Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
692
Πόντοι
81
Κάτω του μετρίου από εμφάνιση ή από πράξη;
Ρε συ Κουλούρ τώρα την έμαθες τη Τζένη? Αυτή είναι χρόνια στο κουρμπέτι.. Αφού στα γράφουν τα παιδιά ότι είναι μεγάλη φόλα η βουλγάρα, τι ψάχνεις να βρεις..Για να το λένε τόσοι κάτι θα ξέρουν.

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Ρε συ Κουλούρ τώρα την έμαθες τη Τζένη? Αυτή είναι χρόνια στο κουρμπέτι.. Αφού στα γράφουν τα παιδιά ότι είναι μεγάλη φόλα η βουλγάρα, τι ψάχνεις να βρεις..Για να το λένε τόσοι κάτι θα ξέρουν.
Ποια είναι η Τζένη; Για τη Τζούλια λέω. Τώρα έμαθα . Αφού...Ξέρεις.

Oreksatoss

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Άμα για σένα τα 50αρικα φυτρώνουν στα δέντρα be my guest! Ούτως ή άλλως δεν τρως δικά μου λεφτα
Στα παπαρια μου αν είναι φολα. Κανένα ωραίο μουνι ψάχνω. Άσε που ίσως όντως άλλαξε τροπάριο.

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.166
Πόντοι
1.071
Εχω περάσει με την Τζουλια μόνο κ μόνο Γ την εμφάνιση. Σε εμένα ήταν πολυ οκ.. Δεν τρελάθηκα αλλά δεν μπορώ να μπω ότι έκλεψα τα χρήματα. Δεν ξέρω αν θα περάσω.

Επίσης η Άρτεμης- μαλβινα παρόλο που περιμενα να είναι φόλα μου έβγαλε γουστα.. Σε κάποια φάση μου λέει σήμερα δεν είχε πολυ δουλειά και ήθελα να γαμηθώ. Πέρασα πρώτη φορά και λογικά θα ξανά περάσω με μαλβινα.

Ζενια τριγετα 3: περίμενα γιατί είχε πολλα δωμάτια..γενικα δεν είχα χρόνο οπότε ψηλοβιαζομουν αλλά τράβηξε πολυ η φάση δηλαδή από την ώρα που πηγα μεχρι να φυγω πέρασε 1:30 ώρα σίγουρα. Πολυ τίμια προσπάθεια. Αξίζει αν κάποιος έχει χρόνο.

Πωλίνα τριγετα 3: περασα για τον κωλο αλλά έτσι κ ετσι.

Καταλεα εχω περασει αρκετές φορές αξίζει.

Αμπερ : ΑΞΙΖΕΙ

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Εχω περάσει με την Τζουλια μόνο κ μόνο Γ την εμφάνιση. Σε εμένα ήταν πολυ οκ.. Δεν τρελάθηκα αλλά δεν μπορώ να μπω ότι έκλεψα τα χρήματα. Δεν ξέρω αν θα περάσω.

Επίσης η Άρτεμης- μαλβινα παρόλο που περιμενα να είναι φόλα μου έβγαλε γουστα.. Σε κάποια φάση μου λέει σήμερα δεν είχε πολυ δουλειά και ήθελα να γαμηθώ. Πέρασα πρώτη φορά και λογικά θα ξανά περάσω με μαλβινα.

Ζενια τριγετα 3: περίμενα γιατί είχε πολλα δωμάτια..γενικα δεν είχα χρόνο οπότε ψηλοβιαζομουν αλλά τράβηξε πολυ η φάση δηλαδή από την ώρα που πηγα μεχρι να φυγω πέρασε 1:30 ώρα σίγουρα. Πολυ τίμια προσπάθεια. Αξίζει αν κάποιος έχει χρόνο.

Πωλίνα τριγετα 3: περασα για τον κωλο αλλά έτσι κ ετσι.

Καταλεα εχω περασει αρκετές φορές αξίζει.

Αμπερ : ΑΞΙΖΕΙ
Όλες αξίζουν δηλαδή.

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Καταλεα
Αμπερ
Μαλβίνα
Τζουλια
Ζενια
Πωλίνα

Για εμενα με αυτή την σειρά
Μάλλον δεν είχες δει πως ήταν πριν κάμποσα χρόνια , να έβλεπες πόσο αξίζουν όλες αυτές τώρα.

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Και μια που πέρασες με Τζούλια,μπορείς να περιγράψεις την εμφάνιση;

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.166
Πόντοι
1.071
Και μια που πέρασες με Τζούλια,μπορείς να περιγράψεις την εμφάνιση;
Ξανθιά μαυρισμένη με piercing στις ρόγες αλλά και γενικά έχει και αλλου, κάποια tattoo. Τώρα στα του αγώνα μια μέτρια προς καλή πιπα αλλά στο σεξ δεν αντέχει πολυ δυνατά . Είναι Barbie με λίγα λόγια αλλά για μια φορά σίγουρα αξίζει.

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Ξανθιά μαυρισμένη με piercing στις ρόγες αλλά και γενικά έχει και αλλου, κάποια tattoo. Τώρα στα του αγώνα μια μέτρια προς καλή πιπα αλλά στο σεξ δεν αντέχει πολυ δυνατά . Είναι Barbie με λίγα λόγια αλλά για μια φορά σίγουρα αξίζει.
Βυζί,κώλο; Είναι πολύ αδύνατη;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.334
Πόντοι
3.715
Κωλο έχει καλό , βυζι 1.5 αρι. Είναι αδυνατη αλλά άμα θέλει κάποιος να δώσει πονο ε δεν κάνει γιατί θα σπάσει
για ενυδρείο ή βιτρίνα ναι,
προσωπικά μου αρέσει η Τζούλια, Τζένη, αλλά συνήθως αυτόν τον σωματότυπο τον ξεσκίζω. Κι αν πλερώσω θα πλερώσω για αυτόν ακριβώς το σκοπό, να ξεκατινιάσω μια μορφονιά με δύο από τα αγαπημένα μου ονόματα ΤζίΤζι

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Άμα για σένα τα 50αρικα φυτρώνουν στα δέντρα be my guest! Ούτως ή άλλως δεν τρως δικά μου λεφτα
Το χω ξαναπεί. Έχω το φυτό στο μπαλκόνι.

9594313-watering-the-money-tree-with-50-euro-notes.png

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.683
Πόντοι
3.246

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.206
Πόντοι
2.846

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
για ενυδρείο ή βιτρίνα ναι,
προσωπικά μου αρέσει η Τζούλια, Τζένη, αλλά συνήθως αυτόν τον σωματότυπο τον ξεσκίζω. Κι αν πλερώσω θα πλερώσω για αυτόν ακριβώς το σκοπό, να ξεκατινιάσω μια μορφονιά με δύο από τα αγαπημένα μου ονόματα ΤζίΤζι
Εγκρίνεις δηλαδή; Να πάω;

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Και για να μην μιλάμε συνέχεια για τα ίδια,αυτό το πατούRι που ακούει στο όνομα Μαρίλια χρίζει επισκέψεως.

Αύριο στο Κασσάνδρας 4β 19.00-05.00 λέει.

large-33809e2532b406017dd9e1df3ec6d2cf-transformed.png

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.334
Πόντοι
3.715
Εγκρίνεις δηλαδή; Να πάω;
άμα σου κάνει κέφι δοκίμασε,
αυτό που έγραψα είναι ότι με τέτοιο σωματότυπο
εγώ δεν πληρώνω για να μην την ξεμουνιάσω.
Αν τώρα έχει μα-μου-μη θα ξενερώσω και θα είναι πεταμένα φράγκα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.039
Πόντοι
7.046
άμα σου κάνει κέφι δοκίμασε,
αυτό που έγραψα είναι ότι με τέτοιο σωματότυπο
εγώ δεν πληρώνω για να μην την ξεμουνιάσω.
Αν τώρα έχει μα-μου-μη θα ξενερώσω και θα είναι πεταμένα φράγκα.
Όπως ακριβώς τα λες: ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ για να γαμήσουμε, όχι για να ακούμε μη και μα και μου. Μην τρελαθούμε κιόλας, δεν αντέχουν 5 λεπτά σεξ, που τις ξεπαρτουζώνουν όλοι οι νταβάδες και τα αφεντικά και οι νόμιμοι προστάτες με τις ώρες (και πάνε βάζουν σφήνες στους κώλους τους σε εκπομπές σκουπίδια)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom