκε χθες η Αρινα στο studio της Τριγετα με πολύ θετικές εντυπώσεις , απίστευτη Μιλφαρα , ωραίο εκφυλο πρόσωπο με ματαρες , αρχοντική γυναίκα σωματαρα πολύ καλή, επισης πολύ δυνατά γλωσσοφιλα με πολύ καυλα και πάθος , μιλάμε για πολύ χαμουρεμα , θα ανεβάσω κριτική μέσα στις επόμενες μέρες , θα κάτσει περίπου άλλη μια βδομάδα μετά γυρίζει Πολωνία , οπότε όσοι φαν του αρχοντικου μουνιου προσέλθετε , από εμένα μια χαρα το πέρασε το test drive
Αμα πέρασε απο εσένα πορνε μου θα πάω κ γω :grin:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.946
Πόντοι
2.846
Αμα πέρασε απο εσένα πορνε μου θα πάω κ γω :grin:
Να πας pilo μου , μια χαρα ήταν η Μιλφαρα , απίστευτο κορμί , πόδαρα ψηλή , κωλαρα απίθανη στημένη στα 4 , και γλύψιμο στις μπάλες η κυρία είχε την όψη λες και ήταν παλιά μοντέλο η τύπισσα , αρχοντομουναρα , όχι ότι είναι μεγάλη ηλικιακά το τονίζω

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Να πας pilo μου , μια χαρα ήταν η Μιλφαρα , απίστευτο κορμί , πόδαρα ψηλή , κωλαρα απίθανη στημένη στα 4 , και γλύψιμο στις μπάλες η κυρία είχε την όψη λες και ήταν παλιά μοντέλο η τύπισσα , αρχοντομουναρα , όχι ότι είναι μεγάλη ηλικιακά το τονίζω
Με καυλωσες,σταματα
Gntmgr Stop It GIF by Star Channel TV

Christian Kenway

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Κριτικές
27
Like
1.989
Πόντοι
2.471
Η Κριστίνα η ξανθιά με τα μεγάλα βυζιά από Βριλησου 46/ Τριγγέτα 3 τι απέγινε; έχει να εμφανιστεί πάνω από βδομάδα.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846

εν τω μεταξύ κάποιος έγραψε στο άλλο σάιτ κριτική όπου αναφέρει πρόγραμμα 20 λεπτών με ελεύθερο στοματικό στα 100€. Τιμές βουπου (αν δεν είναι μούφα η κριτική).

Άσχετο γιατί έχω μπερδευτεί: είναι Τατοΐου 71 στην Κηφισά ή στη Μεταμόρφωση;

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Καλησπέρα μάγκες.η πολινα που εργάζεται απόψε στο Κασσάνδρας 4β λέει τπτ από υπηρεσίες?είναι καλή μέσα?
να σου μεταφέρω απλά τη δική μου προσωπική εμπειρία:
Πηγαίνω, τη βλέπω στο σαλόνι και παθαίνω πλάκα.
Με το που βλέπει ότι πάω να μπω δωμάτιο, "θυμήθηκε" να μου πει "έχω πρόγραμμα μιας ώρας". Εεε, ναι, επανέλαβε η τσα, έχει πρόγραμμα μιας ώρας.
Τουλάχιστον δεν με φόλιασε στο δωμάτιο για να κλαίω τα λεφτά.
Κάποιος συνάδελφος σε άλλο σάιτ μου έγραψε ότι είναι αλλοπρόσαλλη, όταν γκρίνιαξα για το περιστατικό.
Πήγαινε μετά λόγου γνώσεως.

• Like
Αντιδράσεις: vinnie
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom