Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Σημερις ,κατά τις 7. Ένα δωμάτιο είχε. Πριν από μένα. Σαλόνι άδειο.τι ωρες πηγες και ποτε? σκευομαι να παω σημερα αν ειναι εκει
Σημερις ,κατά τις 7. Ένα δωμάτιο είχε. Πριν από μένα. Σαλόνι άδειο.τι ωρες πηγες και ποτε? σκευομαι να παω σημερα αν ειναι εκει
για τη σκαρλετ λεω στο 4γ κασσσανδραςΣημερις ,κατά τις 7. Ένα δωμάτιο είχε. Πριν από μένα. Σαλόνι άδειο.
Εκεί δεν πήγα. Ακόμα.για τη σκαρλετ λεω στο 4γ κασσσανδρας
τι ωρες πηγες και πότε? καλο κορμι οπως φωτο? κατι πλαστικο πανω της? μουρη πως ειναι?
Καθε μερα μετα τις 20:00 δουλεύει αυτην την εβδομάδα πηγα, κορμι σαν τις φωτο, ιχνος πλαστικου πανω τηςτι ωρες πηγες και πότε? καλο κορμι οπως φωτο? κατι πλαστικο πανω της? μουρη πως ειναι?
Ας περιμένουμε να παει καποιος αλλος χυστης να μας πει και αυτος την αποψη του γιατι εσυ εισαι και περιεργοςΝα τα πω άλλη μια ;Γιατί στους δίπλα μας έβγαλαν τη φτηνή απομίμηση της Κ θεόμουνο.
Είπα συμπαθητική κοπέλα για μια φορά μπροστά στη μπαζιλα ,θετική αύρα ,αλλά όλα πλαστικά και γεματο ουλές.
Οι φωτογραφίες είναι το αποκορύφωμα . Παρά πολύ φωτοσοπ για να φέρνουν όσο πιο πολύ γίνεται στην ορίτζιναλ Κ.
Το μπουρδέλο γυφταρλέ στου διαόλου την κάλτσα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να πω κι αυτό άλλη μια. Που είναι η Κ ρεεεεεε;
Δεν είναι του στυλ μου,να στο πω κι έτσι.Ας περιμένουμε να παει καποιος αλλος χυστης να μας πει και αυτος την αποψη του γιατι εσυ εισαι και περιεργος
@Helluvatime
Αμα πέρασε απο εσένα πορνε μου θα πάω κ γωΕπειδή είδα ότι γίνεται λίγο χαμουλης σε αλλο νημα με τη οποία μεταγραφή της Αρινας από μασσαζ σε studio , δοκιμάστηκε χθες η Αρινα στο studio της Τριγετα με πολύ θετικές εντυπώσεις , απίστευτη Μιλφαρα , ωραίο εκφυλο πρόσωπο με ματαρες , αρχοντική γυναίκα σωματαρα πολύ καλή, επισης πολύ δυνατά γλωσσοφιλα με πολύ καυλα και πάθος , μιλάμε για πολύ χαμουρεμα , θα ανεβάσω κριτική μέσα στις επόμενες μέρες , θα κάτσει περίπου άλλη μια βδομάδα μετά γυρίζει Πολωνία , οπότε όσοι φαν του αρχοντικου μουνιου προσέλθετε , από εμένα μια χαρα το πέρασε το test drive
Να πας pilo μου , μια χαρα ήταν η Μιλφαρα , απίστευτο κορμί , πόδαρα ψηλή , κωλαρα απίθανη στημένη στα 4 , και γλύψιμο στις μπάλες η κυρία είχε την όψη λες και ήταν παλιά μοντέλο η τύπισσα , αρχοντομουναρα , όχι ότι είναι μεγάλη ηλικιακά το τονίζωΑμα πέρασε απο εσένα πορνε μου θα πάω κ γω
Με καυλωσες,σταματαΝα πας pilo μου , μια χαρα ήταν η Μιλφαρα , απίστευτο κορμί , πόδαρα ψηλή , κωλαρα απίθανη στημένη στα 4 , και γλύψιμο στις μπάλες η κυρία είχε την όψη λες και ήταν παλιά μοντέλο η τύπισσα , αρχοντομουναρα , όχι ότι είναι μεγάλη ηλικιακά το τονίζω
Να πας pilo μου
Με καυλωσες
εν τω μεταξύ κάποιος έγραψε στο άλλο σάιτ κριτική όπου αναφέρει πρόγραμμα 20 λεπτών με ελεύθερο στοματικό στα 100€. Τιμές βουπου (αν δεν είναι μούφα η κριτική).Να τα πω άλλη μια ;Γιατί στους δίπλα μας έβγαλαν τη φτηνή απομίμηση της Κ θεόμουνο.
Είπα συμπαθητική κοπέλα για μια φορά μπροστά στη μπαζιλα ,θετική αύρα ,αλλά όλα πλαστικά και γεματο ουλές.
Οι φωτογραφίες είναι το αποκορύφωμα . Παρά πολύ φωτοσοπ για να φέρνουν όσο πιο πολύ γίνεται στην ορίτζιναλ Κ.
Το μπουρδέλο γυφταρλέ στου διαόλου την κάλτσα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να πω κι αυτό άλλη μια. Που είναι η Κ ρεεεεεε;
να σου μεταφέρω απλά τη δική μου προσωπική εμπειρία:Καλησπέρα μάγκες.η πολινα που εργάζεται απόψε στο Κασσάνδρας 4β λέει τπτ από υπηρεσίες?είναι καλή μέσα?
Άμα φέρει ο Κουλης πίσω την Κ ,θα τον κάνω σημαία.Φημες λενε οτι ο Κ φερνει την Κ
@Helluvatime