Ρε συ Κουλούρ τώρα την έμαθες τη Τζένη? Αυτή είναι χρόνια στο κουρμπέτι.. Αφού στα γράφουν τα παιδιά ότι είναι μεγάλη φόλα η βουλγάρα, τι ψάχνεις να βρεις..Για να το λένε τόσοι κάτι θα ξέρουν.Κάτω του μετρίου από εμφάνιση ή από πράξη;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Ποια είναι η Τζένη; Για τη Τζούλια λέω. Τώρα έμαθα . Αφού...Ξέρεις.Ρε συ Κουλούρ τώρα την έμαθες τη Τζένη? Αυτή είναι χρόνια στο κουρμπέτι.. Αφού στα γράφουν τα παιδιά ότι είναι μεγάλη φόλα η βουλγάρα, τι ψάχνεις να βρεις..Για να το λένε τόσοι κάτι θα ξέρουν.
Oreksatoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2022
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Άμα για σένα τα 50αρικα φυτρώνουν στα δέντρα be my guest! Ούτως ή άλλως δεν τρως δικά μου λεφτα
Στα παπαρια μου αν είναι φολα. Κανένα ωραίο μουνι ψάχνω. Άσε που ίσως όντως άλλαξε τροπάριο.
Εχω περάσει με την Τζουλια μόνο κ μόνο Γ την εμφάνιση. Σε εμένα ήταν πολυ οκ.. Δεν τρελάθηκα αλλά δεν μπορώ να μπω ότι έκλεψα τα χρήματα. Δεν ξέρω αν θα περάσω.
Επίσης η Άρτεμης- μαλβινα παρόλο που περιμενα να είναι φόλα μου έβγαλε γουστα.. Σε κάποια φάση μου λέει σήμερα δεν είχε πολυ δουλειά και ήθελα να γαμηθώ. Πέρασα πρώτη φορά και λογικά θα ξανά περάσω με μαλβινα.
Ζενια τριγετα 3: περίμενα γιατί είχε πολλα δωμάτια..γενικα δεν είχα χρόνο οπότε ψηλοβιαζομουν αλλά τράβηξε πολυ η φάση δηλαδή από την ώρα που πηγα μεχρι να φυγω πέρασε 1:30 ώρα σίγουρα. Πολυ τίμια προσπάθεια. Αξίζει αν κάποιος έχει χρόνο.
Πωλίνα τριγετα 3: περασα για τον κωλο αλλά έτσι κ ετσι.
Καταλεα εχω περασει αρκετές φορές αξίζει.
Αμπερ : ΑΞΙΖΕΙ
Επίσης η Άρτεμης- μαλβινα παρόλο που περιμενα να είναι φόλα μου έβγαλε γουστα.. Σε κάποια φάση μου λέει σήμερα δεν είχε πολυ δουλειά και ήθελα να γαμηθώ. Πέρασα πρώτη φορά και λογικά θα ξανά περάσω με μαλβινα.
Ζενια τριγετα 3: περίμενα γιατί είχε πολλα δωμάτια..γενικα δεν είχα χρόνο οπότε ψηλοβιαζομουν αλλά τράβηξε πολυ η φάση δηλαδή από την ώρα που πηγα μεχρι να φυγω πέρασε 1:30 ώρα σίγουρα. Πολυ τίμια προσπάθεια. Αξίζει αν κάποιος έχει χρόνο.
Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Όλες αξίζουν δηλαδή.Εχω περάσει με την Τζουλια μόνο κ μόνο Γ την εμφάνιση. Σε εμένα ήταν πολυ οκ.. Δεν τρελάθηκα αλλά δεν μπορώ να μπω ότι έκλεψα τα χρήματα. Δεν ξέρω αν θα περάσω.
ΚαταλεαΌλες αξίζουν δηλαδή.
Αμπερ
Μαλβίνα
Τζουλια
Ζενια
Πωλίνα
Για εμενα με αυτή την σειρά
Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Μάλλον δεν είχες δει πως ήταν πριν κάμποσα χρόνια , να έβλεπες πόσο αξίζουν όλες αυτές τώρα.Καταλεα
Αμπερ
Μαλβίνα
Τζουλια
Ζενια
Πωλίνα
Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Και μια που πέρασες με Τζούλια,μπορείς να περιγράψεις την εμφάνιση;Εχω περάσει με την Τζουλια μόνο κ μόνο Γ την εμφάνιση. Σε εμένα ήταν πολυ οκ.. Δεν τρελάθηκα αλλά δεν μπορώ να μπω ότι έκλεψα τα χρήματα. Δεν ξέρω αν θα περάσω.
Ξανθιά μαυρισμένη με piercing στις ρόγες αλλά και γενικά έχει και αλλου, κάποια tattoo. Τώρα στα του αγώνα μια μέτρια προς καλή πιπα αλλά στο σεξ δεν αντέχει πολυ δυνατά . Είναι Barbie με λίγα λόγια αλλά για μια φορά σίγουρα αξίζει.Και μια που πέρασες με Τζούλια,μπορείς να περιγράψεις την εμφάνιση;
Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Βυζί,κώλο; Είναι πολύ αδύνατη;Ξανθιά μαυρισμένη με piercing στις ρόγες αλλά και γενικά έχει και αλλου, κάποια tattoo. Τώρα στα του αγώνα μια μέτρια προς καλή πιπα αλλά στο σεξ δεν αντέχει πολυ δυνατά . Είναι Barbie με λίγα λόγια αλλά για μια φορά σίγουρα αξίζει.
Κωλο έχει καλό , βυζι 1.5 αρι. Είναι αδυνατη αλλά άμα θέλει κάποιος να δώσει πονο ε δεν κάνει γιατί θα σπάσειΒυζί,κώλο; Είναι πολύ αδύνατη;
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.334
- Πόντοι
- 3.715
για ενυδρείο ή βιτρίνα ναι,Κωλο έχει καλό , βυζι 1.5 αρι. Είναι αδυνατη αλλά άμα θέλει κάποιος να δώσει πονο ε δεν κάνει γιατί θα σπάσει
προσωπικά μου αρέσει η Τζούλια, Τζένη, αλλά συνήθως αυτόν τον σωματότυπο τον ξεσκίζω. Κι αν πλερώσω θα πλερώσω για αυτόν ακριβώς το σκοπό, να ξεκατινιάσω μια μορφονιά με δύο από τα αγαπημένα μου ονόματα ΤζίΤζι
Τώρα τον έστειλες πίσω στη πρέζαΚαταλεα
Αμπερ
Μαλβίνα
Τζουλια
Ζενια
Πωλίνα
Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Το χω ξαναπεί. Έχω το φυτό στο μπαλκόνι.Άμα για σένα τα 50αρικα φυτρώνουν στα δέντρα be my guest! Ούτως ή άλλως δεν τρως δικά μου λεφτα
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.683
- Πόντοι
- 3.246
Ναι, αυτον περιμενει για να παει στην Κ εγω σου λεω εξακολουθει και την παιρνει αλλα θελει και λιγο ποικοιλια στο μενουΤώρα τον έστειλες πίσω στη πρέζα
ιδού μια παλιότερη σύντομη κριτική μου, ενδεικτικά.Για πε,για πε.
Ηλέκτρα | Κριτική με βαθμολογία 5.3 από το μέλος Johnstef
Κριτική για το Κηφισού 30 από τον Johnstef με βαθμολογία 5.3 στις 19 Απριλίου, 2022
www.bourdela.com
Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Εγκρίνεις δηλαδή; Να πάω;για ενυδρείο ή βιτρίνα ναι,
προσωπικά μου αρέσει η Τζούλια, Τζένη, αλλά συνήθως αυτόν τον σωματότυπο τον ξεσκίζω. Κι αν πλερώσω θα πλερώσω για αυτόν ακριβώς το σκοπό, να ξεκατινιάσω μια μορφονιά με δύο από τα αγαπημένα μου ονόματα ΤζίΤζι
Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Και για να μην μιλάμε συνέχεια για τα ίδια,αυτό το πατούRι που ακούει στο όνομα Μαρίλια χρίζει επισκέψεως.
Αύριο στο Κασσάνδρας 4β 19.00-05.00 λέει.
Αύριο στο Κασσάνδρας 4β 19.00-05.00 λέει.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.334
- Πόντοι
- 3.715
άμα σου κάνει κέφι δοκίμασε,Εγκρίνεις δηλαδή; Να πάω;
αυτό που έγραψα είναι ότι με τέτοιο σωματότυπο
εγώ δεν πληρώνω για να μην την ξεμουνιάσω.
Αν τώρα έχει μα-μου-μη θα ξενερώσω και θα είναι πεταμένα φράγκα.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 22.039
- Πόντοι
- 7.046
Όπως ακριβώς τα λες: ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ για να γαμήσουμε, όχι για να ακούμε μη και μα και μου. Μην τρελαθούμε κιόλας, δεν αντέχουν 5 λεπτά σεξ, που τις ξεπαρτουζώνουν όλοι οι νταβάδες και τα αφεντικά και οι νόμιμοι προστάτες με τις ώρες (και πάνε βάζουν σφήνες στους κώλους τους σε εκπομπές σκουπίδια)άμα σου κάνει κέφι δοκίμασε,
αυτό που έγραψα είναι ότι με τέτοιο σωματότυπο
εγώ δεν πληρώνω για να μην την ξεμουνιάσω.
Αν τώρα έχει μα-μου-μη θα ξενερώσω και θα είναι πεταμένα φράγκα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 277K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME