Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (13 μέλη και 37 επισκέπτες)

serafin

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
21
Like
961
Πόντοι
1.011
Ναι περισσότερο gfe, συννενοησημη, αν σου αρεσουν με πιασίματα με μεγάλο βυζί (οχι χοντρή) και ψηλες να πας. Εγω θα ξαναπαω.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Ναι περισσότερο gfe, συννενοησημη, αν σου αρεσουν με πιασίματα με μεγάλο βυζί (οχι χοντρή) και ψηλες να πας. Εγω θα ξαναπαω.
Ευχαριστούμε πολύ! Μια τελευταία ερώτηση, φιλιά δέχεται?

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Γαμω την πουτανα μου δηλαδή. Εχουν στενέψει τόσο οι επιλογές ,για μένα τουλάχιστον δεν ξέρω που να πάω.Βλεπω όλο σαβούρα φέρνουν στο 50αρι. Πήγαινα σε τέσσερις, οι τέσσερις έγιναν 3, οι τρεις δύο, οι δύο μία . Τώρα πηγαίνω μόνο σε μια. βαρέθηκε να με βλέπει. βαρέθηκα κι εγώ.

μάλλον πρέπει να ξαμολυθω πάλι, αλλά φως δεν βλεπω.

δηλαδή έχω απελπιστεί τόσο που λέω να αρχίσω να ψάχνω καμια γκομενα
Ποια ειναι η μια φιλαρακι να ξελαμπικαρουμε κι εμεις;

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.000
Πόντοι
30.733
Μήπως να το γυρίσουμε στις βιζιτες; αλλά δεν φτάνει το κασέρι και είναι μεγάλο ρισκο. τελευταία που είχα πάρει ήταν αυτή. Natali (AthensGirlsNetwork)

ωραίο μουνι,με μεγάλη συμμετοχή, κάργα γλωσσοφιλα αλλά...
Μετριο το επιπεδο στις βιζιτες και οι περισσοτεροι που ασχολουνται λογω φοβου φολας κινουνται σε γνωριμα νερα ( 6-7 καλες ειναι ελαχιστοτατες απο οσες ειναι στη πιατσα ). Αν εγραφα για καποιες απο εδω που εχω παει πριν κανω λογαριασμο θα βαζα πολυ αρνητικες κριτικες , μονο με μια περασα καλα πραγματικα . Εξαρταται τι θες παντως και απο τη τσεπη σου . Εμφανισιακα δε διαφερουν απο βιζιτες πολλα στουντιοκοριτσα το χω ξαναπει και το λεω απο προσωπικη εμπειρια . Προσωπικα δε μπορω να φτιαξω ευκολα στανταρακι , βαριεμαι μετα απο 5-6 γαμησια . Δε λεω οτι δεν εχει τυχει απο ανομβρια να παω με καποια παραπανω φορες αλλα μπουχτιζω ρε γαμωτο , πρεπει να κανει διαστημικο γαμησι κ συνηθως ειναι ή εμφανιση ή συμμετοχη . Πολυ δυνατη και στα 2 δυσκολα

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Αυριο μετα τις 5 το απογευμα λεω να κανω καταδρομικη σε καποιο στουντιο .Εχετε καποια καλη προταση;

Spectro7

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Ιουν 2018
Κριτικές
53
Like
1.890
Πόντοι
2.541
Το επίπεδο σέρβις είναι στα χειρότερα του. Ακόμα και το σαλοναρισμα είναι γτπ και ψυχρό. Δεν σέβονται τα λεφτά? Βαριουντε? Θέλουν και αυτες να περάσουν καλά? Τακτική των μαγαζιών να είναι απλά όμορφες και τίποτα άλλο?

Δεν είναι να απορείς που μέτριες ή μέτριες μιλφ με καλό σέρβις έχουν ραντεβού ή δωμάτια...

Βλέπω το παιχνίδι να πηγαίνει αποκλειστικα στα εσκορτς και όποιου αντέξει η τσέπη. Παλιά έμπαινα με όρεξη πλέον φουλ προκατειλημμένος μην φάμε φόλα.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.000
Πόντοι
30.733
Το επίπεδο σέρβις είναι στα χειρότερα του. Ακόμα και το σαλοναρισμα είναι γτπ και ψυχρό. Δεν σέβονται τα λεφτά? Βαριουντε? Θέλουν και αυτες να περάσουν καλά? Τακτική των μαγαζιών να είναι απλά όμορφες και τίποτα άλλο?

Δεν είναι να απορείς που μέτριες ή μέτριες μιλφ με καλό σέρβις έχουν ραντεβού ή δωμάτια...

Βλέπω το παιχνίδι να πηγαίνει αποκλειστικα στα εσκορτς και όποιου αντέξει η τσέπη. Παλιά έμπαινα με όρεξη πλέον φουλ προκατειλημμένος μην φάμε φόλα.
Φιλε μου αφου και να κοιμαται ορθια η αλλη ειναι γεματα τα δωματια σου λεει γιατι να αλλαξουμε . Εχει πεσει ο πηχης απο τους μπουρδελιαρηδες εχω την αισθηση . Προσωπικα χωρις καλο σερβις δε ξαναπαω , θελω την αλλη επαγγελματια καθε φορα . Οποτε παω 1η φορα και ειμαι χαπι , λεω παντα θα ξανακριθει στην επομενη

Αυριο μετα τις 5 το απογευμα λεω να κανω καταδρομικη σε καποιο στουντιο .Εχετε καποια καλη προταση;
Ζενια εχεις παρει ?

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.000
Πόντοι
30.733
https://*****/en/StudioWorker/4451-Zenia

Εγω εμεινα ευχαριστημενος , τη θεωρω απο τα δυνατα χαρτια αυτη τη περιοδο . Κωλαρα εχει , τατου πολλα και 2 φορες που την ειχα δει ηταν ορεξατη κ επαιρνε καλη πιπα

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491

Εγω εμεινα ευχαριστημενος , τη θεωρω απο τα δυνατα χαρτια αυτη τη περιοδο . Κωλαρα εχει , τατου πολλα και 2 φορες που την ειχα δει ηταν ορεξατη κ επαιρνε καλη πιπα
Ψαχνω ωραιο μωρο αλλα χωρις πλαστικα βυζια ρε γαμωτο...

• Like
Αντιδράσεις: Join.f

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.000
Πόντοι
30.733
Ψαχνω ωραιο μωρο αλλα χωρις πλαστικα βυζια ρε γαμωτο...
Τσεκαρε τη μιχαελα που σου λεει ο κουλου επισης ή τη Λαουρα που γραψανε . Αν θες φυσικη γκομενα μπορεις να δεις και τη Βερα , απλο κοριτσι της διπλανης πορτας, τπτ ιδιαιτερο απο συμμετοχη αλλα χωρις παραπονα μα και μου τουλαχιστον

• Like
Αντιδράσεις: Join.f

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
π

Πήγαινε με τη Μαρία στο Φυλής 86β που νομιζει ότι η πουτσα έχει κουμπί, το πατάς και σηκώνεται. Μπορεί δηλαδή να σηκωθεί στις αρχές απ τη θέα αλλά μετά είναι κάπως δύσκολο από απόσταση και τηλεγραφικά.
Από Ελληνίδα πουτάνα τι καλό περιμένεις;

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
είχα μια μικρή υποψία ότι είναι Αλβανεζα
Όλες οι φόλες της Φυλής ήσαν και είναι από την Ελλάδα! Κι επειδή γνωρίζουν την απέχθειά μας για τις Ελληνίδες, όλες αυτές το έπαιζαν και το παίζουν Βαλκάνιες κ.λ.π.

• Like
Αντιδράσεις: tony1

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Υπαρχουν ομορφες κοπελες να περασουμε καλά/Παραδειγμα η χθεσινη καρινα ναταλια.Ολα μια χαρα ηταν.
Απλα τις βλεπουμε σε φωτο που ειναι καρατουμπανα και μετα απογοητευομαστε live.
Μπορει να μην ειναι οι ιδιες με τις φωτο αλλα μπορεις να περασεις καλα.Μη ξεχναμε οτι ειναι μια κορασιδα που μας χαριζει απολαυση ( οταν αυτο συμβαινει ) και πιστευω οτι πραγμα σχεδον ακατορθωτο να ζησουμε στιγμες που θα ειχαμε με γκομενά μας.Δεν ειναι το ιδιο μην το ξεχναμε αυτο ας ειμεθα ρεαλιστες.Καρινα , στελλα , darly , ειρηνη , βαλερια χωρις φωτο κασσανδφρας 1 οροφος πρωινη βαρδια πολυυυ καλο και αλλες που ξεχνω

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Όλες οι φόλες της Φυλής ήσαν και είναι από την Ελλάδα! Κι επειδή γνωρίζουν την απέχθειά μας για τις Ελληνίδες, όλες αυτές το έπαιζαν και το παίζουν Βαλκάνιες κ.λ.π.
sorry φιλος αλλα οι αλβανεζες κτλ της φυλης και γενικα δελων ειναι αλβανιδες και οχι ελληνιδες.Φαινονται απο μακρια φωναζει απο μονο του.Υπαρχουν και ελληνιδες δε λεω οχι.Λιγοστες πολυ λιγοστες ειτε στουντιο ειτε δελα

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
sorry φιλος αλλα οι αλβανεζες κτλ της φυλης και γενικα δελων ειναι αλβανιδες και οχι ελληνιδες.Φαινονται απο μακρια φωναζει απο μονο του.Υπαρχουν και ελληνιδες δε λεω οχι.Λιγοστες πολυ λιγοστες ειτε στουντιο ειτε δελα
πάντως ρε παιδιά, στα στούντιο σχεδόν όλες οι κοπέλες είναι από Βαλκάνια και πρώην ΕΣΣΔ (κι απειροελάχιστες λατίνες, αφρικανές και ασιάτισσες). Για τα μπουρδέλα δεν έχω άποψη, έχω να πάω από το 1986-87.
Τι θα γινόμαστε αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα κορίτσια να δουλέψουν και περιμέναμε από τις ημεδαπές; Με χειράντληση θα τη βγάζαμε, μου φαίνεται...

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
πάντως ρε παιδιά, στα στούντιο σχεδόν όλες οι κοπέλες είναι από Βαλκάνια και πρώην ΕΣΣΔ (κι απειροελάχιστες λατίνες, αφρικανές και ασιάτισσες). Για τα μπουρδέλα δεν έχω άποψη, έχω να πάω από το 1986-87.
Τι θα γινόμαστε αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα κορίτσια να δουλέψουν και περιμέναμε από τις ημεδαπές; Με χειράντληση θα τη βγάζαμε, μου φαίνεται...
Ο αγοραιος ερωτας ανεκαθεν υπηρχε ακομα και οι αρχαιοι ελληνες ετσι γαμαγανε ακαταπαυστα.
Προσωπικα παντα πηγαινα σε κορασιδες ειτε ειχα σχεση ειτε οχι.Τωρα δεν εχω τιποτα οποτε οι κορασιδες ειναι νουμερο ενα για εμενα.Ας γαμησουμε οσο μπορουμε τωρα διοτι βλεπω τον αυγουστο μεγαλη νεκρα απωλειες αρκετες.Και αν απο σεπτεμβρη αρχισουν παλι τα κλεισιματα λογω κοβιντ κτλ θα κλαιμε με ασπρο δακρυ.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Αναφέρομαι σε φόλες και μόνο, δηλαδή πολύ ωραίες πουτάνες που δείχνουν θερμές στο σαλόνι αλλά όταν μπουν στο δωμάτιο γίνονται ψυχρές και άψυχες!

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αναφέρομαι σε φόλες και μόνο, δηλαδή πολύ ωραίες πουτάνες που δείχνουν θερμές στο σαλόνι αλλά όταν μπουν στο δωμάτιο γίνονται ψυχρές και άψυχες!
γιαυτο ειμαστε εδω και μοιραζομαστε εμπειριες ωστε να αποφευγουμε τις φολες.Να σου πω εχω παρα πολυ καιρο να φολιαστω σε στουντιο.Συνηθως σε μπουρδελα συμβαινει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

προφανως εχω αποκτησει καποια σχετικη εμπειρια και τις μυριζομαι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom