Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.321
Πόντοι
2.420
Για τη ρενατα σαφως ναι.
Έχει και δικές της φώτο τύπε. Αυτή που φοράει ένα σορτσ καθιστή και η άλλη στο γιακούζι και στις δύο φαίνεται τι κωλάρα έχει. Αν είναι πρόσφατες είναι ακομα πολύ δυνατή.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Έχει και δικές της φώτο τύπε. Αυτή που φοράει ένα σορτσ καθιστή και η άλλη στο γιακούζι και στις δύο φαίνεται τι κωλάρα έχει. Αν είναι πρόσφατες είναι ακομα πολύ δυνατή.
Σου ειπα μην περιμενεις μα δεις αυτο που βλεπεις στις φωτο η εστω κοντα σε αυτο.
Δεν ειπα οτι ειναι μπαζο ουτε σαβουρα.
Εμενα μου αρεσουν κορμια μοντελε κτλ. Αν εισαι τετοιος τυπος μην πας ρενατα αστο για κανα αλλον

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Βραδινη εξορμηση με σκοπο τη Σαρα τη Βουλγαρα η οποια ειχε βαρδια με την Ασπα . Ευκολο παρκιν απο εξω ακριβως ενεκα οτι πλησιαζουμε τα μεσα Αυγουστου και στο σαλονι σαλοναρανε και τα δυο κοριτσια . Πρωτη η Ασπα γυμνοστηθη η οποια καλες εντυπωσεις μου αφησε σε προσωπο και σωμα με εξαιρεση καποια παραπανισια κιλα στο κωλο τα οποια ομως ηταν σε επιτρεπτα ορια απ οσο διεκρινα . Μπηκε στη λιστα να περασει το τεστ ντονα τις επομενες μερες

Εν συνεχεια η Σαρα με την οποια περασα στο δωματιο τερμα αριστερα οπως μπαινεις απο τη πορτα του σαλονιου . Ωραιο δωματιο με ανετο κρεβατι και ενας μεγαλος εντιχοιζομενος καθρεφτης να δεσποζει δεξια του κρεβατιου . Αρνητικο οι μικρες πετσετες και η μη χορηγηση παντοφλων μιας χρησης .

Η Σαρα ειναι μια νεα κοπελα μαξ 25-26 χρονων , μεσαιου αναστηματος με διασπαρτα τατου στο σωμα ( οχι πολλα μαζεμενα πουθενα ) , ωραια αυρα , θηλυκο περπατημα και αερα , λεπτη χωρις περιττα κιλα αλλα αγυμναστη , φυσικα στηθη 2αρια με piercing και στις δυο θηλες να γεμιζει η χουφτα , σφιχτο δερματακι μαυρισμενο και γλυκο προσωπο το οποιο ομως το χαλανε λιγο τα φουσκωμενα χειλη ( ειλικρινα δε μπορουσα να καταλαβω γιατι να κανει κατι τετοιο και ποιος τη προετρεψε ) και οχι τα σιδερακια στα δοντια τα οποια εμενα προσωπικα δε με ενοχλησαν καθολου . Εχει ωραια κωλομερια για χουφτωμα ( φλατ κωλαρακι οχι πεταχτο αλλα το τουρλωνει ωραια ) και λεπτη μεση .

Στο σεξακι ξεκινησαμε με πιπα βαθια με καποτα χωρις να περιποιηθει μπαλες ( που σαι ρε τσοντα Λιλλυ να κανεις κανα μαθημα ) και συντομα περασαμε στο κυριως μενου με 3 στασεις, ιεραποστολικο , στα 4 και ξαπλωμενη μπρουμυτα με κλειστα ποδια κ γω απο πανω να πολιορκω ανηλεως οπου επηλθε και το τελος στο λαστιχο μετα απο ενα 10 λεπτο εντονου κοπανηματος . Πολυ ευδιαθετη στο δωματιο , αρκετα αλληλοπειραγματα μεταξυ μας με το καλημερα που εδειξαν οτι θα παει καλα το πραγμα , ειχε διαθεση για περισσοτερα προκαρκτικα στην αρχη να με παει πιο αργα αλλα ηθελα να δωσω ρυθμο εγω , βωμολοχιες ελεγε κατι που με καβλωνει στο σεξ , δαχτυλο στο μουνι δεχτηκε και μπορω να πω οτι περασα πολυ ευχαριστα . Ελληνικα μιλαει αψογα , μαλιστα τις βωμολοχιες ελληνιστι τις ελεγε και φορουσε ενα σεξι ροζ σουτιεν διχτυωτο με ροζ στρινγκ .

Μια αγκαλια στο τελος , λιγα σοσιαλ και εφυγε χαμογελαστη οπως μπηκε λεγοντας μου να ξαναπαω .

Εν ολιγοις , μια ωραια πρωτη συναντηση με μια κοπελα που μου αρεσε σαν εμφανιση ( μονη παραφωνια τα πειραγμενα χειλη ) και σα συμμετοχη καθοτι τιμησε μεχρι και το τελευταιο ευρω και με εκανε να περασω πολυ ευχαριστα χωρις να μου βαλει κοφτες πουθενα και ζωντας το μαζι μου . Η ετερη Σαρα στο ιδιο μαγαζι να πω οτι εμφανισιακα δε μου γεμισε το ματι , πολυ λεπτη και με πεσμενο στηθος παροτι ειχε πιο τουρλωτο κωλο .

Αν θα τη ξανασυναντουσα ? ισως ναι , αν σε καποια βαρδια ειναι διαθεσιμη κ δεν υπαρχει κατι καινουργιο προς διερευνηση τοτε γιατι οχι να τη τεσταρω ξανα για να επαληθευσω οτι δεν ηταν τυχαια επιτυχημενη η 1η συναντηση
Ευγενικη η τσατσα με το κοντο ξανθο μαλλι , καθαριοτητα καλουτσικη

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ναι ρε, στη Φυλής ήταν τοπ5 πολλά χρόνια. Και στα στούντιο δεν είναι πολλές καλύτερες της.
Φιλος σε πιστευω αν και δεν την ειχα δει καπου στη φυλης διοτι πηγαινα συνεχεια αλλα δε πειραζει.
Εδω ομως ξεχνας οτι μιλαμε για στουντιο και καλο θα ηταν να αναφερουμε ως μουναρες τις πραγματικες που ειναι τωρα οχι εχθες η πριν χρονια.Πληρωνουμε γιαυτο το λογο για να γαμαμε τετοιες κοπελες και γιαυτο το αναφερουμε.Τωρα τι ηταν η ρενατα πριν 300 χρονια τουρκικα εις την μπουτσα μας, το θεμα ειναι το τωρα τι ειναι η καθε ρενατα . Φιλικα στα λεω μη παρεξηγης

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.321
Πόντοι
2.420
Σου ειπα μην περιμενεις μα δεις αυτο που βλεπεις στις φωτο η εστω κοντα σε αυτο.
Δεν ειπα οτι ειναι μπαζο ουτε σαβουρα.
Εμενα μου αρεσουν κορμια μοντελε κτλ. Αν εισαι τετοιος τυπος μην πας ρενατα αστο για κανα αλλον
Τούλαχιστον παλιά μια χαρά μοντελέ ήταν. Θα πάω να τη δω όταν έρθω πάλι στην πόλη. Η Χρίστινα πάντως του Κασ 3 όροφος που έγραψες πως είναι πολύ ωραία εμένα δε μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ένα χαριτωμένο κοριτσάκι είδα και μέχρι εκεί. Ούτε και η Κατ σου έκανε αν θυμάμαι καλά. Και τη Μαλβίνα την αποκάλεσες γιουβαρλάκι. Μαλακιστήρι είναι σίγουρα γιουβαρλάκι όμως με τίποτα :grin: Δε συμφωνούμε στις αξιολογήσεις μας σχετικά με το επίπεδο εμφάνισης των κοριτσιών!

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.321
Πόντοι
2.420
Φιλος σε πιστευω αν και δεν την ειχα δει καπου στη φυλης διοτι πηγαινα συνεχεια αλλα δε πειραζει.
Εδω ομως ξεχνας οτι μιλαμε για στουντιο και καλο θα ηταν να αναφερουμε ως μουναρες τις πραγματικες που ειναι τωρα οχι εχθες η πριν χρονια.Πληρωνουμε γιαυτο το λογο για να γαμαμε τετοιες κοπελες και γιαυτο το αναφερουμε.Τωρα τι ηταν η ρενατα πριν 300 χρονια τουρκικα εις την μπουτσα μας, το θεμα ειναι το τωρα τι ειναι η καθε ρενατα . Φιλικα στα λεω μη παρεξηγης
Δε σε παρεξηγώ, δε σε παίρνω τοις μετρητοις, καθένας με τα γούστα του.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Τούλαχιστον παλιά μια χαρά μοντελέ ήταν. Θα πάω να τη δω όταν έρθω πάλι στην πόλη. Η Χρίστινα πάντως του Κασ 3 όροφος που έγραψες πως είναι πολύ ωραία εμένα δε μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ένα χαριτωμένο κοριτσάκι είδα και μέχρι εκεί. Ούτε και η Κατ σου έκανε αν θυμάμαι καλά. Και τη Μαλβίνα την αποκάλεσες γιουβαρλάκι. Μαλακιστήρι είναι σίγουρα γιουβαρλάκι όμως με τίποτα :grin: Δε συμφωνούμε στις αξιολογήσεις μας σχετικά με το επίπεδο εμφάνισης των κοριτσιών!
Αναλογα το μετρο συγκρισης ειναι και η κριτικη.
Μαλβινα γιουβαρλακι εντελως ειχα και φιλο μαζι μου που πρωτη φορα βολταρε σε στουντιο και γελαγε ολη την ωρα με αυτα που εβλεπε.Η μαλβινα δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟΣ. αυτα να τα λεμε ετσι.Οχι επιδη σου αρεσει εσενα και καλα κανεις δεν ειπα κατι αλλα τι? να μη λεμε την αληθεια?
Κατια που ειπες αν εννοουσες Κατια ειχα πει τα καλυτερα.
Αν εννοουσες Καταλεγια ειχα πει οτι δεν μου κανει για το λογο οτι δεν ειναι μοντελέ δηλαδη εχει κωλο κωλαρα χωρις αυτο να την κατατασει σε μπαζο κτλ

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Αδερφε Κλαιν σωραιος μαγκα μου για το τρεξιμο και τα ποστ σου , σε παω με ΧΙΛΙΑ και το ξερεις και εχουμε σχεδον τα ιδια γουστα . Μου αρεσει που εισαι αναλυτικος γιατι ετσι ειμαι και γω και αυθεντικος επισης και παντα αν εγκρινεις κατι παω με κλειστα ματια να τσεκαρω

Σχετικα με τη Μαλβινα με το γιουβαρλακι διαφωνω καθετα και εχω κ γω φιλους που την εχουν δει εκτος απο τα ματια μου κ τη κριση μου ταυτοχρονα . Παρα πολυ δυσκολος χαρακτηρας ας το πουμε ετσι ναι αλλα με τιποτα γιουβαρλακι . Επιμερους διαφωνιες εχουμε αλλα ειναι ευλογες , σεβομαι την αποψη σου απολυτα βεβαια , ο καθενας εχει τη γνωμη του

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.321
Πόντοι
2.420
Αναλογα το μετρο συγκρισης ειναι και η κριτικη.
Μαλβινα γιουβαρλακι εντελως ειχα και φιλο μαζι μου που πρωτη φορα βολταρε σε στουντιο και γελαγε ολη την ωρα με αυτα που εβλεπε.Η μαλβινα δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟΣ. αυτα να τα λεμε ετσι.Οχι επιδη σου αρεσει εσενα και καλα κανεις δεν ειπα κατι αλλα τι? να μη λεμε την αληθεια?
Κατια που ειπες αν εννοουσες Κατια ειχα πει τα καλυτερα.
Αν εννοουσες Καταλεγια ειχα πει οτι δεν μου κανει για το λογο οτι δεν ειναι μοντελέ δηλαδη εχει κωλο κωλαρα χωρις αυτο να την κατατασει σε μπαζο κτλ
Η Κατ είναι η Καταλέγια βεβαίως βεβαίως. Έσενα μάλλον απ' ότι καταλαβαίνω σου αρέσουν μόνο τα αδύνατα κορίτσια χωρίς πολλές καμπύλες; Εγώ είμαι πιο πολυσυλλεκτικός, οκ καθείς με τα γούστα του!

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Η Κατ είναι η Καταλέγια βεβαίως βεβαίως. Έσενα μάλλον απ' ότι καταλαβαίνω σου αρέσουν μόνο τα αδύνατα κορίτσια χωρίς πολλές καμπύλες; Εγώ είμαι πιο πολυσυλλεκτικός, οκ καθείς με τα γούστα

Αδερφε Κλαιν σωραιος μαγκα μου για το τρεξιμο και τα ποστ σου , σε παω με ΧΙΛΙΑ και το ξερεις και εχουμε σχεδον τα ιδια γουστα . Μου αρεσει που εισαι αναλυτικος γιατι ετσι ειμαι και γω και αυθεντικος επισης και παντα αν εγκρινεις κατι παω με κλειστα ματια να τσεκαρω

Σχετικα με τη Μαλβινα με το γιουβαρλακι διαφωνω καθετα και εχω κ γω φιλους που την εχουν δει εκτος απο τα ματια μου κ τη κριση μου ταυτοχρονα . Παρα πολυ δυσκολος χαρακτηρας ας το πουμε ετσι ναι αλλα με τιποτα γιουβαρλακι . Επιμερους διαφωνιες εχουμε αλλα ειναι ευλογες , σεβομαι την αποψη σου απολυτα βεβαια , ο καθενας εχει τη γνωμη του
Οταν λεω γιουβαρλακι δεν εννοω 100 κιλα γιατι τοτε θα ελεγα φαλαινα φακλανα.
Εχει παραπανησια κιλα που φαινονται και σωματοτυπο σαν ενα κοριτσι που δεν προσεχει την εξωτερικη της εμφανιση δηλαδη εχει αφεθει καπως ετσι δε μπορω αλλιως να το εξηγησω.
Επισης καμια σχεση με φωτο που βλεπουμε σε ετερο site.Δηλαδη ποσο λαθος πια? Ειχα και αλλον ανθρωπο μαζι μου και του εδειχνα τα κοριτσια σε φωτος πριν παμε σε συγκεκριμενα στουστιο.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.321
Πόντοι
2.420
Οταν λεω γιουβαρλακι δεν εννοω 100 κιλα γιατι τοτε θα ελεγα φαλαινα φακλανα.
Εχει παραπανησια κιλα που φαινονται και σωματοτυπο σαν ενα κοριτσι που δεν προσεχει την εξωτερικη της εμφανιση δηλαδη εχει αφεθει καπως ετσι δε μπορω αλλιως να το εξηγησω.
Επισης καμια σχεση με φωτο που βλεπουμε σε ετερο site.Δηλαδη ποσο λαθος πια? Ειχα και αλλον ανθρωπο μαζι μου και του εδειχνα τα κοριτσια σε φωτος πριν παμε σε συγκεκριμενα στουστιο.
Μήπως είδατε άλλη κοπέλα ως Μαλβίνα:cheesy:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Τι να πω ρε παιδια. Ειχε δυο κοπελες την μαλβινα και την ευα.Ρωτησα την τσατσα για ονοματα και μου ειπε για το γιουβαρλακι μαλβινα και για τη δευτερη που εριχνε της μαλβινας χιλιες φορες ευα.
Να μπερδευτηκε ξερω γω μπορει.Για να ειστε τοσο σιγουροι ισως

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αυτη ως ευα φοραγε γυαλακια και εμφανιστηκε με λευκα μπεζ εσωρουχα ποιο προσεγμενη αξιας αναφορας αξιας γαμησιου και μπηκε στα προσεχως.Ψηλη κοπελα παντος για γυναικα ενω η ως μαλβινα ψιλοζουμπας

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.321
Πόντοι
2.420
Τι να πω ρε παιδια. Ειχε δυο κοπελες την μαλβινα και την ευα.Ρωτησα την τσατσα για ονοματα και μου ειπε για το γιουβαρλακι μαλβινα και για τη δευτερη που εριχνε της μαλβινας χιλιες φορες ευα.
Να μπερδευτηκε ξερω γω μπορει.Για να ειστε τοσο σιγουροι ισως
Η Ευα σας άρεσε δηλαδή;

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Η Ευα σας άρεσε δηλαδή;
ειπα ναι οχι κατι σπουδαιο αλλα ναι ικανη ωστε να τη δοκιμασω.
Σιγουρα και οι δυο θα τη δοκιμαζαμε αλλα λογω του οτι ειχαμε δει αρχικα στο αλλιεν τη λευλα ειπαμε στα προσεχως

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ευα εδω ηταν μια μικρη εκπληξη.Ψιλουτσικο κοριτσι με ωραιοτατο κορμι και ομορφα εσωρουχα και βυζι αρκετα γεματο και ομορφο.Κορμι λαμπαδάτο ισιο καλοστημενο θυμιζει μοντελε αλλα οχι το ακριβώς.Προσωπο πολυ sexy σου εβγαζε το θελω να σε σκισω τωρα αλλα και συναμα γλυκο προσωπο.Ειδικα με τα γυαλακια σε καυλωνε ακομα ποιο πολυ.Καλη παρουσια μπηκε στα υποψιν.
Είχα αναφέρει συνοπτικά εμπειρία πριν 20+ μέρες. Θετική στο δωμάτιο: (Not) All About Eve

Τελευταία τροποποίηση:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.810
Πόντοι
2.846
Βραδινη εξορμηση με σκοπο τη Σαρα τη Βουλγαρα η οποια ειχε βαρδια με την Ασπα . Ευκολο παρκιν απο εξω ακριβως ενεκα οτι πλησιαζουμε τα μεσα Αυγουστου και στο σαλονι σαλοναρανε και τα δυο κοριτσια . Πρωτη η Ασπα γυμνοστηθη η οποια καλες εντυπωσεις μου αφησε σε προσωπο και σωμα με εξαιρεση καποια παραπανισια κιλα στο κωλο τα οποια ομως ηταν σε επιτρεπτα ορια απ οσο διεκρινα . Μπηκε στη λιστα να περασει το τεστ ντονα τις επομενες μερες

Εν συνεχεια η Σαρα με την οποια περασα στο δωματιο τερμα αριστερα οπως μπαινεις απο τη πορτα του σαλονιου . Ωραιο δωματιο με ανετο κρεβατι και ενας μεγαλος εντιχοιζομενος καθρεφτης να δεσποζει δεξια του κρεβατιου . Αρνητικο οι μικρες πετσετες και η μη χορηγηση παντοφλων μιας χρησης .

Η Σαρα ειναι μια νεα κοπελα μαξ 25-26 χρονων , μεσαιου αναστηματος με διασπαρτα τατου στο σωμα ( οχι πολλα μαζεμενα πουθενα ) , ωραια αυρα , θηλυκο περπατημα και αερα , λεπτη χωρις περιττα κιλα αλλα αγυμναστη , φυσικα στηθη 2αρια με piercing και στις δυο θηλες να γεμιζει η χουφτα , σφιχτο δερματακι μαυρισμενο και γλυκο προσωπο το οποιο ομως το χαλανε λιγο τα φουσκωμενα χειλη ( ειλικρινα δε μπορουσα να καταλαβω γιατι να κανει κατι τετοιο και ποιος τη προετρεψε ) και οχι τα σιδερακια στα δοντια τα οποια εμενα προσωπικα δε με ενοχλησαν καθολου . Εχει ωραια κωλομερια για χουφτωμα ( φλατ κωλαρακι οχι πεταχτο αλλα το τουρλωνει ωραια ) και λεπτη μεση .

Στο σεξακι ξεκινησαμε με πιπα βαθια με καποτα χωρις να περιποιηθει μπαλες ( που σαι ρε τσοντα Λιλλυ να κανεις κανα μαθημα ) και συντομα περασαμε στο κυριως μενου με 3 στασεις, ιεραποστολικο , στα 4 και ξαπλωμενη μπρουμυτα με κλειστα ποδια κ γω απο πανω να πολιορκω ανηλεως οπου επηλθε και το τελος στο λαστιχο μετα απο ενα 10 λεπτο εντονου κοπανηματος . Πολυ ευδιαθετη στο δωματιο , αρκετα αλληλοπειραγματα μεταξυ μας με το καλημερα που εδειξαν οτι θα παει καλα το πραγμα , ειχε διαθεση για περισσοτερα προκαρκτικα στην αρχη να με παει πιο αργα αλλα ηθελα να δωσω ρυθμο εγω , βωμολοχιες ελεγε κατι που με καβλωνει στο σεξ , δαχτυλο στο μουνι δεχτηκε και μπορω να πω οτι περασα πολυ ευχαριστα . Ελληνικα μιλαει αψογα , μαλιστα τις βωμολοχιες ελληνιστι τις ελεγε και φορουσε ενα σεξι ροζ σουτιεν διχτυωτο με ροζ στρινγκ .

Μια αγκαλια στο τελος , λιγα σοσιαλ και εφυγε χαμογελαστη οπως μπηκε λεγοντας μου να ξαναπαω .

Εν ολιγοις , μια ωραια πρωτη συναντηση με μια κοπελα που μου αρεσε σαν εμφανιση ( μονη παραφωνια τα πειραγμενα χειλη ) και σα συμμετοχη καθοτι τιμησε μεχρι και το τελευταιο ευρω και με εκανε να περασω πολυ ευχαριστα χωρις να μου βαλει κοφτες πουθενα και ζωντας το μαζι μου . Η ετερη Σαρα στο ιδιο μαγαζι να πω οτι εμφανισιακα δε μου γεμισε το ματι , πολυ λεπτη και με πεσμενο στηθος παροτι ειχε πιο τουρλωτο κωλο .

Αν θα τη ξανασυναντουσα ? ισως ναι , αν σε καποια βαρδια ειναι διαθεσιμη κ δεν υπαρχει κατι καινουργιο προς διερευνηση τοτε γιατι οχι να τη τεσταρω ξανα για να επαληθευσω οτι δεν ηταν τυχαια επιτυχημενη η 1η συναντηση
Ευγενικη η τσατσα με το κοντο ξανθο μαλλι , καθαριοτητα καλουτσικη
λεπτομερής και κατατοπιστικός, όπως πάντα.
Σε ποιο μαγαζί ήταν η κοπέλα, btw;

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
λεπτομερής και κατατοπιστικός, όπως πάντα.
Σε ποιο μαγαζί ήταν η κοπέλα, btw;
Θησεως 365 φιλε μου . Εχω αφησει κριτικη και για την ετερη Σαρα του μαγαζιου, αυτη εδω ειναι η Βουλγαρα για την οποια εγραψα χθες

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.963
Πόντοι
6.946
Ζένια (τριγγέτα):
θετικά: πολύ ωραίο κορμί, φυσικά σφιχτό και τέρμα στην καύλα, αν και αρχικά ίσως ξεγελάσει η εμφάνισή της(έχει λιγοστά κιλά παραπάνω στο μάτι). Η κωλάρα της είναι απίστευτη να την κοιτάς, δεν την χορταίνεις. Αρνητικά: από την στιγμή που μπήκε χαζογελούσε, φιανόταν στον κόσμο της, κάποιες φορές κοίταζε τον εαυτό της στον καθρέφτη και "κολλούσε" το βλέμμα της, της φαινόμουν περίεργος(δεν ξέρω τι και αν είχε πάρει). Επίσης, κάποιες στιγμές στα 4 λιγάκι απομακρυνόταν και με αποσυντόνιζε, αλλά η καύλα που μου έβγαζε αυτός ο κώλος με έκανε να τελειώσω εύκολα.
Κρίμα, με τέτοιο κορμί σε αίσθηση, η τελική εντύπωση ήταν αρνητική. Για μια φορά μόνο, με την όλη συμπεριφορά.

Τζέννυ(τριγγέτα):
Ετυπωσιακή όμορφη νεαρά με ωραίες καμπύλες και σώμα, λίγα κιλά παραπάνω από ότι θα ήθελα προσωπικά, αλλά σε καμιά περίπτωση κάτι το υπερβολικό. Αρνητικά: από τις λίγες φορές που κοπέλα δεν ήθελε να αγγίζω, δεν μιλάω καν για μουνί και κώλο να χαϊδεύω, μιλάω για χάιεμα στα πόδια και στο σώμα πάνω στον αγώνα....απαράδεκτο. Κάποια στιγμή σκεφτόμουν σοβαρά να σηκωθώ να φύγω, ίσως κάτι κατάλαβε και με τον τρόπο της και τις κινήσεις με κράτησε στο κρεβάτι να τελειώσω, πράγμα που και εγώ έκανα(αλλιώς, πεταμένο 50ρικο). Αποκλείεται επαναλήψη.

Έχω καιρό που τις είδα τις κοπέλες, δεν θα μπω σε λεπτομερή περιγραφή, απλά περιγράφω την εμπειρία μου και την αίσθηση που μου έμεινε. Δεν ξέρω αν βλετιώθηκε η συμπεριφορά τους, από εμένα όμως δεν υπάρχει δεύτερη φορά μαζί τους.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.844
Πόντοι
3.246
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom