Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Κολωνού 32Α, στο γωνιακό.
Κολωνού 32Α, στο γωνιακό.
Εσύ ρώτησες ρε τρελέγκα!!!Μέσα στον κήπο της Εδέμ δηλαδη με τα ευωδιαστά αρώματα και την απαίσια μποχα
Γιαυτό έχει μεγαλώσει η κωλάρα της άλλης τον τελευταίο καιρό. Από τους υδατάνθρακες θα είναι.το κουλούρια τα δίνω για δέλεαρ στα πατόμουνα
Μοντελο δεν ειναι, αλλα απο υπηρεσιες εμενα με ικανοποιησε, εσυ εχεις περασει μαζι της?ερώτηση κρίσεως, η μέση φαίνεται καθολου;
Σωστοτατος ο φιλος με εσωσε απο αδικη τσαρκα. Δειχνει ομως πύρκαυλα και η δευτερη.Απο κοντα σιγουρα θα το ψιλιαζομουνα , εστω και να μην ειμαι σιγουρος δε θα περναγα.Σιχαινομαι τετοιες καταστασεις και απορω με τα ζαβά που τοτε 2009 τις εκθειαζαν.Τι να πω ο ΑΝΤΡΑΣ οκ απλα.Σού βρήκα πρόχειρα κάτι παλιά γραπτά να επιβεβαιώσεις
Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών - Page 31 - bourdela.com forum
Studio Deluxe (Ισμήνης 2 και Βουλιαγμένης, Δάφνη) - Page 99
Σε πιστευω δε λεω οχι. Εχω δει τετοια ατομα που ειναι σαν γυναικες.Ειναι αυτο που λεμε το λαθος της φυσης.Όταν πρωτοβγήκαν αυτές οι δύο είχαν άπαιχτη εμφάνιση. Ψηλές με καταπληκτικά δέρματα και καμπύλες. Σεξουαλικά πρόσωπα χωρίς αγριάδες. Μαλούρες ξανθές κομμωτηρίου, σολάριουμ, αστραφτερά χαμόγελα, ακριβά μίνι φορέματα εσώρουχα και γόβες πένα. Υπερπαραγωγή. Πήγαιναν Μύκονο διακοπές και πέφτανε σαγόνια στο Κάβο Παραντίσο.
Έμπαινε η Χαρά για κατούρημα στο Baby Gold τότε που ήταν το μαγαζί με τις ωραιότερες χορευ΄τριες της Αθήνας και κομπλάρανε οι χορεύτριες! Έκανε πιάτσα από έξω. Και πριν εγχειρηστεί και μετά. Πήγαινε στο γυναικείο W.C.
Μια φορά έκαναν φασαρία οι στριπτιζούδες μεταξύ τους ποια και πως είναι δυνατόν να λερώνει το καπάκι της τουαλέτας όταν κατουράει. Χα χα!
μου ειχε πει και ο μαραντονα. Εσυ τι εννοεις να μη στη σπασει? Τι εκανε σε εσενα?Μαλβίδα λόγω έχει λασκαρισμένη λίγο τη βίδα αλλά δυνατό καβλίδιο έτσι και μπορέσεις να μην στην σπάσει.
Τα ίδια, απόσπαση προσοχής με τζαζεμένες χαζομάρες λες και βλέπεις λάιβ στρίμιν του Χαγιάτ.μου ειχε πει και ο μαραντονα. Εσυ τι εννοεις να μη στη σπασει? Τι εκανε σε εσενα?
Είσαι boomer ρε βόρδελε, γιαυτό. Ο Όμπι είναι μέσα σε όλα.ρε ομπι πολύ αμερικάνικα τα λες και δεν σε πιάνω
Η izabel και η sabrina στην βριλησσουΞερουμε στουντιοκοριτσο που να δινει κωλο?