Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (2 μέλη και 48 επισκέπτες)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εν τω μεταξύ εγώ πορνοψήθηκα να τσεκάρω τη Βίβιαν από Δροσοπούλου 95. Ολλανδέζα λένε. Καιρό έχω να πάω με δυτικοευρωπαία...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ναι τη διάβασα , που δεν ανέβηκε πάνω λες...
Αφού ήταν πρόθυμη και ευδιάθετη ας είναι, λέω να πάω για την εμπειρία...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

kritonas

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Η Νάνσυ έχει μεγάλους τεχνητούς αερόσακους, είναι ξανθιά, σχετικά ψηλή, ελαφρώς άκωλη (κατ' εμέ)...

Λέει επίσης οτι ειναι Ελληνοσουηδέζα αλλά αρχίδια ! Ομογενής απο την Ρωσία ειναι...

Πολή καλή για ξεφλωκάρισμα, ωστόσο βαζει πολύ K-Y Jello και έτσι γλιστράς πάρα πολύ μέσα της...

Καλή γενικά για μια εμπειρία

Επισκέπτης
Γιατρε αφησαμε τις ιεροδουλες και πιασαμε τωρα τις τσατσαδες? :2funny:
Ποια εψαχνες πρωι πρωι στο Κων/λεως? :think:

Η Κυρα Δημητρα παντως ειναι ισως η καλυτερη υπηρεσια που εχω συναντησει ποτε σε οικο αντιθετως με την περιορισμενης ευθυνης προκατοχο της που ξεκινησε το studio οταν αυτο ανοιξε!!!
Μου κανει εντυπωση που το λες αυτο!Γιατι τι σου εκανε?

Υ.Γ. Μετα το Αλκαμενους και πριν το Λελας δουλευε στο Διδυμου στο υπογειο!!! ;)
  Κουτάλα παιδί μου δεν είμαι γιατρός!!! :2funny:.Ιατρικός επισκέπτης είμαι και ως εκ τούτου επισκέπτομαι ενίοτε τα "ευαγή ιδρύματα".Την συγκεκριμένη μέρα εποχούμενος (μοτοσυκλέτα) στην Πλ.Αττικής,επέλεξα να επιστρέψω στη βάση μου από Κωνσταντινουπόλεως για να ελέγξω τις κοπέλες του 94 και του 61.
Στο 61 είδα την Λαρίσα(Λάρα) η οποία μου άρεσε,ξέρεις κάτι γι'αυτή;

Η κυρά Δήμητρα μου θυμίζει την χοντρή ψυχωσική πρωταγωνίστρια μιας γνωστής ταινίας.Το ύφος και τα κοντινά πλάνα εκφράσεων του προσώπου της απεικονίζοντας τον αμφιλεγόμενο διαταραγμένο ψυχικό της κόσμο, έμειναν ιστορικά.Γουρλωμένο βλέμμα συνοδευόμενο από μια σπιρτάδα μειδιάματος η χαμόγελου επικουρούμενων της ιδιαίτερης κατατομής προσώπου που έχει,θυμίζει ηρωίδα ψυχολογικού θρίλλερ του Χίτσκοκ.
  Καθοδηγεί "στενά" την κοπέλα να βγει στο σαλόνι και να φύγει από το σαλόνι("εντάξει,πήγαινε") και δεν σε αφήνει να μιλήσεις μαζί της.Τουλάχιστον αυτό έκανε στην Αλκαμένους και Λ.Καραγιάννη.
  Αλλά αφού έχεις την καλύτερη εντύπωση για την κυρά Δήμητρα επιφυλάσσομαι γιατί πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν.
  Η κυρία που ξεκίνησε το studio ήταν πάρα πολύ φιλική και οικεία μαζί σου προσφέροντάς σου αναψυκτικό η νερό και σε προδιέθετε οτι θα περάσεις καλά.Εμένα μου φάνηκε οτι έπαιζε τον ρόλο της σωστά για προσπορισμό πελατών.Εσύ από που συμπέρανες οτι είναι περιορισμένης ευθύνης;

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Σήμερα, 5 Ιουνίου 2009, στο στέκι της οδού Βριλησσού με αριθμό 57 ή αλλιώς το studio του παραδείσου (Εδέμ) :

από τις 10:00-17:00: Η γνωστή σε όλους μας Σαμάνθα  :-* :-* :-*  !!!!   
από τις 17:00-23:00: Η εντυπωσιακή Νάνσυ με τις  :tits2: :tits2: :tits2:  !!!!!
από τις 23:00-τέλος: Το σεξουλιάρικο και γλυκύτατο μωρό, η Αγάπη  :smitten: :smitten: :smitten: !!!!!!

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
  Κουτάλα παιδί μου δεν είμαι γιατρός!!! :2funny:.Ιατρικός επισκέπτης είμαι και ως εκ τούτου επισκέπτομαι ενίοτε τα "ευαγή ιδρύματα".Την συγκεκριμένη μέρα εποχούμενος (μοτοσυκλέτα) στην Πλ.Αττικής,επέλεξα να επιστρέψω στη βάση μου από Κωνσταντινουπόλεως για να ελέγξω τις κοπέλες του 94 και του 61.
Στο 61 είδα την Λαρίσα(Λάρα) η οποία μου άρεσε,ξέρεις κάτι γι'αυτή;

Μια Λάρα που είχα πάρει στο 61 ήταν super.
Ηταν ψιλή νταρντάνα με δίχρωμα μαλλιά και τσιμπουκόχειλα!!!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Σολωμού 32 (ισόγειο):

μέχρι τις 17:00 θα είναι η Γιούλη...!  :o :o :o
από τις 17:00 και μετά η Μόνικα...!  :grin: :grin: :grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κων/πολεως 94 δεν κουραστηκε ακομα αυτη η ? ολο διπλοβαρδυα την εχουνε !!!!

redlight

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κωλούρι υπαρχει σε κανα μαγαζί σήμερα?  :idiot:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Στον φουρνο στην Βαρκιζα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom