Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.561
Πόντοι
3.246
Ροκ αρνί τέλος γιατί εξοστρακίζουν στην Σελήνη οι Βίγκαν. Ροκ γενικά τέλος μετά εποχή Νιρβάνα. Πλέον κίνδυνος έως και για Δύση τέλος. Το επόμενο ροκ παίζει να είναι Κινέζικο.

Κινεζοι παντου εχει ερθει η αναπτυξη :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Κινεζοι παντου εχει ερθει η αναπτυξη :2funny:
Φανερό ποιος έχει τα κονέ και τους μάζεψε εδώ όλους αυτούς τους εκκεντρικούς...
Ο φανατικός Στουντιάκιας Κινέζος ο γνωστός. :rockon:

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Πότε θα περάσει το Πάσχα να πάμε στις πουτανες;

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
Για αυτή εδώ ξέρουμε τίποτα ;
Τρανς ή normal ?
https://*****/gr/StudioWorker/10470-Sesil

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
https://*****/en/StudioWorker/10470-Sesil
Πηγα τη γαμησα αλλα αθλια η κοπελα.
Ζηταγε στο δωματιο + 10 ευρο για τσιμπουκι ενω η υπηρεσια δεν ανεφερε κατι τετοιο.
Καποτα δεν ξερει καν να βαλει, παραλιγο να με γδαρει και δεν με αγηνε να τη βαλω μονος μου δεν ηθελε να ακουμπησω το πουλι μου. Δαχτυλο ουτε για πλακα
Βυζια οχι πολλα πολλα αγγιγματα και λιγο τζουρα για φιλια στα βυζακια της.
Ενεκα ημερας και δεν ηθελα να γυρναω διοτι το κοριτσι ειναι πετιτ ομορφουλικο καυλακι ειπα να τα προσπερασω ολα και να την γαμησω,με το ζορι αντε να τελειωσουμε ειπα στο τελος διοτι πανηγυρης.
Λοιπον φολα το κομματι μακρια παιδες, αλλη μια φορα κολομβια=φολα.

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Δηλαδή τώρα , πέρασε το Πάσχα; Να γαμησουμε;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.767
Πόντοι
3.715
Πηγα τη γαμησα αλλα αθλια η κοπελα.
Ζηταγε στο δωματιο + 10 ευρο για τσιμπουκι ενω η υπηρεσια δεν ανεφερε κατι τετοιο.
Καποτα δεν ξερει καν να βαλει, παραλιγο να με γδαρει και δεν με αγηνε να τη βαλω μονος μου δεν ηθελε να ακουμπησω το πουλι μου. Δαχτυλο ουτε για πλακα
Βυζια οχι πολλα πολλα αγγιγματα και λιγο τζουρα για φιλια στα βυζακια της.
Ενεκα ημερας και δεν ηθελα να γυρναω διοτι το κοριτσι ειναι πετιτ ομορφουλικο καυλακι ειπα να τα προσπερασω ολα και να την γαμησω,με το ζορι αντε να τελειωσουμε ειπα στο τελος διοτι πανηγυρης.
Λοιπον φολα το κομματι μακρια παιδες, αλλη μια φορα κολομβια=φολα.
εμπειρίες...
δεν τις πλησιάζω φίλε. Καλύτερα τα μονοπάτια εγκράτειας γιατί μετά βρίζω και χαλιέμαι.

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.275
Πόντοι
201
Ξέρει κανείς που έχει χαθεί η συγκεκριμένη? Την έχετε πετύχει ξαπου? https://*****/en/StudioWorker/4714-Patricia
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξέρει κανείς που έχει χαθεί η συγκεκριμένη? Την έχετε πετύχει ξαπου? https://*****/en/StudioWorker/4714-Patricia
Όπου *** *****

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Like
481
Πόντοι
21
Πολύ μέτρια τα πράγματα και οι επιλογές μετρημένες στα studio.Βόλτα στην Τριγεττα πριν λίγο με 2 κοπέλες που είναι και καινούργιες στον χώρο εδώ και κανα μήνα η Amalia και η Anita τις είδα και όπως μπήκα έτσι και βγηκα.Το να πας στούντιο και μέσα να βλέπεις κοπέλες που είναι επιπέδου φυλής και Μεταξουργείου σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο βέβαιο γούστα είναι αυτά του καθενός αλλά εμένα η προσωπική μου άποψη αυτή είναι…

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Πολύ μέτρια τα πράγματα και οι επιλογές μετρημένες στα studio.Βόλτα στην Τριγεττα πριν λίγο με 2 κοπέλες που είναι και καινούργιες στον χώρο εδώ και κανα μήνα η Amalia και η Anita τις είδα και όπως μπήκα έτσι και βγηκα.Το να πας στούντιο και μέσα να βλέπεις κοπέλες που είναι επιπέδου φυλής και Μεταξουργείου σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο βέβαιο γούστα είναι αυτά του καθενός αλλά εμένα η προσωπική μου άποψη αυτή είναι…
Έχεις δίκιο φίλε και δεν είναι μόνο το εμφανισιακό , αλλά και το αντίστοιχο κομμάτι των υπηρεσιών. Και βέβαια είναι και το ότι η φόλα σήμερα κοστίζει ακριβότερα από ότι πριν από μια δεκαετία.

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Like
481
Πόντοι
21
Έχεις δίκιο φίλε και δεν είναι μόνο το εμφανισιακό , αλλά και το αντίστοιχο κομμάτι των υπηρεσιών. Και βέβαια είναι και το ότι η φόλα σήμερα κοστίζει ακριβότερα από ότι πριν από μια δεκαετία.
Δικιο εχεις φιλε αλλα εγω ως 22χρονος σε αυτο που εστιαζω ειναι η εξωτερικη εμφανιση...Αν δεν με καυλωσει η αλλη απο το δωματιο τοτε τι να το κανω?

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
Πάνε οι εποχές που ανέβαινε κάποιος στο βουνό και γινόταν κανονικά της πουτανας το κάγκελο

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Δικιο εχεις φιλε αλλα εγω ως 22χρονος σε αυτο που εστιαζω ειναι η εξωτερικη εμφανιση...Αν δεν με καυλωσει η αλλη απο το δωματιο τοτε τι να το κανω?
Εννοείται, από εκεί ξεκινάνε όλα.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
Και χαμός γινότανε και εμείς είχαμε και λεφτά τότε..
Είχε γενικά ολο το επάγγελμα δυνατές υπάρξεις και γινόταν χαμός οπως λες.
Τώρα ποια έχει γεμίσει Κολομβίας

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
αλλα εγω ως 22χρονος σε αυτο που εστιαζω ειναι η εξωτερικη εμφανιση...
Δεν εστιάζεις μόνο εσύ,εστιάζουν και άλλοι που έχουν παραπάνω απ τα διπλά χρόνια από σένα. Η διαφορά είναι στο οικονομικό, όταν τα ακουμπάς θες και μια υπηρεσία της προκοπής.

Επίσης δεν τα πρόλαβες να δεις τι μουνιά μπορούσες να βρεις Φυλής αλλά και Μεταξουργείο σε κάποιες περιπτώσεις κάποτε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom