You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.847
- Πόντοι
- 3.715
Τρίτη...όχι Τετάρτη...η ¨επισκεψιμότητα¨ του νήματος τις Τετάρτες αποκτά σημαντική ροπή.
Μάγκες επισκέπτες, ένα είναι το άστρο του αγοραίου σήμερα, Άρτεμις. Τρέξτε.
Mr Spock
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 655
- Πόντοι
- 301
Καλος πάτος η Μαριλια αλλά θα είναι μέσα καλή...;η απλά ομορφιά...;Και για να μην μιλάμε συνέχεια για τα ίδια,αυτό το πατούRι που ακούει στο όνομα Μαρίλια χρίζει επισκέψεως.
Αύριο στο Κασσάνδρας 4β 19.00-05.00 λέει.
Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Ο άλλος την είχε κλείσει 45 λεπτά με άδειο μαγαζι. Αυτό μάλλον κάτι λέει.Καλος πάτος η Μαριλια αλλά θα είναι μέσα καλή...;η απλά ομορφιά...;
DonJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 231
- Πόντοι
- 1
Συμφωνώ εκτός από το ξεμουνιασμα εμένα και εσένα περιμένουν αυτές για να τις ξεμουνιασουμε.. Χωνα είναι όλες τι να ξεμουνιασεις ρε φιλεάμα σου κάνει κέφι δοκίμασε,
αυτό που έγραψα είναι ότι με τέτοιο σωματότυπο
εγώ δεν πληρώνω για να μην την ξεμουνιάσω.
Αν τώρα έχει μα-μου-μη θα ξενερώσω και θα είναι πεταμένα φράγκα.
Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Όταν στο σαλόνι πουτανας παίρνεις νούμερο για να καταθέσεις το τι έπεται είναι δεδομένο. Κρέμα κάργα ,μηχανικά και τυποποιημένα όλα με ISO και βιασύνη για να εξυπηρετηθουν και οι άλλοι.
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.781
- Πόντοι
- 3.246
Οι επισκεπτες φταινεΌταν στο σαλόνι πουτανας παίρνεις νούμερο για να καταθέσεις το τι έπεται είναι δεδομένο. Κρέμα κάργα ,μηχανικά και τυποποιημένα όλα με ISO και βιασύνη για να εξυπηρετηθουν και άλλοι.
Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Ενώ εμείς που γράφουμε δεν φταίμε καθόλου.Οι επισκεπτες φταινε
Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Πριν καιρό είχε γραφτεί ότι δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες .
Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Διερχόμενος και ένεκα επείγουσας ανάγκης για άδειασμα πήγα Νίνα στο Κιφησου 30.
Κοντούλα,1.65 ,χωρίς τα ψιλοτακουνα, λεπτή ,καστανόξανθα, μαλλιά,βυζιά πλαστικά, 3.5 μάλλον ,καλής ποιότητας στην αφή και αρκετά αποδεκτά στην όψη και κωλαρακι. Και το δέρμα ωραίο.Προσωπο μέτριο,όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Άρχισε να μιλάει μόλις μπήκε ,έδειξε δεκτική και ομιλιτικη στην αρχη,με χαλαρές κινήσεις ,εγώ μαζεύτηκα γιατί έχω τις μαύρες μου ,δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο,δέχτηκε αλλαγές 3ων στάσεων χωρίς μα και μου.
Διατηρώ επιφύλαξη για απόδοση ,ίσως έφταιγα και εγώ εν μέρει που ήμουν μαζεμένος.
Εμφανισιακά μπροστά στη μπαζίλα που κυκλοφορεί, άνετα δίνεται το 50αρι.
Κοντούλα,1.65 ,χωρίς τα ψιλοτακουνα, λεπτή ,καστανόξανθα, μαλλιά,βυζιά πλαστικά, 3.5 μάλλον ,καλής ποιότητας στην αφή και αρκετά αποδεκτά στην όψη και κωλαρακι. Και το δέρμα ωραίο.Προσωπο μέτριο,όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Άρχισε να μιλάει μόλις μπήκε ,έδειξε δεκτική και ομιλιτικη στην αρχη,με χαλαρές κινήσεις ,εγώ μαζεύτηκα γιατί έχω τις μαύρες μου ,δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο,δέχτηκε αλλαγές 3ων στάσεων χωρίς μα και μου.
Διατηρώ επιφύλαξη για απόδοση ,ίσως έφταιγα και εγώ εν μέρει που ήμουν μαζεμένος.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.847
- Πόντοι
- 3.715
δεν έχω πρόβλημα με κρεμες και τέτοια, είμαι φαρδύς, συνήθως ενθουσιάζονται, τουλάχιστον όσες δεν είναι γκαριόλες εντελώς. Οπότε το χωνί δε με απασχολεί, αλλά η ξενέρα όταν μπαίνω και το σώμα γίνεται με πλάτη Γκαμήλας.Συμφωνώ εκτός από το ξεμουνιασμα εμένα και εσένα περιμένουν αυτές για να τις ξεμουνιασουμε.. Χωνα είναι όλες τι να ξεμουνιασεις ρε φιλε
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.781
- Πόντοι
- 3.246
Επρεπε να ρθει δηλαδη το πασχα για να γαμησεις εσυ?Διερχόμενος και ένεκα επείγουσας ανάγκης για άδειασμα πήγα Νίνα στο Κιφησου 30.
@Helluvatime
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Άστον ρε μλκ να αδειάσει το βαρύ φορτίο του πάνω στη ΝίναΕπρεπε να ρθει δηλαδη το πασχα για να γαμησεις εσυ?
@Helluvatime
Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Πάω κόντρα στο ρεύμα. Τώρα, μια φορά το χρόνο, που θυμούνται ολοι να το παίξουν άγιοι, εγώ πηγαίνω στις πουτανες.Επρεπε να ρθει δηλαδη το πασχα για να γαμησεις εσυ?
@Helluvatime
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.312
- Πόντοι
- 2.420
Εγώ κάποτε βόλταρα στα Κασσάνδρας Μεγάλη Παρασκεύη την ώρα του Επιταφίου,δεν έβλεπα κίνηση, χτυπάω σε ένα μαγαζί, μου ανοίγει μια τσατσά μου λέει "Ξένος είσαι?" "Οχι Ελληνας είμαι" της απαντάω "Γιατί?" "Μα καλά δεν ξέρεις τι μέρα είναι!" μου λέει με έκπληξη, είναι και θρήσκες μάλλον οι πόρνες. Και αφού δεν έβρισκα που να γαμήσω, ακολούθησα έναν επιτάφιο που συνάντησα εκεί κοντά.Πάω κόντρα στο ρεύμα. Τώρα, μια φορά το χρόνο, που θυμούνται ολοι να το παίξουν άγιοι, εγώ πηγαίνω στις πουτανες.
maradona7
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 148
- Like
- 12.003
- Πόντοι
- 30.733
Πηγα ειδα τη περιβοητη Μαριλια στο κασ.4 με τη κωλαρα στη φωτο πλατη που καθεται , ελληνιδα ειναι αλλα ακυρο πανηγυρικο απο εμφανιση . Μικρο ασακι βυζι , κοντουλα μονοκομματο σκαρι χωρις καμπυλες , κορμος με πιασιματα , οχι σφιχτος , αγυμναστος με χαλαρη επιδερμιδα κ ελαφρως πεσμενο κωλι με φατσα μετριοτατη
Μπαρμπι με σεξουλιαρικο προσωπο κ ελαφρως πεσμενα 2αρια βυζια κ κωλο , οκ φακαμπλ material αλλα ψυγειο στο δωματιο , δεν αφηνει να ακουμπησεις ουτε καν βυζια και ξεπετα ολκης . Μεγαλη φολαάμα σου κάνει κέφι δοκίμασε,
αυτό που έγραψα είναι ότι με τέτοιο σωματότυπο
εγώ δεν πληρώνω για να μην την ξεμουνιάσω.
Αν τώρα έχει μα-μου-μη θα ξενερώσω και θα είναι πεταμένα φράγκα.
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.781
- Πόντοι
- 3.246
Εγώ κάποτε βόλταρα στα Κασσάνδρας Μεγάλη Παρασκεύη την ώρα του Επιταφίου,δεν έβλεπα κίνηση, χτυπάω σε ένα μαγαζί, μου ανοίγει μια τσατσά μου λέει "Ξένος είσαι?" "Οχι Ελληνας είμαι" της απαντάω "Γιατί?" "Μα καλά δεν ξέρεις τι μέρα είναι!" μου λέει με έκπληξη, είναι και θρήσκες μάλλον οι πόρνες. Και αφού δεν έβρισκα που να γαμήσω, ακολούθησα έναν επιτάφιο που συνάντησα εκεί κοντά.
Θα πεσει φωτια να σας καψει αμαρτωλοι που γαματε μεγαλη εβδομαδαΠηγα ειδα τη περιβοητη Μαριλια στο κασ.4 με τη κωλαρα στη φωτο πλατη που καθεται , ελληνιδα ειναι αλλα ακυρο πανηγυρικο απο εμφανιση . Μικρο ασακι βυζι , κοντουλα μονοκομματο σκαρι χωρις καμπυλες , κορμος με πιασιματα , οχι σφιχτος , αγυμναστος με χαλαρη επιδερμιδα κ ελαφρως πεσμενο κωλι με φατσα μετριοτατη
Μπαρμπι με σεξουλιαρικο προσωπο κ ελαφρως πεσμενα 2αρια βυζια κ κωλο , οκ φακαμπλ material αλλα ψυγειο στο δωματιο , δεν αφηνει να ακουμπησεις ουτε καν βυζια και ξεπετα ολκης . Μεγαλη φολα
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.847
- Πόντοι
- 3.715
μπαίνω ντυμένος καλόγεροςΘα πεσει φωτια να σας καψει αμαρτωλοι που γαματε μεγαλη εβδομαδα
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.945
- Πόντοι
- 6.946
Της λες τις άγιες φράσεις "σκύψε ευλογημένη" και "μετάλαβε", οπότε, ουδεμία αμαρτία τέκνον μου.Θα πεσει φωτια να σας καψει αμαρτωλοι που γαματε μεγαλη εβδομαδα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K