Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Δυστυχώς,όχι.ρε παίκτη, μυαλό δε βάζεις;
Δυστυχώς,όχι.ρε παίκτη, μυαλό δε βάζεις;
Ευπειθώς αναφέρω πως πρέπει να προσέξεις με Αναίδα γιατί άκουσα πως χτίζει ένα διόροφο διαμερισματάκι και χρειάζεται χορηγίεςΠού χάθηκε ο @Helluvatime ? Χέλουβας, παρουσιάσου και αναφέρσου.
Περιοχή;Ευπειθώς αναφέρω πως πρέπει να προσέξεις με Αναίδα γιατί άκουσα πως χτίζει ένα διόροφο διαμερισματάκι και χρειάζεται χορηγίες
καλά εγώ το ξέρω με γέρο που δεν άλλαξε ούτε την πορδή του αλλά δε βαριέσαι.Δυστυχώς,όχι.
ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του.
Η Λία από κοντά είναι πολύ όμορφη και σχετικά μαζεμένη.Για θυμίστε μου ρε μάγκες, η Λια αξίζει ή θα τα κλάψω? Δε μπορώ να βρω κριτικές..
https://*****/en/StudioWorker/9793-Lia
Μενίδι.Περιοχή;
Ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που έγραψε κριτική για τη Σία το μακρινό 2021 (τσέκαρε κριτικές), όταν είχε πρωτοξεκινήσει το επάγγελμα. Αν ήξερα ότι θα γινόταν τέτοιος χαμός, θα ζήταγα ποσοστάΕίναι ένας νέος παπάρης στο νήμα που ήθελε να κλείσει τη Σία για μία ωρα,να έχει άνεση χρόνου γιατί αργεί να χύσει και να μην φολιαστεί. Σε στούντιο,στη Σία όλα αυτά που γίνεται της πουτάνας. Αχαχαχα
Ρίξε μια ματιά από που βγαίνει το όνομα της ερωμένης σου.Δυστυχώς,όχι.
ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του.
Μενίδι.
Για θυμίστε μου ρε μάγκες, η Λια αξίζει ή θα τα κλάψω? Δε μπορώ να βρω κριτικές..
https://*****/en/StudioWorker/9793-Lia
Πες μου τετοια. Να πάω.καραφολα η φαση .
Έλα ρε παιχτούρα Μαραντόνα, που είχες χαθεί και είχα ανησυχήσει. Ναι, μύριζε η φάση φόλα από μακριά, δεν είχα σκοπό να πάω ούτως ή άλλως. Πάντως πραγματικά, κοιτάω τις βάρδιες και δε μπορώ να βρω ΜΙΑ που να δικαιολογεί το 50αρικο.Πιπινακι με σιδερακια η βενεζουελανα, φρεσκο νεανικο μουνι με πλαστικο 3αρι βυζι με piercing κ ωραιο καμπυλωτο σκαρι αλλα χαιρε φολα καραφολα η φαση . Ναρκοπεδιο απο τα λιγα , μακρια φιλε μου
Δεν είναι η ερωμένη μου. Μην μπερδευόμαστε. Είναι ή μάλλον ήταν η αγαπημένη μου βδέλλα.Ρίξε μια ματιά από που βγαίνει το όνομα της ερωμένης σου.
Cataleya (given name) - Wikipedia
en.wikipedia.org
Ρίξε μια ματιά από που βγαίνει το όνομα της ερωμένης σου.
Cataleya (given name) - Wikipedia
en.wikipedia.org
Μη τα μπερδευεις ηταν του κουλουρακια ερωμενη αυτος ειναι ο κουλουράκιας1Δεν είναι η ερωμένη μου. Μην μπερδευόμαστε. Είναι ή μάλλον ήταν η αγαπημένη μου βδέλλα.
Γραφτε ,γραφτε παπαριες . Εμένα γυρνάει στο μυαλό μου το κωλί Αναΐδος.Μη τα μπερδευεις ηταν του κουλουρακια ερωμενη αυτος ειναι ο κουλουράκιας1
Άρτεμις, Μαλβίνα, τιμάει τις υποδιαιρέσεις του ευρώ στο ακέραιο, μιλάμε εγγύηση, κλειστά μάτια, τα κάνει όλα και συμφέρει, δε μένει σάλιο από τα γλωσσόφιλα...Έλα ρε παιχτούρα Μαραντόνα, που είχες χαθεί και είχα ανησυχήσει. Ναι, μύριζε η φάση φόλα από μακριά, δεν είχα σκοπό να πάω ούτως ή άλλως. Πάντως πραγματικά, κοιτάω τις βάρδιες και δε μπορώ να βρω ΜΙΑ που να δικαιολογεί το 50αρικο.
ρε συ είναι πειρασμός, ο άλλος κάπου έγραφε ότι την είχε 2 3 ώρες και χάζευε τον κώλο της. Πιο φτηνά να έπαιρνε μια αφίσα να κυτάει πάντως, δε νομίζεις;Γραφτε ,γραφτε παπαριες . Εμένα γυρνάει στο μυαλό μου το κωλί Αναΐδος.
Μήπως εννοούσε κοιτούσε το σάιτ.ρε συ είναι πειρασμός, ο άλλος κάπου έγραφε ότι την είχε 2 3 ώρες και χάζευε τον κώλο της. Πιο φτηνά να έπαιρνε μια αφίσα να κυτάει πάντως, δε νομίζεις;
δηλαδή στο 2ωρο τι κάνεις; τι κουβέντα να πιάσεις και γιατί...; έχεις προσδοκίες για να την παρουσιάσεις (όχι εσύ...) στο σόϊ σαν αρραβωνιάρα;
επισκέπτης ιστοσελίδων;Μήπως εννοούσε κοιτούσε το σάιτ.
Θα πάω κι εγώ να ξαναδω το κωλι από κοντα. Μ έφαγε η περιέργεια. Δείχνει σαν να ξεβγηκε το καβλίδιο.επισκέπτης ιστοσελίδων;