Ζένια (τριγγέτα):
θετικά: πολύ ωραίο κορμί, φυσικά σφιχτό και τέρμα στην καύλα, αν και αρχικά ίσως ξεγελάσει η εμφάνισή της(έχει λιγοστά κιλά παραπάνω στο μάτι). Η κωλάρα της είναι απίστευτη να την κοιτάς, δεν την χορταίνεις. Αρνητικά: από την στιγμή που μπήκε χαζογελούσε, φιανόταν στον κόσμο της, κάποιες φορές κοίταζε τον εαυτό της στον καθρέφτη και "κολλούσε" το βλέμμα της, της φαινόμουν περίεργος(δεν ξέρω τι και αν είχε πάρει). Επίσης, κάποιες στιγμές στα 4 λιγάκι απομακρυνόταν και με αποσυντόνιζε, αλλά η καύλα που μου έβγαζε αυτός ο κώλος με έκανε να τελειώσω εύκολα.
Κρίμα, με τέτοιο κορμί σε αίσθηση, η τελική εντύπωση ήταν αρνητική. Για μια φορά μόνο, με την όλη συμπεριφορά.
Τζέννυ(τριγγέτα):
Ετυπωσιακή όμορφη νεαρά με ωραίες καμπύλες και σώμα, λίγα κιλά παραπάνω από ότι θα ήθελα προσωπικά, αλλά σε καμιά περίπτωση κάτι το υπερβολικό. Αρνητικά: από τις λίγες φορές που κοπέλα δεν ήθελε να αγγίζω, δεν μιλάω καν για μουνί και κώλο να χαϊδεύω, μιλάω για χάιεμα στα πόδια και στο σώμα πάνω στον αγώνα....απαράδεκτο. Κάποια στιγμή σκεφτόμουν σοβαρά να σηκωθώ να φύγω, ίσως κάτι κατάλαβε και με τον τρόπο της και τις κινήσεις με κράτησε στο κρεβάτι να τελειώσω, πράγμα που και εγώ έκανα(αλλιώς, πεταμένο 50ρικο). Αποκλείεται επαναλήψη.
Έχω καιρό που τις είδα τις κοπέλες, δεν θα μπω σε λεπτομερή περιγραφή, απλά περιγράφω την εμπειρία μου και την αίσθηση που μου έμεινε. Δεν ξέρω αν βλετιώθηκε η συμπεριφορά τους, από εμένα όμως δεν υπάρχει δεύτερη φορά μαζί τους.