aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Μολις ενημερωθηκα οτι η γνησια Λιντα ειναι στο Κων/λεως 94 τωρα!!!
Με πηρε φιλος που μολις εκανε καταθεση και ισα που μιλαγε στο τηλ!!!
Μολις ενημερωθηκα οτι η γνησια Λιντα ειναι στο Κων/λεως 94 τωρα!!!
Με πηρε φιλος που μολις εκανε καταθεση και ισα που μιλαγε στο τηλ!!!
Ειναι ζορικη ari μου!!!
Εν τω μεταξύ εγώ πορνοψήθηκα να τσεκάρω τη Βίβιαν από Δροσοπούλου 95. Ολλανδέζα λένε. Καιρό έχω να πάω με δυτικοευρωπαία...
εχω γράψει κριτική στο Αρτεμις που την πέτυχα ,...ΔΙΆΒΑΣΕΝαι τη διάβασα , που δεν ανέβηκε πάνω λες...
Αφού ήταν πρόθυμη και ευδιάθετη ας είναι, λέω να πάω για την εμπειρία...
Χμμμ, ομολογώ ότι τώρα την διάβασα.... Άς το ξανασκεφτώ λοιπόν... :oεχω γράψει κριτική στο Αρτεμις που την πέτυχα ,...ΔΙΆΒΑΣΕ
Η Νάνσυ έχει μεγάλους τεχνητούς αερόσακους, είναι ξανθιά, σχετικά ψηλή, ελαφρώς άκωλη (κατ' εμέ)...
Κουτάλα παιδί μου δεν είμαι γιατρός!!! .Ιατρικός επισκέπτης είμαι και ως εκ τούτου επισκέπτομαι ενίοτε τα "ευαγή ιδρύματα".Την συγκεκριμένη μέρα εποχούμενος (μοτοσυκλέτα) στην Πλ.Αττικής,επέλεξα να επιστρέψω στη βάση μου από Κωνσταντινουπόλεως για να ελέγξω τις κοπέλες του 94 και του 61.Γιατρε αφησαμε τις ιεροδουλες και πιασαμε τωρα τις τσατσαδες?
Ποια εψαχνες πρωι πρωι στο Κων/λεως?
Η Κυρα Δημητρα παντως ειναι ισως η καλυτερη υπηρεσια που εχω συναντησει ποτε σε οικο αντιθετως με την περιορισμενης ευθυνης προκατοχο της που ξεκινησε το studio οταν αυτο ανοιξε!!!
Μου κανει εντυπωση που το λες αυτο!Γιατι τι σου εκανε?
Υ.Γ. Μετα το Αλκαμενους και πριν το Λελας δουλευε στο Διδυμου στο υπογειο!!! ;)
Κουτάλα παιδί μου δεν είμαι γιατρός!!! .Ιατρικός επισκέπτης είμαι και ως εκ τούτου επισκέπτομαι ενίοτε τα "ευαγή ιδρύματα".Την συγκεκριμένη μέρα εποχούμενος (μοτοσυκλέτα) στην Πλ.Αττικής,επέλεξα να επιστρέψω στη βάση μου από Κωνσταντινουπόλεως για να ελέγξω τις κοπέλες του 94 και του 61.
Στο 61 είδα την Λαρίσα(Λάρα) η οποία μου άρεσε,ξέρεις κάτι γι'αυτή;
ρωσιδα ΔΕΝ ειναι....Λέει επίσης οτι ειναι Ελληνοσουηδέζα αλλά αρχίδια ! Ομογενής απο την Ρωσία ειναι...
θα παίξουμε το παιχνίδι των 10 ερωτήσεων...ρωσιδα ΔΕΝ ειναι....
μπλιαχ μπλιαχΣολωμού 32 (ισόγειο):
μέχρι τις 17:00 θα είναι η Γιούλη...! :o :o :o
από τις 17:00 και μετά η Μόνικα...!
Κων/πολεως 94 δεν κουραστηκε ακομα αυτη η ? ολο διπλοβαρδυα την εχουνε !!!!