Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Άστο νταξει κατάλαβα. Τζάμπα σάλιο χάλασα.είναι...
Άστο νταξει κατάλαβα. Τζάμπα σάλιο χάλασα.είναι...
έχεις δίκιο... ίσως να μην παω...χίιιιιιιιιιχιιιιιχιιιι. πόσα θα δώσεις γι αυτή τη σαπρακιασμένη;
ένα μόνο ξέρω...νομίζεις ότι κάνεις κάτι κιόλας.
Ναι τέρας εξυπνάδας. Πάρτα αρχίδια μου τώρα. Εγώ θα πάω Αναίδαένα μόνο ξέρω...
πως σε γλεντάω πίπα κώλο σήμερα...
ούτε έχω αναφερθεί στον μπαμπά σου ούτε στην μαμά σου ούτε στα γενοφάσκια σου, ούτε σου είπα να βάλεις κάτι στον κώλο σου... μόνος σου αποφάσισες πως έχω χρήματα, μόνος σου αποφάσισες να παίξεις αυτό το λεκτικό παιχνίδι με κάποιον που είναι μακράν πιό έξυπνος από σένα...
μόνος σου έγινες ρεντίκολο κουμπουράκια...
εγώ απλά σε γλέντησα,
over τώρα γιατί πρέπει να πάω στην Christina να δω αν βελτιώθηκε, κάπου είχα βάλει αυτό το τελευταίο 50ρικο...
πλέον δεν σε πιστεύει κανείς, άσε που πήρα τηλέφωνο στο στούντιο και της είπα πως την είπες άβγαλτη και δεν σε βλέπω να σε υποδέχεται με πολλές αγάπες...Εγώ θα πάω Αναίδα
κι αυτό το καταλάβαμε... βαρεμένος ο κουμπουράκιας...απλά βαριέμαι που ζω
αλήθεια τώρα? είχα τέτοια επίδραση? θα μου δώσουν το Νόμπελ?Αλλά με έβαλες σε σκέψεις τώρα.
Ναι ρε,μου δώσες προς στιγμήν την εντύπωση ότι θα φοβηθω μην μου χαλάσει η υπόληψη στο μπουρδέλοσάιτ.αλήθεια τώρα? είχα τέτοια επίδραση? θα μου δώσουν το Νόμπελ?
Είσαι μουνής!
ψάχνω κι επισκέπτη για παρέα, να γίνω εγώ ελάφι κι αυτός σκύλος. Κάπου θα τα μπλέξουμε καλά...είναι άπαικτη η Μαλβινάρτεμις
Εγώ την είχα πάρει προ κορωνοιού στο Αρ6Ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που έγραψε κριτική για τη Σία το μακρινό 2021 (τσέκαρε κριτικές), όταν είχε πρωτοξεκινήσει το επάγγελμα. Αν ήξερα ότι θα γινόταν τέτοιος χαμός, θα ζήταγα ποσοστά
Πιπινακι με σιδερακια η βενεζουελανα, φρεσκο νεανικο μουνι με πλαστικο 3αρι βυζι με piercing κ ωραιο καμπυλωτο σκαρι αλλα χαιρε φολα καραφολα η φαση . Ναρκοπεδιο απο τα λιγα , μακρια φιλε μου
Που τα διαβάζεις αυτά; Στην Αποκάλυψη του Ιωάννη; Χαχαέχεις δίκιο, ο κλώνος της ως Άρτεμις έχει ερεβώδη υβριδισμό, σα ρέψιμο της Αποκάλυψης.