Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Θα παω να δω στα στουντελα μηπως κατι βρω εκει, αν και δεν τρεφω ελπιδες αλλα μια βολτα θα την κανω.
Απο οσο βλεπω στα στουντιο οτι καινουργιο εχει ερθει ειναι μπαζολατινες κλοουν.Α ξεχασα ηρθαν και τα τραβελια για οποιον αρεσει.

vinnie

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
301
Πόντοι
20
Όντως διαφέρουν :'D Anyway καλό βόλι όπως και να έχει.
παιδια καλησπερα!ειδα οτι δουλευει η Ζενια κασσανδρας 4Β!!!Γνωριζετε αν αξιζει αυτη η κοπελα?ειναι καλη στο δωματιο η φολα?

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
https://*****/en/StudioWorker/7327-Sarah
Τελικα περασα απο 3-4 μαγαζά και κατεληξα εδω. Κριτικη αυριο.
Επισης απο στουντελα η μονη αξιολογη ηταν η Καριολινα παντα σε σχεση με τα οργκ της περιοχης. 2-3 φορες την εχω μαμησει οποτε παλιοσε πλεον. Οι υπολοιπες της Λιοσιων κατι χοντροκολες λατιν και καλα να ουμε αλλα μουφα, σκιαχτρα.
Μαζι με τη Σαρα ηταν και η γνωστη αγνωστη Τζουλια εμφανος κεφατη.Οταν την ειχα δει πριν μηνες στο Θεσσαλιας ηταν ποιο πλαδαρη δεν μου αρεσε, ενω τωρα λογω gym εχει φτιαξει πολυ και ειναι πολυ κοντα στις φωτο. Η Σαρα που περασα και αυτη ειναι αρκετα κοντα με καποιες φωτο , οι μη καλλιτεχνικες εννοω.Ολα καλα πηγαν, οχι κατι ιδιαιτερο στο δωματιο, οχι ομως και πριξαρχηδω και σε ακολουθουσε. Υποψιν μοντελε ψηληηηη γυναικα με μετριο προσωπο και σφηχτο κορμι βυζι ολα σωστα. Την προτιμησα απλα και μονο που δεν εχω περασει μαζι της.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Τελικα περασα απο 3-4 μαγαζά και κατεληξα εδω. Κριτικη αυριο.
Επισης απο στουντελα η μονη αξιολογη ηταν η Καριολινα παντα σε σχεση με τα οργκ της περιοχης. 2-3 φορες την εχω μαμησει οποτε παλιοσε πλεον. Οι υπολοιπες της Λιοσιων κατι χοντροκολες λατιν και καλα να ουμε αλλα μουφα, σκιαχτρα.
Μαζι με τη Σαρα ηταν και η γνωστη αγνωστη Τζουλια εμφανος κεφατη.Οταν την ειχα δει πριν μηνες στο Θεσσαλιας ηταν ποιο πλαδαρη δεν μου αρεσε, ενω τωρα λογω gym εχει φτιαξει πολυ και ειναι πολυ κοντα στις φωτο. Η Σαρα που περασα και αυτη ειναι αρκετα κοντα με καποιες φωτο , οι μη καλλιτεχνικες εννοω.Ολα καλα πηγαν, οχι κατι ιδιαιτερο στο δωματιο, οχι ομως και πριξαρχηδω και σε ακολουθουσε. Υποψιν μοντελε ψηληηηη γυναικα με μετριο προσωπο και σφηχτο κορμι βυζι ολα σωστα. Την προτιμησα απλα και μονο που δεν εχω περασει μαζι της.
Εχω παει με αυτη τη Σαρα τη Βουλγαρα οταν δουλευε Θησεως και εχω αφησει κριτικη . Καλο κορμακι κ δεκτικη , τα τρομπαρισμενα χειλη χαλαγανε το λουκ θυμαμαι . Καλη πιπα επισης κ δεν εκλεβε σε στησιματα, οχι κατι σπουδαιο αλλα τιμιο κοριτσι σε ολα . Δουλευε τοτε με την ελληνιδα τη Σαρα σε αρκετες βαρδιες αλλα καλυτερη η Βουλγαρα σε εμφανιση ειδικα σε σωμα καθοτι πιο σφιχτο

Ειμαι μια βδομαδα με κοβιντ , ελπιζω αυριο να με βγαλει αρνητικο μη κολλησω κανα χριστιανο-η και να ξεμπερδευω . Θελω να τσεκαρω μια ιζαμπελα που ανεβασε ο κουλου απο ντοιτσλανους , βεβαια λατινες και γερμανοαλυσιδα ειναι μια πονεμενη ιστορια. Επανηλθε και η Νικολ βλεπω στη μπουντεσλιγκα

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.739
Πόντοι
5.946

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.764
Πόντοι
3.246

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
ο @koulourakias πρεπει να ναι dj απο ρεμπετικα παει στα ξενα τρελες αλλαγες :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Κ. -Κουλουράκια που έμαθες να χρησιμοποιείς τόσο καλά τα δάχτυλα;
images

Κουλουράκιας:
Dj GIF by Beastie Boys

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ποιος έχει τίποτα καινούργιες πληροφορίες για Αναίδα; Όλοι στη μούγκα. Έμαθε κανένα ελληνικό ή αγγλικο; Αν και δεν χρειάζεται. Το χω δει το Νάρκος όλο.
Ποιος ασχολειτε με Αναίδες?
Τεσπα εδω ψαχνουμε κανα καινουργιο να δει λιγη χαρα το πουλακι μας. Μαλακα μου τι γινεται εκει οξω? Μιλαμε για τραγωδια ετσι.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.764
Πόντοι
3.246
Ποιος ασχολειτε με Αναίδες?
Τεσπα εδω ψαχνουμε κανα καινουργιο να δει λιγη χαρα το πουλακι μας. Μαλακα μου τι γινεται εκει οξω? Μιλαμε για τραγωδια ετσι.
Δες αλεξανδρα απο αριστοτελους 5 μπορει να σ αρεσει

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Δες αλεξανδρα απο αριστοτελους 5 μπορει να σ αρεσει
Την εχω δει απο οταν μας ηρθε. Δε μου λεει κατι, ενταξει κοπελα για φυλης ειναι μια χαρα οπως και αλλες πολλες.Δεν ειναι στουντιακου επιπεδου

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
https://*****/en/StudioWorker/10097-Lorena

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom